Skip to Content

7 Regler For Sms’er, Mens Du Dater, Der Gør Dit Kærlighedsliv Nemmere

7 Regler For Sms’er, Mens Du Dater, Der Gør Dit Kærlighedsliv Nemmere

Den måde, du skriver sms’er på, og den måde, du fortolker hans sms’er i den indledende fase af dating, kan være med til at skabe eller ødelægge jeres forhold.

Det virker som om, at datingverdenen i dag er utænkelig uden sms’er, og det forekommer mig, at det er meget sværere for os kvinder end for mænd.

Jeg tror, det skyldes, at uanset om vi kan lide at indrømme det eller ej, har mænd lavet reglerne for sms’er i deres hoveder, og det er ikke underligt, at vi farer vild i dem.

“Hvornår skal man sende en sms, hvornår skal man ikke sende en sms? , “Hvornår opfattes sms’er som klæbende og hvornår som uinteressant? , “Hvorfor har han ikke sendt en sms tilbage, når det allerede er en halv dag siden, jeg sendte ham en sms?”…. Det er udmattende, og det fylder alt for meget af vores tid.

Det er på tide, at vi laver vores egne regler og holder os til dem. Jeg tror, at vi alle sammen har fået nok af at spille efter mænds regler; for at være mere præcis, vi har fået nok af at lege i det hele taget.

Følg disse 7 vigtigste regler for sms’er under dating, og se, hvordan dit kærlighedsliv bliver bedre og nemmere:

1. Sms altid “NEJ” til hans planer i sidste øjeblik

Det nytter ikke noget at brokke sig til dine venner over hans sms’er sent om aftenen og planer om at hænge ud i sidste øjeblik.

Det vil ikke ændre noget, hvis du alligevel mødes med ham.

Hvis du vil have ham til at tænke fremad og lave nogle dateplaner, så vis ham vejen.

Hver gang han pludselig har lyst til at se dig, så fortæl ham noget i retning af: “Beklager, jeg kan ikke lige nu, jeg er et sted/har andre planer.

Jeg ville ønske, du havde fortalt mig om det tidligere.”

Det er en pæn og høflig måde at fortælle ham, at du ikke vil stå til rådighed for ham, og at du ønsker at blive behandlet som en prioritet og ikke som en mulighed.

2. Smid alle teorier om sms’er vs. opkald væk

De fleste kvinder vil hævde, at hvis han kun sms’er og aldrig ringer, så er han simpelthen ikke interesseret nok. Dette kunne ikke være længere fra sandheden.

Det er på tide at se på sms’er fra et mandligt synspunkt: Det er nemmere og mere effektivt, de er normalt bedre til at udtrykke sig skriftligt end gennem tale, nogle er generte og dermed mere selvsikre, mens de sms’er, nogle mener, at der er mindre chance for at ødelægge tingene gennem sms’er osv.
Men når han ikke sms’er tilbage i flere dage, bør du ikke forsøge at finde undskyldninger for en sådan adfærd.

Desuden er en anden vigtig ting at overveje her, om I har været kærester i et stykke tid eller kun har haft et par dates. Du kan ikke forvente, at en mand, som du har været på tre dates med, ringer til dig og taler med dig i en time, da han ikke ville vide, hvor han skal begynde eller hvad han skal sige.

3. Indsæt et “Jeg ringer til dig senere” som en game changer

Hvis du virkelig ikke er til sms’er, og du hellere vil foretrække et almindeligt opkald eller endda et videoopkald, så indfør dette begreb subtilt i jeres samtaler.

Fortæl ham, at du er så meget bedre til at tale end til at sms’e.

Eller når du fornemmer, at øjeblikket er det rette, kan du bare sende en sms: “Undskyld, jeg har travlt lige nu, men jeg ringer senere og fortæller dig alt om det”.

På den måde tager du det første skridt ved at ringe, og du vil se, om han følger dit eksempel.

