Skip to Content

7 Advarselstegn På At Du Har Med En “Sød” Fuckboy At Gøre

7 Advarselstegn På At Du Har Med En “Sød” Fuckboy At Gøre

At genkende de gode fyre fra de dårlige er blevet mission impossible i dag. Du kan ikke adskille dem fra hinanden længere.

Før, der vidste du i det mindste hvem der var et fjols, han opførte sig som et, så du vidste at han var et. Så simpelt var det.

Hvus du følte som om du kunne gå på den vilde side i en periode, så ville du tage imod maddingen med vilje, bare for at se hvordan det var.

Og derefter fik du ødelagt dit hjerte, ok, du var ikke så ked af det, fordi du var forberedt på at det kom. Det var blot en anden oplevelse og en anden lektie du skulle lære.

Men i dag, har du ikke råd til den “luksus”. Du kan ikke bevidst vælge at gå på date med en fuckbot bare for at se hvordan det er.

I dag er fuckboys forklædt som søde fyre. I dag bliver uskyldige kvinder narret af manipulerende fjolser fordi de lader som om at være noget de ikke er.

Fortsæt blot med at læse og vær forsigtig fordi mindst en gang i dit liv vil du møde en “sød” fuckboy:

1. Han lader som om du er en god fyr

Selvfølgelig, dette er det første tegn, men måske det sidste du finder ud af. Normalt er de så gode til at spille skuespil at du simpelthen ikke kan finde ud af hvordan de virkelig er.

De vil gøre tingene på din måde, og forsøge at opfylde alle dine ønsker. De vil være rare og betænksomme men på den anden side, vil de spille det fuldstændig modsatte spil når du ikke kigger.

2. Han er en alt for god ven

Hans venner forguder ham. Han er en sand helt i deres øjne. Hvorfor? Ja, ikke fordi han er en selvisk og omsorgsfuld ven, fordi han altid er der for dem når de har brug for dem, men fordi de er som ham.

Han er deres rollemodel fordi han har set så mange forskellige kvinder, eller fordi han formåede at forføre den ene som de ikke fik. Men når alt kommer til alt er de et lige så stort røvhul som ham.

3. Han er fuldstændig anderledes når han er omkring dig

Når i er sammen er han omsorgsfuld og kærlig. Han er bare for perfekt. Det er kun BS! Det øjeblik du vender ryggen til, det øjeblik at du ikke ser efter ham bliver han til en fuldstændig anden person.

Normalt når kvinder finder trøst i at lyve for dem selv, og at han faktisk er den han siger han er når han er sammen med dig, og ikke den fyr han er når han er sammen med andre. Normalt vil vi helst ikke indrømme at vi dater en komplet psycho.

Det er til deres fordel, for så kan de fortsætte med deres plan.

4. Han gør dig ikke vred

Han irriterer dig ikke, eller gør noget direkte for at gøre dig vred. Du vil være lykkelig sammen med ham, men kun i et stykke tid. Perioden i begyndelsen, når alt hvad han lover er store og mens du venter på at de sker, bliver dit liv mere end perfekt.

Men når du langsomt begynder at indse at ingen af de ting han har sagt går i opfyldeldse, vil din bobbel briste og du indser at han blot er endnu en fuckboy.

5. Han vil aldrig afvise dig – formelt

Han bygger tingene op til hans fordel.

Selvom han aldrig har fortalt dig at han ikke ønsker noget seriøst, men hans handlinger på en eller anden måde viser det, kan du ikke blive vred fordi du forbentede det, og han går blot uden nogen form for anger.

6. Måske sårer han dig ikkemed vilje

Måske har han haft en elendig fortod, måske har han problemer med at forpligte sig, måske er han virkelig blevet såret. Måske er det hele sandt, men det giver ham ikke en undskyldning for at såre dig.

Måske gør han det ikke med vilje, men det ændrer ikke det faktum at du er blevet såret. Hvis han ikke ved hvordan han håndterer fortidens spøgelser, burde han slet ikke være sammen med noget, fordi det er blot selvisk.

7. Han kalder dig søde kælenavne

Er det ikke sødt? Han må være den rette. Det er han bare ikke, fordi disse kælenavne er generiske og ikke noget særligt.

Han kalder dig ikke ved kælenavn fordi du betyder mere for ham. Han gør det fordi han ved at du gerne vil høre det. Det er den perfekte løsning for ham.

Han kalder dig søde kælenavne, du smelter og han får hvad