Skip to Content

6 Romantiske Ting, Han Siger, Som I Virkeligheden Er Store Røde Flag

6 Romantiske Ting, Han Siger, Som I Virkeligheden Er Store Røde Flag

Der er nogle ting, som enhver pige nyder at høre fra den mand, hun holder af. Sætninger, der sender dig i den syvende himmel i det øjeblik, de bliver sagt.

Men nogle af disse romantiske udsagn kan være potentielt farlige.

Når du graver lidt dybere under overfladen og tænker over deres sande betydning, vil du indse, at de muligvis er store røde flag, som du bør være opmærksom på.

“Jeg kan ikke leve uden dig”

Denne lyder ret sød, især når den kommer fra en fyr, som du lige er begyndt at blive forelsket i. Du er begejstret for, at han tydeligvis er så vild med dig, at han ikke ønsker at blive ved med at leve uden dig.

Men denne udtalelse har som regel en meget dybere baggrund. Det er tydeligt, at du er centrum for hans tilværelse.

Så tror du virkelig, at han let ville lade dig gå, hvis du besluttede dig for at forlade ham? Eller er det mere sandsynligt, at han ville blive til en besiddende og jaloux fyr?

“Jeg vil tilbringe resten af mit liv med dig”

At høre dette fra din langtidskæreste er en af de smukkeste ting, som enhver pige kan opleve, især hvis du også betragter ham som dit livs kærlighed.

Ikke desto mindre har denne sætning en helt anden betydning, når den kommer fra en fyr, du lige er begyndt at date.

Du vil sikkert tænke, at det er kærlighed ved første blik, og at du har formået at slå ham omkuld meget hurtigt.

Det er dog mere sandsynligt, at det er et tegn på fyrens umodenhed. Han har sikkert sagt præcis det samme til alle de piger, der har krydset hans vej.

Han tager ikke ægteskabet alvorligt, eller også gør han alt dette for at få dig i seng. Uanset hvad, bør det få alarmklokkerne til at ringe.

“Jeg er ikke nok for dig”

Efter alle de egocentriske fyre, der har forsøgt at mindske dit værd, er det rart at møde en, der synes, at du er bedre end ham. Det er i hvert fald det, der krydser dit sind, når du hører denne sætning.

Du går ud fra, at denne mand tænker meget højt om dig. Han ser dig som smuk, klog og interessant.

Ser du, det er én ting, hvis en fyr er klar over sine fejl. Det er en helt anden ting, hvis han har et lavt selvværd.

Dette er en følelsesmæssigt usikker mand, som sandsynligvis vil begynde at projicere sin usikkerhed på dig før eller siden. Stol på mig: Du har ikke brug for en mand uden nogen form for selvtillid.

“Jeg vil have, at vi skal være sammen hele dagen, hver dag”

Så længe du kan huske, har du haft med mænd at gøre, som aldrig har sat dig først.

Disse fyre brugte det meste af deres fritid med deres mandlige venner, gik i klubber og udelukkede dig fra deres hobbyer og interesser.

Efter alle disse fiaskoer er han der nu. Han elsker dig så meget, at han ikke kan få nok af dig. Det ser ud til, at du har ramt jackpotten.

Nå, men tænk dig om igen. Dette kan enten være tegn på en mand, der ikke har noget liv uden for jeres forhold, eller et rødt flag, der indikerer, at han er en potentiel kontrolfreak.

Uanset hvad, er han en person, du ikke ønsker at have omkring dig. Før eller senere vil han gøre alt, hvad han kan, for at begrænse din frihed og holde dig i sit gyldne bur.

“Du er den eneste, der kan redde mig”

Jeg ved godt, at du ser dig selv som en superkvinde, der har evnen til at løse alles problemer og hjælpe denne fyr tilbage på rette spor. Dette er dog ikke andet end et forsøg på følelsesmæssig manipulation.

Selv om du har lyst til at gå væk fra denne mand, føler du dig forpligtet til at blive. Ved at sige dette lægger han sit liv i dine hænder, hvilket er et ansvar, som ingen bør tage.

Han belaster dig med bagage, som du ikke bør bære rundt på.

Desuden er denne mand tydeligvis ret urolig. Han ønsker, at du skal overtage hans dæmoner og forsøger at trække dig ind i sit mørke.

“Jeg elsker dig… men på min egen måde”

Du må have med en rigtig hård fyr at gøre her. Han er ikke patetisk og bruger heller ikke frække vendinger for at udtrykke sine følelser for dig.

Han elsker dig ikke som andre mænd gjorde. I stedet er jeres romance noget særligt og noget, der sker en gang i livet.

Jeg hader at være den, der bryder din boble, men det er alt sammen løgne, som denne mand bruger for at maskere sin mangel på kærlighed. Tro mig på dette: Når en mand elsker dig, sørger han for, at du kan mærke det.

Det værste ved disse udsagn er, at de faktisk er farligere end dem, der klart er giftige fra starten. Derfor skal du være ekstra forsigtig, når du hører hver enkelt af dem.

Vær realistisk, og lad ikke dine følelser forhindre dig i at se sandheden!