Skip to Content

7 Ting, Du Skal Vide Om At Finde Den Rigtige Fyr

7 Ting, Du Skal Vide Om At Finde Den Rigtige Fyr

Vi har lært gennem medier, film og de historier, vi har hørt hele vores liv, at “den eneste ene” vil komme, og at alt, hvad vi skal gøre, er at være klar til at modtage kærlighed.

Alle har deres “eneste ene”, og det er det, der er så forkert ved det, for ingen råd om forhold bør lyde som “bare vær tålmodig, den eneste ene vil komme”.

Men hvad? Flyver han virkelig lige ned fra himlen for at være din eneste ene? Jeg vil gerne fortælle dig, at du sikkert har mødt en person, som var en potentiel livspartner for dig.

Du tænker sikkert, at jeg er ved at blive vanvittig, men det er sandheden.

Når vi leder efter den rigtige fyr, tror vi, at den position kun kan indtages af én bestemt person, men sandheden er, at der er mange fyre derude, som du er tiltrukket af, og som har den rigtige opførsel, som du gerne vil se hos din kommende mand.

Der er en historie, der forvirrer os om, hvordan vi møder en person: Vi støder ind i ham en dag, og så går tiden i stå. Vi tror, at vi øjeblikkeligt vil blive overvældet af følelser.

Det vil være, som om vi er de eneste to mennesker i hele verden. Men det er så forkert. Forhold kræver en masse arbejde, engagement og tillid.

Derfor giver vi dig her 7 ting, du skal vide, før du finder den rette fyr:

1. Hvalpeforelskelsesfasen kan ikke vare evigt

I begyndelsen af et forhold vil du være overvældet af fantastiske følelser af glæde og lykke, som om intet kan skille jer ad.

Men hvor mange gange har du ikke oplevet det? Du møder ham, og alt går fantastisk, men længere inde i forholdet begynder han at være et røvhul, og du kan ikke gøre andet end at slå op.

Puppy love-stadiet er den overfladiske form for kærlighed i de første par måneder, hvor alt går godt, men du skal være klar over, at der vil komme svære tider, og I skal finde måder at komme igennem dem på.

2. Et skænderi er ikke lig med et brud

Det her har jeg lært på den hårde måde. Jeg kom op at skændes med min kæreste, og på et øjeblik slog jeg op, fordi jeg troede, at der ikke var noget, jeg kunne gøre.

Jeg troede, at jeg aldrig ville skændes med min sande kærlighed, og det har jeg lidt meget under. Jeg siger ikke, at det er i orden at fornærme sin partner eller råbe og skrige.

Men skænderier, der opstår undervejs, er ikke værd at kaste håndklædet i ringen for.

3. Anerkend den ‘usunde’ forbindelse

Det betyder lidenskab og begær. Lyst er ikke noget, der skaber et varigt og kærligt forhold. Det er bare en eksplosion af kemi mellem jer to.

Det giver ikke langvarig lykke. Sunde forhold er ikke bygget på det, men snarere på kommunikation og dyb kontakt.

Et sundt forhold har også lidenskabelig sex, men det hænger sammen med en følelsesmæssig og mental forbindelse.

4. Dybe samtaler er afgørende

Dette hænger sammen med det forrige punkt. Jeg siger ikke, at I skal diskutere universets oprindelse, men det er meget vigtigt at tale om jeres følelser og tanker.

At åbne sig op for sin partner er det vigtigste her (endnu vigtigere end sex). At tale om jeres fremtid sammen er som at skabe en sti, der fører jer to til et vellykket og sundt forhold.

Jeg mener, hvis han ikke vil have børn, og du vil, og der er en stor chance for, at ingen af jer vil skifte mening, hvorfor skulle I så bruge jeres energi på det? Men hvordan kan du vide det, hvis I ikke taler det igennem?

5. Forvent ikke, at han helbreder dig

Hvis du har været meget igennem i dine tidligere forhold, hvis du ikke er blevet værdsat af dine forældre, er der en chance for, at du nu forsøger at gøre det hele bedre ved at lægge alle dine ødelagte stykker i en andens hænder og forvente, at de skal genopbygge dig.

