Skip to Content

6 Ting Mænd Vil Have I Et Forhold (Skrevet Af En Mand)

6 Ting Mænd Vil Have I Et Forhold (Skrevet Af En Mand)

Jeg vil vædde med at i alle har tænkt over hvad en mand har brug for i et forhold, ikke? Du tænkte sikkert på de ting du skulle give ham og hvordan du kan tilfredsstille ham fuldstændigt.

Men nu behøver du ikke bryde din hjerne længere fordi jeg giver dig listen her over hvad alle mænd ønsker i et forhold. Så i tilfælde at at du vil tilfredsstille din mand, så fortsæt med at læse!

1. De vil have en normal og regelsmæssig kommunikation 

Det er rigtigt at mænd ikke gider at tale om deres følelser, men den eneste grund er at de ikke ved hvordan man gør. Det er mere noget kvinder taler om fordi de har en god måde at sige hvordan de har det på uden at virke desperate. Sådan er det ikke for os.

Når vi først tager hjertet uden på trøjen, kan du se hvor skrøbelige vi er. Hvis du spørger ham om noget, så gør det kort og forklar ham hvorfor du spørger om det. På den måde bliver han ikke forvirret, og du får et ærligt svar.

2. De vil ikke ændres på

Hvis de skal ændre sig, er det fordi de ønsker at ændre sig, ikke fordi du vil have det; så simpelt er det. Sæt dig selv i deres sted og forestil dig at din partner ville ændre på dig. Hvordan ville du have det med det? Måske han ikke elsker dig som du er, og at han vil at du er fuldstændig anderledes.

Nu ved du hvordan fyre føler når du forsøger at ændre dem. Så uanset hvad du gør, så lav ikke om på hans livsstil og vaner, for selvom de ikke er perfekte gør de ham perfekt for dig.

3. De vil have plads

Det er noget af det mest hellige for alle mænd. De har en særdeles høj respekt for deres tid alene, så hvis du tror du kan komme ind i hans liv og vende op og ned på hans verden, er du gal på den.

Det er rigtigt at de kan lide alle de der søde ting der følger med i begyndelsen af et forhold, men når tingene bliver stabile vil de også have tid alene eller med deres venner. Men vær ikke får hård ved dem fordi din egen tid og rum er noget alle fortjener.

4. De gider ikke at føle skyld over deres hobbier

Alle mænd har hobbier der fuldender dem, og hjælper med at afstresse dem. Hvis du forsøger at tage det fra ham, vil han blive utrolig vred siden han allerede havde dem før du kom ind i hans liv.

Uanset hvad han laver er det et vigtigt aspekt i hans liv, og han har en gyldig grund til at han gør det.

5. De ønsker at tage tingene stille og roligt 

Det værste scenario vil være hvis en kvinde han begyndte at se sagde at hun ville giftes og have børn med ham. HVAD? Du bliver nød til at slå bremserne i og lade tingene ske lidt langsommere hvis du vil blive sammen med ham.

Hvis du bliver ved med at sige du vil flytte ind hos ham eller vil giftes med ham vil han løbe så langt væk han kan fra dig. Og jeg bebrejder ham ikke fordi han kender dig ikke godt nok til at forpligte sig fuldstændigt til dig.

6. De vil have at du ved at et forhold går begge veje

For dem er det noget af det vigtigste i et forhold. De vil have at du ved at ligesom de skal gøre en indsats for at få forholdet til at fungere, det skal du også.

De vil have at du føler at du er dedikeret til dem og og at du ønsker at udvikle et stabilt og sundt forhold med dem. Hvis du viser dem at du elsker dem, vil de også gøre det umulige for at vise dig det.