Skip to Content

6 Tegn På, At Han Stadig Elsker Dig, Selv Efter I Slog Op

6 Tegn På, At Han Stadig Elsker Dig, Selv Efter I Slog Op

Selv om I har slået op, har du så stadig en fornemmelse af, at han sender dig nogle blandede signaler?

Der er en del af dig, som er sikker på, at det er slut, og at intet kan ændre på det, men der er også en del af dig, som stadig håber, at tingene kommer tilbage på sporet.

At han sender blandede signaler, efter at du endelig har accepteret, at det er slut, hjælper ikke ret meget, vel?

Det var nok, at du skulle igennem helingsfasen og græde din del af tårerne og tvinge dig selv til at glemme ham, uden at han også gav dig falske forhåbninger.

Når man slår op med nogen, kan ens forhold gå i så mange retninger. I kan forblive venner, I kan stadig være sammen fra tid til anden, eller du har ikke lyst til at høre hans navn nogensinde igen.

Det er meget svært at vide præcis, hvor dit forhold er på vej hen, fordi mænd som regel ikke siger klart og tydeligt, hvad de vil have.

Måske ved de ikke engang selv, hvad de vil – om de vil beholde dig i deres liv, eller om de vil lade som om, der aldrig har været noget mellem jer.

Hvordan ved man, hvad han vil have? Hvordan ved man, om han vil være sammen med dig igen, fordi han stadig elsker dig?

Det er svært at slå op. Du er nødt til at forholde dig til, at du aldrig mere vil være i hans arme. Han vil aldrig mere kysse dig, når I mødes, som om han ikke har set dig i månedsvis.

Du må bare acceptere det og gå igennem processen med at glemme ham og det, I havde.

Men netop som du var klar til at komme videre, får du en fornemmelse af, at han stadig har følelser for dig. Det er, som om han ved, at du endelig har fundet fred, og så kommer han tilbage og ødelægger det hele ved at sende dig blandede signaler.

Du kan finde sammen med ham igen, men det er som regel ikke en god idé. Bare tænk tilbage på jeres forhold, og prøv at udelukke alle de gode minder, du har, og tænk kun på de dårlige.

Hvis I slog op, havde I sikkert flere dårlige og grimme øjeblikke end de lykkelige.

Ikke desto mindre føles det ret godt at være savnet i stedet for at savne nogen til en forandring.

Her er tegnene på, at din eks stadig elsker dig og sandsynligvis vil have dig tilbage:

Han ringer til dig, når han er fuld

Det siges, at når folk er fulde, taler de om det, de virkelig tænker på, de er helt ærlige, og de siger ting, som de aldrig ville sige i ædru tilstand.

Alkohol sænker hans hæmninger, så han vil sige det, han har skjult for dig.

Når han er fuld, fortæller den rationelle del af hans hjerne ham, at det er slut, og at der ikke er nogen grund til at ringe til dig, men på den anden side bliver den anden del af hjernen meget stærkere og mere højlydt, når han er fuld, og den råber: “Du er nødt til at ringe til hende, måske er der stadig håb for jer to!!!”

Når han ringer til dig, når du er fuld, så husk, at du skal være forsigtig. Lad være med at sige noget, du måske fortryder, og lad være med at give ham håb.

Hvis han stadig har nosser til at tale med dig om det samme i morgen, så overvej situationen en ekstra gang.

Han dater stadig ikke nogen

Hvis han ikke dater nogen, og det er et stykke tid siden, I slog op, har han sikkert stadig følelser for dig, så han har besluttet sig for at vente og se, om lykken vender.

Selv hvis han går ud med nogen, vil han gøre det under radaren, fordi han ikke ønsker at såre dine følelser, og han er også selv usikker på det.
Men hvis han dater nogen…

Hans kæreste føler sig truet af dig

Hun kan ikke holde ud at se på dig eller høre noget om dig, endsige være i dit nærvær.

Det er et tydeligt tegn på, at han har talt meget om dig, og det er derfor, hun føler sig truet.

Hun har på fornemmelsen, at han ikke er kommet helt videre (og det har hun sikkert ret i), eller at han er i tvivl om sit nuværende valg.

Hvem ved, måske råbte han dit navn under sex? Ikke underligt, at hun stadig føler, at du er vigtigere for ham, end hun er.

Han sender dig blandede signaler

Det ene øjeblik er han helt vild med dig og giver dig opmærksomhed, som får dig til at flippe ud, og det næste lukker han dig ude, som om du var hans ærkefjende.

Denne opførsel må være superforvirrende for dig, hvilket er mere end normalt, men det er præcis sådan, han har det.

Han er stadig forvirret over dig. Måske ved han ikke engang, om han stadig elsker dig, eller om han er klar til at komme videre.

Man kan ikke udslette alle de følelser, man har haft for nogen, på en dag, bare fordi man slår op. Det er en proces, der som regel er meget smertefuld og lang.

Efter et brud skal du være stærk. Hvis han sender dig sms’er og derefter holder op, skal du heller ikke sende ham nogen, men lade som om, du er ligeglad.

Lad ikke hans forvirring skræmme dig eller give dig falske forhåbninger.

Han er pludselig en helt anden person

Han begynder at opføre sig helt anderledes omkring dig, når I har slået op. Han bliver ekstremt venlig, og alle hans dårlige egenskaber forsvinder pludselig og efterlader ham himmelsk smuk og bare perfekt.

Lad være med at falde for det. Han ved, hvordan han skal være god, når han vil, og lige nu vil han gerne have dig tilbage, så han spiller dig et puds ved at opføre sig perfekt.

Hvis I var enige om at forblive venner, og han taler blidt til dig og hvisker søde ting i dit øre eller gør stort set alt, der overskrider venskabsgrænsen, har han stadig følelser for dig, og han er langt fra kommet sig over, at I slog op.

Han vil gøre dig jaloux

Hvis han opfører sig alt for engageret i sin nye kæreste eller en kommende date, eller hvis han bombarderer sociale netværk med meddelelser om, at han skal mødes med nogen, så gør han alt det med vilje for at genere dig.

Men hvad han ikke forstår, er, at han ikke fremstår som en hård negl, der er kommet videre; han afslører faktisk, at han stadig elsker dig, og at han ønsker enhver form for respons fra dig for at se, om du føler det samme.

Han bekymrer sig virkelig om, hvad du tænker om ham. Hans opførsel er et forsøg på at få dig til at ønske ham tilbage.

Igen, det er normalt ikke en god idé. Men hvis din mavefornemmelse siger dig, at du skal tage ham tilbage, så prøv det.