Skip to Content

8 Tegn På At Han Har Været Utro, Selv Om Han Ikke Vil Indrømme Det

8 Tegn På At Han Har Været Utro, Selv Om Han Ikke Vil Indrømme Det

Vi forsøger altid at analysere mænd og deres opførsel, og hvorfor skulle vi ikke det? Når du har en uforklarlig følelse af at der er noget galt, forsøger du at analysere deres opførsel. Vi er blevet snydt alt for mange gange af mænd der var utro og ikke ville indrømme det, bare for at finde ud af det når det var for sent. Med lad mig sige dig noget, der findes nogle forskellige tegn på at han har været han har været utro, og som du tydeligt kan se på ham. Brug denne viden, for ikke at blive narret af en mand igen.

1. Han går mere ud

leende man i klubben

På en eller anden måde sker der altid noget omkring ham. Hvis enten skal han ud med vennerne mere end normalt, eller også har han altid en “familie middag”, er chancerne gode for at han er dig utro. Dette betyder ikke nødvendigvis at han er utro hvis han går ud to nætter i træk, men hvis han også skal ud den tredje aften, så ville jeg overveje at tale med ham om det.

2. Han går mere op i sin hygiejne

Du ved når du har været i forholdet i noget tid at du kommer til et punkt hvor du kender din partner helt ind til benet, og du ved hvordan han passer på sig selv. Så hvorfor begynder han pludselig at gå så meget op i hvordan han ser ud? Hvorfor går han hele tiden i bad? Forsøger han at imponere dig efter al den her tid? Chancerne for det er ret små.

3. Han har humørsvingninger

Han har ingen en god grund til at han skal nogle steder uden dig, så han opdigter en. Han bliver nemt irriteret over tåbelige ting og han er nervøs fordi han forsøger at finde på nye undskyldninger hele tiden. Det er opslidende for ham og den udmattelse viser sig i unaturlige humørsvingninger. Han går sandsynligvis ud hele tiden, og når du spørger ind til det bliver han hidsig så han undgår dine spørgsmål.

4. Han har pludselig brug for en masse privatliv

en man som är arg på en kvinna pratar

Du har kendt ham længe og i har altid talt om hvad der sker i jeres liv. Men nu? Han vil simpelthen slet ikke fortælle dig hvad han har gang i, og siger hele tiden at du er for nysgerring så du trækker dig igen. Han bliver vred når du spørger hvem han skriver til osv.

5. Han holder hans telefon væk fra dig

Det betyder ikke noget om du har haft fri adgang til hans telefon før, og at han nu holder den væk fra dig, eller om i aldrig har været intime nok til at tjekke hinandens telefoner, men hvis han pludselig begynder at holde den væk fra dig og ikke vil have at du er i nærheden af den, skjuler han sandsynligvis noget. Han vil ikke engang lade dig se hvad det er der er på telefonen som gør at han smiler. Det må jo være noget der er mere interessant end at snakke med dig.

6. Han giver dig skylden

Når du spørger ind til han utroskab, vil han automatisk give dig skylden og beskylde dig for at lyve. Det kan være noget så enkelt som at give dig skylden for ikke at redde sengen, eller lade kopperne fra dagen før stå i vasken, men han vil helt sikkert på en eller anden måde forsøge at undgå at snakke om sin egen synd ved istedet at beskylde dig for noget.

7. Han appetit på sex er forandret

Den mand som havde så stor en sexlyst at du ikke var istand til at følge med, er du fuldstændig uinteresseret i sex, eller har meget mindre lyst end før. Nu, når du vil have sex og gør dig klar – hvad gør han så? Han afviser dig. Der er en anden der tilfredsstiller hans sexlyst.

8. Du føler underlig

en fundersam tjej med långt svart hår står på kontoret

En kvinde kan ganske enkelt mærke når en mand stopper med at elske hende, eller hvis han involverer sig med en anden kvinde. Det er ikke usikkerhed – det er mere måden hans opførsel forandrer sig, der gør at du føler dig underlig tilpas, og tvivler på hver eneste bevægelse han laver. Kvinder er kendt for deres mavefornemmelse som aldrig tager fejl, og det er derfor du skal stole på dit hjerte når det fortæller dig at der er noget galt.