Skip to Content

7 Store Røde Flag, Som Du Aldrig Bør Ignorere Hos Din Partner

7 Store Røde Flag, Som Du Aldrig Bør Ignorere Hos Din Partner

Det er meget vigtigt at fastsætte vores standarder og vide, hvad vi forventer af vores partnere. Men det er også vigtigt at vide, hvad vi ikke vil have!

Når vi vælger en partner, vil vi forsøge at finde ud af, hvad deres fordele og ulemper er. Du vil være i stand til at se, om den pågældende person vil gøre dig lykkelig, eller om de vil ødelægge dit liv med deres handlinger.

Der er visse ting, som alle giftige mennesker gør. De gør det ikke med vilje – det er en del af deres gener, og de kan ikke gøre noget ved det. Du ved, at en leopard ikke kan ændre sine pletter.

Her er en liste over nogle dårlige ting, som folk gør, når de er i et forhold. Hvis du ikke er helt sikker på, at din partner er den rette for dig, er en af disse ting måske skyld i dit uheld i kærligheden.

1. De er altid offeret

En person, der altid maler sig selv som offer, vil aldrig være i stand til at tage ansvar for sine handlinger. Hvis de ikke kan tage ansvar, vil intet fungere, heller ikke dit forhold.

Folk, der gør dette, tror, at det er den rigtige måde. De er ligeglade med, hvordan du vil have det. Deres finger vil altid være peget på dig, og jeg er ikke sikker på, hvor længe du vil kunne finde dig i alt det lort.

2. De lytter ikke rigtig til dig

Når du taler med dem, ser det ud til, at de lytter til dig, men den virkelige sandhed er, at de bare nikker med hovedet som et tegn på godkendelse.

Faktisk er de så distancerede, og de tænker på, hvordan de vil fortælle dig deres problemer. Dette er en egoistisk handling, så du må hellere tænke dig om to gange, om det er den rigtige person for dig.

3. Der er altid ‘drama’ i deres liv

Men de synes aldrig at være årsagen til det. En anden er altid skyldig, fordi de har det sådan.

Hvis din dame er en ‘drama queen’, er det mest sandsynligt, at hun ikke vil miste denne egenskab, når hun træder ind i dit liv. Du vil være grunden til, at hun har en dårlig dag, og hvorfor alle de dårlige ting kun sker for hende.

Hvis du ser et tegn som dette, kan du være sikker på, at du dater en giftig person. Det er op til dig, om du vil blive eller forlade hende. Så jeg spørger dig: “Kan du klare det her?”

4. De får dig til at føle, at det er dig, der er den “skøre

Føler du nogle gange, at du er skør? Og du var ret normal for et øjeblik siden sammen med dine venner?

Nå, men grunden til, at du føler det på denne måde, er, at din partner er en forbandet god manipulator. De får dig til at føle dig usikker på det, du har været sikker på i så lang tid.

Dette er et stort rødt flag, så du må hellere pakke dine tasker og gå, hvis du ikke vil ende i tårer.

5. De gør dig flov over for andre

En rigtig partner bør støtte dig, uanset hvad der sker, ikke sandt? Nå, men med folk som disse er du aldrig sikker.

De vil ydmyge og nedgøre dig foran andre, og når du bliver fornærmet, vil de sige, at det bare var en joke. Så sig mig, hvem er skør her?

6. Det er altid ‘deres måde eller ingen måde’

En person behøver ikke at være et geni for at være en forbandet god manipulator. Grunden til, at de vil have det på deres måde eller ingen måde, er fordi det er den eneste måde, de kender til at håndtere tingene på.

Så lad være med at forsøge at ordne dem. Selv hvis du prøver at gøre det, vil de ikke samarbejde. Forlad dem, mens du stadig kan, hvis du ikke ønsker at blive viklet ind i deres pis og papir.

7. De suger al den positive energi ud af dig

Hvis du føler dig super glad sammen med dine venner, men helt modsat, når du er sammen med din partner, er der noget galt.

Så du må hellere sætte dig ned og overveje alle fordele og ulemper ved dit forhold.

Har du virkelig lyst til at have det dårligt med den person, du elsker? Det tænkte jeg nok!

Gør noget ved det. Du har ansvaret for dit liv, og hvis du ikke foretager nedskæringer i tide, kan resultatet blive en katastrofe. Du fortjener at leve dit liv fuldt ud, og lad aldrig et røvhul overbevise dig om det modsatte!