Skip to Content

8 Mest Almindelige Blandede Signaler, Som Fyre Sender, Og Deres Betydning

8 Mest Almindelige Blandede Signaler, Som Fyre Sender, Og Deres Betydning

Kan du ikke bare hade blandede signaler? Hvad tænkte han, da han sagde/gjorde/ikke gjorde det ene eller det andet?

Det er ret frustrerende. Men det virker som om, at dating-scenen i dag ikke kan overleve uden blandede signaler.

Det er ikke let at komme ind i en mands sind og forsøge at forstå, hvor han kommer fra.

Vi har dog gjort vores hjemmearbejde. Vi bad 30 mænd om at være brutalt ærlige, når det kommer til blandede signaler, og dette er hvad vi fandt ud af:

En tilfældig sms ud af det blå efter at have forsvundet fra dig i en længere periode

Han tjekker bare, om du stadig er der, om du stadig er interesseret nok til at svare.

Han vil som regel ikke have noget konkret, han vil bare have din opmærksomhed.

Hvis en sms er kort og ubesværet, skal du ikke engang gøre dig den ulejlighed at sende en sms tilbage. Han vil booste sit ego ved at tro, at han kan få dig, når hans sms lyser på din telefon, når som helst hans sms lyser på din telefon.

Han sms’er hele tiden, men inviterer dig aldrig ud

Dette er en mand, der sms’er uden hensigt. Han nyder bare at holde kontakten med dig, han kan lide samtalen og nyder den opmærksomhed, han får, og intet andet.

Hvis I har sms’et eller holdt kontakten på nogen måde i et stykke tid nu, og han ikke har haft den anstændighed at tage dig med på en ordentlig date, er du i et flirtforhold, der aldrig bliver til et rigtigt forhold.

Han tager initiativ til samtalen og forsvinder så i lang tid

Han spiller helt sikkert spil. Lad os se det i øjnene – en mand, der sender dig en sms, som du svarede på næsten med det samme, har stadig sin telefon i hånden, og han kan se, at du har sendt en sms tilbage.

Han udskyder bare svaret for at lade dig vide, at du spiller efter hans regler.

Han ønsker at opbygge spændingen og forventningen og gøre dig mere afhængig. Lad være med at spille hans spil.

Han trækker sig væk efter et par gode dates

Den første og mest sandsynlige ting her er, at han ikke kun dater dig, hvis han havde tid til at sende sms’er og mødes med dig før, og nu bruger han undskyldningen “travlt”.

Han ser sandsynligvis andre kvinder ved siden af dig. Bliv ikke for knyttet, og hold dine muligheder åbne.

For det andet er han måske ikke klar til et forhold, fordi han har været igennem et brud for nylig, og det er først lige gået op for ham. Hvis det er tilfældet, så tak ham for, at han ikke gør dig til sin rebound-kæreste, og vink ham farvel.

Når han siger, at han bare vil være venner, men alligevel bliver ved med at flirte med dig

Han vil gerne have dig i sit liv, han kan sikkert endda lide dig, men han ønsker ikke at date dig eller indgå et forhold med dig.

Derfor er det den sikreste måde at blive i dit liv som din ven på.

Han har gjort det klart, at han ikke er ude på noget seriøst, så han har ingen hindringer for at flirte frit med dig. Men bliv ikke forvirret, hvis det bare er for flirtens skyld; nogle mænd er simpelthen sådan.

Han er kun til sene opkald om natten

Når en mand kun ringer eller sms’er sent om aftenen, er hans intentioner klare – han vil gerne være nøgen med dig.

Han er sandsynligvis fuld og alene, eller begge dele, og har brug for lidt TLC og prøver at se, om det er muligt med dig.

Hvis han ikke inviterer dig ud, hvis han aldrig mødes med dig i løbet af dagen, og I kun ser hinanden, når han finder det belejligt, må du se i øjnene, at du er hans booty call, en ven med fordele og intet andet.

Han så dig med en anden fyr, og han gør en indsats nu

Han så dig med en tilfældig fyr, som måske bare er din ven, men sagen er den, at hans jalousi blev udløst. Han sms’er og ringer og kommenterer og liker billeder på dine sociale medier lige pludselig.

Han opfører sig sandsynligvis sådan, fordi han ser den anden fyr som en konkurrent, og så snart han ser, at han kan få dig tilbage, bliver han kold igen.

Det, der sker her, er, at han ikke ønsker at være sammen med dig, men han ønsker heller ikke, at den anden fyr skal være sammen med dig. Lad være med at falde for dette.

Han siger, at han ikke er klar til et forhold RIGTIGT NU

Det kan være, at han virkelig ikke er klar, eller også er han smart og spiller spil.

Han ved, hvordan den kvindelige hjerne fungerer, og at han ved at tilføje “lige nu” til sin sætning, vil det være det eneste, hun vil høre.

Han vækker falske forhåbninger om, at der en dag kan ske noget mere betydningsfuldt, især hvis hans historie følger med “lad os have det sjovt”, “vi har ikke brug for etiketter” eller “lad os holde det afslappet for nu og se, hvad der sker”.

Du behøver ikke at vente og se noget, han fortæller dig bare, at han ikke er forholdsmateriale, og at han aldrig vil blive det for så vidt angår dig.

Spild ikke din tid på at hænge ud med ham, hvis du vil have noget mere ægte.

Bundlinjen er, at en fyr, der kan lide dig, ikke vil sende dig blandede signaler, bortset fra måske meget tidligt i starten, mens han stadig forsøger at finde ud af, hvor han står med dig, for at undgå at komme foran sig selv.

Men hvis hans opførsel fortsætter, skal du ikke engang gide at læse hans blandede signaler og sende ham af sted.

Du har brug for en, der er vild med dig og ikke er bange for at vise det. Du har brug for en, som du kan kommunikere åbent og ærligt med, og ikke en, som ønsker, at du skal læse hans tanker.