Skip to Content

7 Enorme Røde Flag Forklædt Som ‘Søde’ Ting, Han Gør

7 Enorme Røde Flag Forklædt Som ‘Søde’ Ting, Han Gør

At have en kæreste, som altid er der for dig, som altid er til stede i dit liv, som interesserer sig for, hvad du laver, er næsten som at ramme jackpotten i et forhold, ikke sandt?

Forkert! Det er ikke altid så smukt og uskyldigt, som det lyder. Har du nogensinde stoppet op og tænkt på, at din kæreste i stedet for at være omsorgsfuld og ærlig, faktisk er en kontrollerende og manipulerende skiderik?

Han tilbringer meget tid sammen med dig, men ikke fordi han ikke kan være uden dig så længe, men fordi han ikke kan holde ud at lade dig gå nogen steder alene. Det er fordi han er jaloux, og fordi han ikke stoler på dig.

Ofte ser kvinder dette, men de vil ikke indrømme det. De bliver ved med at lyve for sig selv, og jeg bebrejder dem ikke, for de søger den ægte, sande kærlighed.

De ønsker at besegle aftalen og leve deres liv, som de har drømt om.

Vær opmærksom på de “søde” ting, de gør for dig, for nogle gange viser de sig at være alt andet end det. Du skal ikke lyve over for dig selv, for den D-bag fortjener alligevel ikke din kærlighed.

Hvad er de røde flag, som de forklæder som ‘søde’?

1. Han sms’er dig hele tiden

the woman is holding a mobile phone in her hand

Sød? Fandme nej! I begyndelsen tror du, at han er super sød og forsigtig. Han viser interesse for dig, og han vil gerne vide, hvad du har gang i.

Men det kan nemt vise sig at være et kæmpe rødt flag. Denne opmærksomhed kan vokse sig til noget virkelig usundt. Sandheden er, at han sandsynligvis bare prøver at kontrollere dig og se, hvad du laver og med hvem.

Desuden vil de mennesker, du er omgivet af, ringe mindre og mindre til dig som tiden går, fordi de ikke ønsker at bruge deres tid sammen med en person, der ikke kan tage øjnene fra sin telefon. Og din kæreste vil ikke give dig andet valg end at stirre på skærmen.

2. Han lader som om, han ved, hvordan du har det, når du har et problem

Han er ikke oprigtigt bekymret for dig. Han fortæller dig det bare for at slippe af med dig.

Han lader som om, han ved, hvordan du har det, fordi han ikke vil have, at du skal genere ham med dine problemer.

Du ønsker ikke at leve med en person, der lader som om han er bekymret, du ønsker at leve med en person, der virkelig vil lytte til dig og forsøge at hjælpe dig med at arbejde på dine problemer, for alvor.

3. Han er altid i et forhold

Normalt tror folk, at kun dem, der er single hele tiden, har en form for problem. Faktisk er det omvendt.

De, der er single, ved, hvad de vil have, og de ønsker ikke at ende i et forhold bare for at være i et, bare for at undgå ensomhed.

Men dem, der altid er i et forhold, er et potentielt stort rødt flag. Disse mennesker er sandsynligvis bange for at være alene, og de finder sig i stort set hvad som helst bare for at have selskab.

Disse mennesker er som regel ikke ærlige over for dig. De lader som om, at de elsker de samme ting som dig.

De lader som om, at de er ligesom dig. I bund og grund lyver de hele tiden bare for at beholde dig i deres liv.

4. Han sammenligner dig med andre kvinder på en ‘god måde’

Du synes, at det er sødt og nuttet. Du tror, at han kun ser dig og ingen andre. Men der er en anden side af denne historie.

Dette kunne sagtens være omvendt psykologi. Han kunne nemt fortælle dig dette for ubevidst at lægge pres på dig.

For hvis du løsner op og slapper af, hvis du tager et par kilo på, vil du altid huske dengang, hvor han fortalte dig, at du er den smukkeste.

Det siger han ikke til dig nu. Hvorfor ikke? Fordi han tydeligvis er generet af dit udseende eller af, at du har taget et par kilo på.

5. Han vælger dig frem for sine venner

Venner er for livet. Selv når du er i et forhold, bør du aldrig opgive dine venner.

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeres forhold er en prioritet, men hvis din partner vælger at være sammen med dig hver gang frem for sine venner, er det et rødt flag.

Forestil dig, at du gerne vil hænge ud med dine venner i et stykke tid. Det vil han ikke være glad for, og han vil give dig skyldfølelse for at blive hjemme hos ham.

Han vil sige til dig, at han afviser sine venner hele tiden for din skyld, så hvorfor kan du ikke gøre det i det mindste en gang. Ser du? Dette er blot endnu en metode til manipulation.

6. Han taler om sine ekser hele tiden

Det er fint, hvis du er i stand til at tale med din kæreste om begge jeres tidligere forhold, men der er ingen grund til at gennemgå hver eneste detalje.

Han virker lidenskabelig, mens han fortæller dig om sine oplevelser. Du kan tænke, okay, han er så sød, for efter al den tid kan han stadig huske nogle ting, der skete.

Men har du nogensinde stoppet op og tænkt på, at dette måske er et rødt flag? Måske er han ikke kommet sig over sin eks endnu. Måske er du bare en rebound eller en backup plan, indtil han finder noget bedre.

7. Han er jaloux på andre mennesker i dit liv

Du ved godt, at jalousi er helt normalt og en naturlig ting. Når nogen holder af dig, vil han ikke være ligeglad, hvis du taler med en tilfældig fyr, du har mødt på gaden. Han vil blive en smule beskyttende.

Men hvis det sker hele tiden, kan det blive alvorligt farligt. Denne lille og uskyldige jalousi kan vokse til besidderiskhed og tranghed.

Du kan nemt komme i situationer, hvor du ikke kan gå ud med dine venner uden ham på grund af hans jalousi.