Det er ikke særlig effektivt, og det kan give dig for meget smerte, hvis dine forventninger ikke bliver indfriet. Brug hellere lidt tid og kræfter på at reparere dig selv, før du indleder et nyt forhold.

Det er kun dig, der ved, hvordan du limer dine brikker sammen igen.

6. Sunde forhold opbygges over tid

I modsætning til den usunde form for forhold starter det sunde forhold langsomt, med gensidige interesser og tiltrækning snarere end begær og en eksplosion af følelser.

Sunde forhold tager tid at opbygge. Prøv at tage det langsomt og brug dit hoved. Jeg ved godt, at det kan være svært, men prøv at bruge hovedet før hjertet, i hvert fald i begyndelsen.

Dit sind fungerer ikke efter fornuft og rationalitet. Så prøv at forstå din tankeproces, der følger med forholdet, og tag dig god tid.

7. Hold øje med de kvaliteter, der gør ham til en keeper

Kvinder kommer til mig og klager over, hvordan de bliver behandlet i et forhold, over at manden ikke er den rigtige for dem, eller at de simpelthen ikke føler sig elsket længere.

Det er derfor, vi går efter en, der tydeligvis ikke er egnet som ægtemand eller til et forhold. Vi har en tendens til at overse de røde flag og falde pladask for ham, selv om vi ved, at han ikke er den rette for os.

Derfor er der et par små tegn og kvaliteter ved en keeper:

Han får dig ikke til at have det dårligt med dig selv.

Han omfavner dine ufuldkommenheder og elsker dem, præcis som du bør elske dem. Han accepterer dig fuldstændigt, og han ved, at du er værd at elske uanset dine fejl.

Han er der altid for dig.

Selv om han har noget at lave, vil han være der for dig, hvis du har brug for ham. Hvis du er syg eller ikke kan gøre noget selv, vil han være den, der giver dig en hjælpende hånd, og du behøver ikke at bekymre dig om, at han vil svigte dig.

Han beder om din mening.

Han ønsker at involvere dig i alt, hvad han gør, også i beslutningstagningen. Han beder om din mening om bestemte emner, og han sætter pris på dit input.

Han præsenterer dig for sine venner og familie.

Han er ikke bange for at vise dig frem, fordi han er så stolt af at have dig i sit liv.

Han har de samme overbevisninger og værdier.

Denne er ofte overset, men det er afgørende at have en partner med lignende interesser og værdier. Hvis I ikke er fundamentalt kompatible, vil I møde mange forhindringer på jeres vej.

Hvis I ikke er på samme side, vil han nogle gange ikke respektere, hvor du står, og det skaber en masse problemer. Så led efter en person med de samme værdier og overbevisninger som dig.

Han ønsker at gøre dig lykkelig.

Din lykke er hans prioritet, og det er et sandt tegn på betingelsesløs kærlighed.

Han ser dig som sin bedste ven.

Der er ikke noget vigtigere end dette. I er nødt til at grine og være glade sammen for at lære hinanden at kende. Venskab er det vigtigste her, og du har brug for det i dit forhold for at komme igennem de hårde tider.

Han vil have det samme niveau og den samme type forpligtelse, som du vil have.

Hvis du ønsker et monogamt forhold, og han ønsker det samme, er I på samme side, og forholdet kan fortsætte.

Men hvis han ønsker et forhold med åben sex, mens du ønsker at være loyal, er der faktisk ikke noget, du kan gøre for at få det til at fungere.

HAN VIL GERNE HAVE DET TIL AT FUNGERE.

I er begge forpligtet til at få det til at fungere og vise hinanden, at I er forelskede, og at der ikke er noget, der kan knække jer.

Jeg håber, at jeg har været til hjælp. I sidste ende er det vigtigste her at vide, hvordan man vælger rigtigt.

Det er meget vigtigt at vide, hvem man skal vælge som partner, og man er nødt til at forpligte sig fuldt ud til sit valg – derfor er det vigtigt at vide, hvad man leder efter.

Hav den rigtige indstilling, og arbejd på at opnå alt det, du ønsker i et forhold. For det er, hvad du fortjener. Du fortjener det bedste, og du fortjener at blive behandlet med al den respekt, som nogen kan give dig.