Skip to Content

7 Beviste Tegn På, At Du Endelig Er Kommet Over Din Narcissistiske Eks

7 Beviste Tegn På, At Du Endelig Er Kommet Over Din Narcissistiske Eks

Når du er engageret i et forhold med en narcissist, kan du føle, at du mister dig selv lidt efter lidt.

Du føler, at du ikke længere er den samme person, og at den person, som du er vildt forelsket i, kun føler uvidenhed over for dig.

Det eneste du ønsker er at elske ham og at han gengælder dig på samme måde, men det er ret svært at få på grund af hans personlighedsforstyrrelse. En person som denne er simpelthen ude af stand til at elske.

De fleste af dem har nogle traumer fra deres fortid, og det er derfor, de opfører sig, som de gør. Når kvinder når deres bristepunkt med en narcissistisk elsker, har de ingen anden mulighed end at forlade ham.

Men måske er det ikke så svært at forlade dem som at leve uden dem.

Du ved, at der ikke er nogen fremtid med dem, men bare tanken om at leve uden dem stikker dig i hjertet som den skarpeste klinge.

Men du skal vide, at det altid er bedre at forlade dem end at holde fast i noget, der aldrig var virkeligt. Det er bedre at redde dig selv fra et giftigt forhold, der kun kan gøre skade på dig.

Jeg ved, at vejen til at komme sig fra en narcissist er lang, men den er bestemt værd at tage. Og det er sådan, du vil vide med sikkerhed, at du faktisk er kommet over din narcissistiske eks, og at du har startet et nyt kapitel i dit liv.

1. Du føler ikke behov for at kontakte dem

Dette er den sværeste ting for alle ofre for narcissistisk misbrug. Det er ikke let at opgive en person, som du stadig elsker, fordi du tror, at du kan redde dem.

Du tror, at de kan ændre sig, men hver gang de sårer dig, indser du, at det er forgæves at forsøge at redde dem.

For sandheden er, at du ikke kan redde nogen, som ikke ønsker at blive reddet. Derfor er det bedste, du kan gøre, at træde væk og leve dit liv uden dem.

Jeg vil ikke lyve for dig og fortælle dig, at du med hjælp fra venner og familie vil komme over dem, for det vil du ikke.

Du vil komme over dem, når du beslutter dig for det i dit sind. Du vil komme over dem, når du indser, at de aldrig vil kunne give dig den kærlighed, du har brug for, og at uanset hvor meget de prøver, kan de ikke ændre sig.

Denne periode vil være hård, men stol på mig, at reglen om ingen kontakt er det bedste, du kan gøre, hvis du vil komme over din narcissistiske eks.

2. Du er i stand til at leve på egen hånd

Ikke alene er du i stand til at leve for dig selv, men du har det også godt med det. Ser du, når man er i et narcissistisk forhold, hjernevasker de dig og får dig til at tro, at du er ude af stand til at klare dig uden dem.

Og selv om du har den stærkeste karakter, vil du før eller siden knække under presset. Og når du forlader dem, vil du være under indtryk af, at du ikke er god nok, og at du ikke kan fungere alene.

Men den følelse vil forsvinde med tiden, og du vil blive den gamle dig selv igen. Og når det sker, og når du igen føler, at du er herre over din skæbne, vil du føle en enorm lykke og glæde, fordi dit liv igen er i dine hænder.

3. Du har ikke noget imod, at de har en anden partner

Du vil vide, at du er kommet over din narcissistiske eks, hvis du ikke har noget imod at se ham med en anden partner. Du vil ikke have det dårligt med det, men du vil helt sikkert have ondt af den person, der dater ham.

Du vil ikke føle dig jaloux, og du vil ikke have lyst til at være i hendes sko, fordi du allerede ved, hvordan det føles. Du vil føle fred hver gang du ser ham, og dit hjerte vil ikke slå som en gal.

Du vil føle dig uvidende over for ham, ligesom han følte sig over for dig gennem hele jeres forhold.

Når du begynder at have det sådan, skal du bare vide, at du har taget et kæmpe spring fremad, og at du har lært af din dårlige oplevelse.

