Skip to Content

8 Grunde Til At Han Er Dig Utro, Selvom Han Elsker Dig

1. Han er svag

En svag mand vil gøre alt for at få det bedre med sig selv. Hvis han er jalous på din skønhed eller din succes, vil han forsøge at finde en måde også at gøre det godt for ham.

På grund af hans svaghed, vil han skabe forskellige scenarier, og alle vil sige noget dårligt om ham.

Han vil tro at han ikke er lige så god som dig, og han vil forsøge at finde en der tilbeder ham.

Og selvom han ved at det vil såre dig, vil han gøre det alligevel.

Det er noget alle svage mænd vil gøre for at hæve sig selv op, og få det bedre med sig selv.

2. Han kan lide at erobre

Hvis en mand kan lide at erobre, vil han gøre det dagligt, bare for at han får det bedre.

Selv hvis han siger at han elsker dig, vil han altid forsøge at finde en som kan få gang i hans adrenalin.

Under denne jagt, vil han have det sjovt, men han vil ikke have et problem med at komme hjem og sige at han elsker dig og han har savnet dig den dag.

Jeg siger ikke at alle mænd er sådan, men nogle af dem kan spille begge kort.

Og det vigtigste her er at det ikke har noget med dig at gøre.

3. Han mangler ærlighed

Hvis han ikke er ærlig, vil han gøre hvad han vil og ikke tænke ret meget på dig.

Han ved at du altid vil være der og tror at du vil blive ved hans side. Han forstår ikke at han vil såre dig fordi du elsker ham så meget.

Han tænker kun på sig selv og hans nydelser. Og sådan en mand vil aldrig gøre dig lykkelig, uanset hvor ked af han er over at såre dig.

En gang utro, altid utro.

4. Han er egoistisk

Når en fyr er egoistisk, vil han kun tænke på sig selv. Han tænker ikke på dig og dine behov.

Han vil ikke have noget problem med at flirte med andre når du ikke er der, og så tage hjem og elske med dig.

Han føler ingen empati for dig, og hans ultimative mål er at tilfredsstille ham selv.

Kærlighed betyder ikke meget for ham, og han vil altid forlade dig for en han tror der er bedre. Sådan er han født, og sådan forbliver han.

5. Han vil have et ego-boost

Der er fyre der siger de elsker deres koner men de er dem utro med alle de kvinder de møder.

Så, du tænker sikkert hvordan det kan lade sig gøre? Det er fordi de kan lide at føle sig overlegne, attraktive og ønsket.

Det er derfor de gør det for at få det bedre med sig selv. Det har intet at gøre med dig, men er derimod deres forvrænget syn på kærlighed.

De tænker ikke på dine følelser og at de mister dig hvis du forlader dem, men nærmere på hvordan de har det når de begynder det beskidte spil med en anden.

6. Han er usikker

En usikker fyr er virkelig en du bør være bange for. Han vil gøre selv de ting han lovede han aldrig ville gøre, bare for at han får det bedre.

Hvis han kan se at der er en fyr der kan lide dig, og dit liv er fedt, når hans ikke er, vil han forsøge at finde en til at trøste ham.

Han vil bebrejde dig for at leve et træls liv, og han vil ikke engang forsøge at ændre på det.

I stedet vil han finde en at såre dig med, fordi han vil at i skal stå lige.

Han kan ikke klare at du er lykkelig, hvis han ikke er, så han vil gøre ting han ved der sårer dig

7. Han er afhængig af sex

Hvis du har været så uheldig at møde en der er afhængig af sex, skal du vide at han altid vil forsøge at finde en til at have sex med.

Selv hvis du går i seng med ham hver dag, får han ikke nok, og vil have mere.

Han tænker med hans penis, og ikke det øverste hovede, så dine følelser har ikke ret høj prioritet for ham.

Hvis du ved at din fyr har dette problem, og han ikke forsøger at gøre noget ved det, så er der desværre ikke andet at gøre end at give ham op.

8. Han har muligheden

Det er et faktum at mænd ikke er utro når de vil være det, men når de får muligheden.

Så, hvis han drikker mere end sædvanligt og får en chance til at være dig utro, så gør han det.

Han tænker ikke på dig i situationen, og hans primære tanke vil være at have det så sjovt som muligt.

Han vil bruge øjeblikket og nyde det, og fortryde senere. Det er sådan at de fleste mænd mister deres partner, men i sidste ende ender de alene.

Hvis de er dumme nok til at være dig utro, bør du være klog nok til at lade dem gå!

Mai

Friday 25th of June 2021

Jeg, som kvinde, er meget uenig i denne artikel. Måske handler det slet ikke om DIG at han er utro, måske handler det bare om, at vi mennesker ikke er skabt til kun, at have én partner. Han kan sagtens elske dig, selvom han også kan se på en anden kvinde og føle sig tiltrukket og have lyst til sex med hende. Det betyder ikke, at hans kærlighed for dig bliver mindre, det betyder ikke at han er "svag" (hvad i alverden betyder det også at være svag?) Det betyder bare, at han er menneske. Vi har allesammen set lidt for meget Disney tror jeg, og ser lidt for romantisk på livet med den eneste ene, der kun ser dig altid og aldrig kunne tænde på andre.

Kunne vi kvinder ikke snart stoppe med at kalde mænd for "svage" eller tro der er noget HELT galt med dem hvis de er utro? Det er ikke anderledes for kvinder der er er utro. Vi er MENNESKER for søren da! Det ligger i vores natur.

Vi er opdraget generation, efter generation om at utroskab er utilgiveligt og det værste han/hun kan gøre mod sin partner.

Overvej muligheden for, at dét at han var dig utro ikke havde noget som helst med dig at gøre. Han elsker dig stadig, han elsker stadig sex med dig.

Selvfølgelig er en aftale en aftale, hvis I har en aftale om ikke at hoppe på andre, så er det helt sikkert forkert, hvis den ene part gør det alligevel. Jeg synes bare, at vi bør prøve at overveje hvorfor det er så slemt. Det jeg hører kvinder fortæller om utroskab, er løgnen, ikke selve akten, at de blev såret over - og hvorfor lyver han? Fordi vi som piger blev opdraget med, at hvis en mand nogensinde gør sådan noget, så er det verdens undergang og en utilgivelig handling. Han lyver, fordi han elsker dig og ikke vil miste dig.

Måske skulle vi komme os over os selv og slappe lidt af. Mænd og kvinder er faktisk ikke så forskellige, mænd er ikke svage fordi de er følsomme og kvinder er ikke "beton" fordi de ikke tuder til titanic filmen. Vi er bare os selv et menneske på godt og ondt.

Tilgiv ham for søren da!