Skip to Content

6 Smertefulde Tegn På, At Han Er Ved At Give Op På Dit Forhold

6 Smertefulde Tegn På, At Han Er Ved At Give Op På Dit Forhold

Du har ingen klare beviser for, at der er noget galt med din kæreste, men du ved bare, at det ikke ser så godt ud i jeres forhold på det seneste.

Din mavefornemmelse og intuition fortæller dig, at han er ved at forlade dig, og her er 6 smertefulde, men sikre tegn på, at du ikke bilder dig noget ind eller er paranoid.

1. Han bliver følelsesmæssigt utilgængelig

Et af de første tegn på, at din romantiske partner er ved at give op på dig og jeres forhold, er hans pludselige følelsesmæssige utilgængelighed.

På det seneste har du følt, at han tager afstand fra dig, og at han ikke lukker dig ind på samme måde, som han plejede at gøre det.

Før dette begyndte at ske, følte du næsten, at denne mand var en del af dig.

Du kunne bogstaveligt talt læse hans tanker, og han delte alt med dig.

Men nu har tingene ændret sig drastisk. Nu føler du, at han er en komplet fremmed, som holder alt for sig selv, og du kan ikke finde en måde at nå ud til ham på.

2. Han prøver ikke længere

Når du er interesseret i at beholde en person og i at få et forhold til at fungere, vil du gøre alt, hvad der står i din magt for at gøre en indsats for at gøre denne person glad og få forholdet til at lykkes.

Og mænd er ikke anderledes. Men på det seneste prøver din kæreste ikke længere.

Han gør ikke længere søde ting for dig, han er holdt op med at være romantisk, og det er som om, han er begyndt at tage dig for givet.

Når I to skændes, er det aldrig ham, der tager initiativ til en forsoning.

Han er holdt op med at gøre en indsats, og han er begyndt at opføre sig som om, han er ligeglad med, om jeres forhold mislykkes.

3. Han lytter ikke til dig

Et andet smertefuldt tegn på, at han er ved at give op i jeres forhold, er det faktum, at din kæreste simpelthen ikke er opmærksom på dig på samme måde som førhen.

Hver gang du prøver at tale med ham, føler du, at du bare keder ham, og som om han ikke lytter til et ord, du siger.

Det er som om, at denne fyr er ligeglad med dine meninger eller holdninger længere.

Han har ikke engang anstændighed nok til at spørge dig om din dag, endsige om noget andet – og det er et tydeligt tegn på, at der er noget galt.

4. Han vælger slagsmål

Hvis din kæreste konstant starter unødvendige skænderier og bruger al jeres tid sammen på at kritisere dig, er én ting helt klart – han er ved at give op på jeres forhold.

Det er ret tydeligt, at alt ved dig er begyndt at genere og irritere ham.

Men det er noget, han ikke ønsker at fortælle dig, eller måske endda noget, han ikke er klar over, så han kanaliserer sin negative energi ved at plukke tilfældige skænderier med dig.

Hvis dette er tilfældet i dit forhold, tænker du måske, at der er noget, du bør ændre ved dig selv, for at dette kan holde op med at ske.

Men du kunne ikke tage mere fejl – det eneste, du burde ændre i denne slags situation, er din kæreste.

5. Han undgår fuldstændig at skændes

Når du har en kæreste, der fuldstændig undgår at skændes, tænker du måske, at det er en fantastisk ting.

Men der er forskel på at vælge, hvilke kampe man vil kæmpe, og på helt at ignorere enhver uenighed i forholdet.

Du skal forstå én ting – hvis de er produktive, kan skænderier være nyttige for jeres forhold.

De hjælper dig og din partner med at udtrykke jeres utilfredshed med nogle aspekter af jeres forhold, og de hjælper jer med at løse de ting, der skal løses.

Men din partner opfører sig som om han ikke har nogen interesse i at forbedre jeres forhold, og når du forsøger at konfrontere ham med de ting, der generer dig, er han ligeglad.

Det virker som om enhver form for samtale og behandling af jeres fælles problemer keder ham, og at for ham er enhver form for forholdssnak bare spild af hans tid og energi.

6. Han tilbringer mindre tid med dig

Når din kæreste er ved at give op i jeres forhold, vil han ikke kun undgå skænderier og kommunikation med dig – han vil også undgå dig.

Denne fyr vil bruge mindre og mindre tid sammen med dig og vil opføre sig som om, at han ikke føler behov for at se dig, som han plejede at gøre, fordi han ønsker at slå op med dig på et tidspunkt snart.

På det seneste føler du, at du tvinger din partner til at tilbringe tid sammen med dig, og som om det altid er dig, der tager initiativ til alle jeres dates og sammenkomster.

På den anden side er det tydeligt, at han foretrækker at tilbringe tid med sine venner eller gøre de ting, han kan lide, uden at inkludere dig.

Hvis dette er tilfældet i jeres forhold, er det mere end tydeligt, at han er okay med at miste dig.