4. Du er følelsesmæssigt stærk ligesom før

Sagen er den, at ethvert forhold med en narcissist vil dræne dig fysisk og følelsesmæssigt. Det kan påvirke dig dårligt med din krop, dit mentale helbred og din adfærd.

Du kan forvandle dig til en person, som du aldrig havde troet, du ville være, hvis du lader dem gå over dig. Og de er forbandet gode skuespillere, så du vil ikke engang vide, hvad der sker, før det er for sent.

Men når du først har afsluttet et narcissistisk forhold, vil du føle, at du får din energi tilbage.

Du vil ikke være så ængstelig eller deprimeret, og du vil smile igen. Du vil se glæden i de små ting, fordi de betyder mest, og hver dag vil være en velsignelse for dig.

Når du har slået op med en mand, der har slået dig følelsesmæssigt ihjel, vil du rejse dig fra asken som en Føniks.

Og du vil være så forbandet stolt af dig selv, fordi du endelig er kommet over din giftige eks.

5. Du vil få selvværd

Alle ofre for narcissistisk misbrug har det på samme måde. De tror, at de ikke er gode nok, ikke værdige nok, og at de er blevet knust så meget, at ingen mand nogensinde vil kunne elske dem.

Men det er bare deres opfattelse, som er helt forkert, fordi de er blevet misbrugt i så lang tid. På grund af hjernevask og gaslighting har de troet, at deres misbruger var bedre end dem.

Men det er ikke sandt, for alle mennesker er specielle og unikke, præcis som de er. Alle disse ofre for narcissistisk misbrug var så uheldige at falde for en mand, der ikke kunne være mindre ligeglad med dem.

Og tro mig, det er ikke så let at undslippe fra din misbrugers kløer, for han vil altid finde måder at bringe dig tilbage på.

Men når du først har gjort det, skal du ikke se dig tilbage. Det eneste tidspunkt, hvor du har brug for at se tilbage, er for at se, hvor langt du er kommet.

Når du forlader alt det, der var giftigt i dit liv, vil du se, at du får dit selvværd igen, og at du ikke sætter spørgsmålstegn ved dit selvværd.

Du vil se, at du er ved at blive den positive person, du engang var, og at livet trods alt giver mening.

6. Du føler ikke længere frygt

Mens du var i et narcissistisk forhold, var du bange for at gøre et forkert træk, der ville genere din misbruger.

Du kunne ikke være dig selv, og du kunne ikke udtrykke dine følelser, som du ønskede. Men når du først bryder ud af sådan en giftig person, vil du føle, som du ikke har følt i lang tid.

Du vil føle, at du kan trække vejret med fulde lunger igen, og at der ikke er nogen regler, du skal overholde. Når du bevæger dig væk fra en narcissist, vil du se sundere ud og føle dig bedre end nogensinde før.

Du vil føle dig som en helt, fordi du var i stand til at komme væk fra hans kløer og redde dig selv i tide. Du vil glemme alt om frygt og om at gøre de ting, han ville have dig til at gøre, fordi du kun vil følge dine regler nu.

Du vil endelig være klar til store ting i dit forretningsliv og dit privatliv, og du vil ikke tænke på dig selv som et offer.

7. Du føler dig endelig godt tilpas i din egen hud

Du ved, hvad der er sket med dig, og det vil du ikke kunne glemme. Men du har besluttet dig for at ændre dit perspektiv, og du vender alle de dårlige og negative ting til positive ting.

Du ønsker ikke længere at være en person, som folk vil manipulere, og du er kritisk, når du vælger en kærlighedspartner. Du gør ikke dig selv let at få, og på den måde vinder du respekt fra mænd.

Du føler dig som en ægte badass kvinde, der er klar til at erobre verden. Du føler, at dine dårlige erfaringer bare har gjort dig stærkere, og at det faktisk kan redde dig fra nogle mænd at være lidt bitchy.

Du er ikke klar til at nøjes med mindre, end du fortjener, og hvis en mand vil have dig, skal han arbejde hårdt for det.

Du føler endelig, at du kan leve dit liv fuldt ud og ikke bede om nogens godkendelse, og det gør dig til den lykkeligste kvinde i verden.