Skip to Content

7 Gode Måder, Der Kan Få Ham Til At Fortryde At Han Dumpede Dig

7 Gode Måder, Der Kan Få Ham Til At Fortryde At Han Dumpede Dig

Ingen kan løbe væk fra et knust hjerte. Vi bliver alle såret på et eller andet tidspunkt i vores liv. Forliste forhold sårer af mange grunde.

Men den ting der sårer mest er afvisning. Du ville være sammen med ham, men han ønskede ikke længere at være sammen med dig.

Det er normalt, at dit ego er ondt og dit hjerte er brudt. Især når du hele dit liv har drømt om at have din egen lykkelige historie og en eventyrlig afslutning.

Det er normalt, at du føler dig bitter og såret. Du vil have ham tilbage selvom det måske ikke er den bedste ting at gøre, men i den sindstilstand kan du ikke tænke rationelt.

Det er normalt, at du også vil have at han skal blive såret. Du håber, han er såret, men dybt inde i du ved, at du har haft det meget værre end ham.

Inde i dit hoved prøver du at finde årsagen til at han dumpede dig, hvorfor han besluttede at fortsætte sit liv uden dig, men du kan bare ikke tænke på nogen, fordi for dig er der ingen. Han mistede bare interessen i dig.

Uanset om du stadig er interesseret i ham eller du bare vil få ham til at betale for at han forlod dig, der er måder du kan opnå det på.

Hvis du fornærmer ham og råber ad ham hver gang du ser ham, vil han takke Gud for at han forlod med dig, fordi du er skør, så tag det roligt og gøre det på den smarte måde.

Hvordan får du ham til at fortryde at han dumpede dig:

1. Fortæl ham, hvad du har været igennem

Så, i stedet for at råbe, når du møder ham, så prøv en anden tilgang. Fyld hans hoved med alle de vidunderlige ting, du har oplevet siden han forlod dig.

Og sørg for at nævne disse ord »siden vi brød op« eller »siden bruddet«.

Det vil få hans opmærksomhed, og han vil virkelig forstå, at du gjorde alle disse ting, efter at han forlod dig.

Undgå at begrænse dig selv for at spare på hans følelser. Husk at han også sårede dig. Men gør det på en klassisk.

2. Behold din lykke og selvtillid

Den måde, hvordan du føler dig afspejlet er i dit udseende. Hvis du er nede, ser dit ansigt trist ud, dine øjne smiler ikke.

Mennesker bemærker når du er såret, eller hvis du ingen tillid har.

Mennesker kan også se, og det kan han også, når du er glad og selvsikker. Gå ud med dine venner og fortsæt med dit liv.

Lad ham se, at bruddet ikke påvirker dig, selvom det gjorde det.

Han behøver ikke at vide det. Din positive holdning og din selvtillid vil få ham til at fortryde sin beslutning om at forlade dig.

Det er op til dig, om du vil gøre noget ved det.

3. Ingen kontakt reglen

Ingen kontakt reglen er en af de vigtigste ting efter et brud.

Ikke alene vil det hurtigere hjælpe dig med at få det meget bedre, men det vil også fremprovokere en vis nysgerrighed i ham.

Han vil helt sikkert undre sig over hvad der er med dig og hvordan du gør det.

Jo mere elendigt du har det, jo større bliver hans ego, fordi det faktum, at han dumpede dig, og du er ulykkelig, får det til at virke som om du ikke kan leve uden ham, og det får ham til at føle sig vigtig.

Kontakt ikke din eks. Det hjælper dig med helbredelsen, og det vil gøre ham gal. Han vil sikkert fortryde at han forlod dig.

4. Få en makeover

Dette er altid en god måde at lave en ny start på. Hvis han ser dig efter at han dumpede dig og du ser helt smuk ud, er joken på hans side.

Han bliver til en idiot, der lader en sådan pæn pige gå.

Så, ordne dit hår, gå på shopping og tag et par ekstra kilo på (hvis der er plads til det). Bare lidt for at få hans kæbe til at falde.

Du vil være en absolut vinder. Selv hvis du ikke vil gå tilbage til ham, vil du få ham til at fortryde at han dumpede dig.

5. Upload billeder

Så, de sociale medier blev stort set lavet til situationer som denne og lignende ting. Det blev lavet for at vise, hvad jeg har, som du ikke har.

Så mennesker uploader billeder, steder de tager hen, og det er stort set kun at prale om, hvordan de ser ud, og hvor har de været.

Så vær ikke en fjols og brug dette store potentielle sociale netværk har givet dig til at uploade billeder af dig selv og dine venner har det godt.

Han vil sandsynligvis fortryde at han forlod dig, efter at han ser, hvor godt det går dig og hvor smuk du ser ud.

6. Nævn din karriere

Når du møder ham, understreger du subtilt, at du gør det på dit job.

En god karriere er en big deal og måske endnu større, hvis den ikke er så succesfuld som du er.

Jeg mener, du vil ikke gøre nar af ham eller få ham til at kløe sin næse i det faktum, at du gør det bedre end ham, men tilfældigt nævne, hvorfor du er så glad for at gøre hvad du gør og nogle nye muligheder eller hvad som helst.

Bare prøv ikke at overdrive det, fordi det kan lyde som om du prøver for hårdt.

7. Tilbring tid med andre mennesker

De behøver ikke at være mænd, men det ville være bedre, hvis de er.

Hæng ud med forskellige mennesker for at få ham til at se, at du virkelig har det specielle, der interesserer og intrigerer andre, og han vil føle sig som en idiot.

Lad ham stille spørgsmålstegn ved sin beslutning, ved at flirte harmløst med andre mænd.

Du vil helt sikkert røre nogle følelser i din eks.

Måske vil han endda fortryde at han forlod dig, efter at han ser andre fyre interesseret i dig.

Måske vil han begynde at se dig fra et andet perspektiv.

Hvis du har problemer med at komme tilbage på dine fødder efter et brud, tag dette kursus, der vil hjælpe dig med at hele dit hjerte og derefter få en fyr der har dumpet dig, til at fortryde hvad han har gjort.