Det er vigtigt, at I indgår nogle kompromiser her og møder hinanden på halvvejen, da det også vil være lettere for andre aspekter af jeres forhold.

4. Lad være med at sende sexts, hvis du vil have mere end sex

Lad være med at give ham kærestefordele, før han rent faktisk er din kæreste. Send heller ikke sexts i de tidlige faser af et forhold.

Du behøver ikke at være snerpet, men du kan udskyde sexting, indtil han bliver en person, som du faktisk kender og stoler på.

Hvis sextingen begynder for tidligt, vil han antage, at du kun er med for sex, eller at du er nem at få i seng, og når han har fået, hvad han vil have, vil han være på vej videre. Så lad være med at haste det.

Hvis han på den anden side insisterer på at sextet eller sender dig sms’er, der er fulde af seksuelle indslag, vil du vide præcis, hvor du står med ham; han er ikke interesseret i dit hjerte – kun i din krop.

Hvis det ikke er noget, du er til, så vink ham farvel og send ham af sted, da han ikke er din tid værd.

5. Undgå at falde i en fælde af (mis)fortolkninger

Hvorfor tager det så lang tid for ham at svare? Hvad er meningen med hans “OK”-sms, er han sur på mig?

Vi sms’ede hele dagen i går, så i dag har han mistet interessen, eller spiller han spil? osv.

De fleste kvinder elsker at fortolke sms’er og ulæste sms’er, jeg ved, at jeg var en af dem, indtil den enkle sandhed slog mig i ansigtet: Den mandlige hjerne er fuldstændig modsat den kvindelige hjerne; vi ser ikke på tingene på samme måde.

Prøv at slappe af og ikke tænke for meget over det. I de tidlige faser af dating behøver du ikke at være så streng, da I lige er ved at lære hinanden at kende.

Han behøver ikke at lægge en tidsplan for, hvornår han skal sende en sms.

Det vigtige er, at du kan se, at han er interesseret, at han gør sit bedste for at holde kontakten og lære dig lidt bedre at kende gennem sms’er, og vigtigst af alt, at han lægger planer om at se dig personligt.

6. Send aldrig en opfølgningssms eller over-tekst

Hver gang du får lyst til at sende en opfølgningssms, så modstå den så meget som muligt.

Hvis han ønskede at svare, ville han have gjort det, eller han har måske ikke set din sms, og en opfølgning vil virke som om, at du er trængende og desperat efter hans opmærksomhed.

Hvis han ikke sender en sms tilbage, er der ikke noget, du kan gøre ved det. Lad ham være i fred. At du ikke får en sms tilbage er et stærkt budskab i sig selv.

Gør ikke tingene værre for dig selv ved at sende en opfølgende sms.

Lad heller være med at sende ham tonsvis af sms’er, for selv hvis han svarer på dem alle, er det den hurtigste måde at kvæle jeres potentielle forhold på.

Vær mere optaget af kvalitet og ikke kvantitet; det handler mere om, hvad du sms’er om, end at du sms’er hele tiden.

At vide, hvor han har været hele dagen, eller hvad han har spist til morgenmad, er stort set værdiløst, men en sms, hvor han siger, at han har tænkt på dig hele dagen, er det rene guld.

7. Lad ham være en mand og tage føringen fra tid til anden

Jeg tror, at mange af jer vil være enige med mig, når jeg siger, at kvinder i dag har brug for at føle sig mere som kvinder.

Vi vil have nogen, der vil gøre kur til os og få os til at føle os specielle eller med andre ord, vi har brug for en mand til at sende den forbandede første sms fra tid til anden.

Det behøver ikke være en regel, det behøver ikke være altid, men det ville være dejligt, hvis mænd ville tage initiativ til en samtale flere gange, end en kvinde gør.

Det betyder ikke, at du skal udvikle taktikker eller spille spil, det er et simpelt faktum, at mænd mister interessen for ting, de får serveret på et sølvfad, så hvis det er dig, der sms’er hele tiden, er der ingen grund til, at han skal gøre en indsats.