Skip to Content

6 Øjenåbende Hemmeligheder En Narcissist Ikke Ønsker At Du Kender

6 Øjenåbende Hemmeligheder En Narcissist Ikke Ønsker At Du Kender

Narcissister kan narre alle der aldrig har været i kontakt med en før.

De kan bilde folk alle slags historier ind, opdigte alle mulige historier overfor ofre der er fanget i deres spind, men de kan ikke narre en som allerede har været igennem deres terror.

Så i lyset af dette, vil jeg bruge min erfaring med en narcissist og dele det med dig, så en dag, Gud forbyde det, hvis en narcissist krydser din vej, vil du være klar til at forsvare dig selv.

Jeg havde aldrig rigtig lyst til at tale om hvad der skete til mig, fordi jeg var flov. Jeg ville ikke indrømme det overfor nogen, inklusiv mig selv, at jeg var faldet for en ond mands løgne.

Jeg holdt det inde så længe at det hobede sig op. Jeg bebrejdede mig selv for at være så dum, at holde mine øjne lukket, for at ignorere alt det der skete lige for næsen af mig.

Dette foregik i lang tid, indtil jeg besluttede mig for at tilgive mig selv. Jeg indså at jeg ikke er perfekt, og fordi jeg begik den fejl, er jeg heller ikke dum. Det skete, og det gik virkelig galt. Jeg kunne have undgået det, men det gjorde jeg ikke.

Jeg blev afklaret med det, og kom videre. Det var et spirituelt trip der var dækket i blod, sved og en enorm mængde af tårer, men det var en vej der var værd at gå.

Så, nu er jeg her for at tilbyde min hjælp. Jeg vil have at du kender alle de tricks en narcissist har, så jeg kan spare dig for den smerte jeg gennemgik.

Læs videre for at lære om de hemmeligheder og narcissistiske tricks som de ikke vil have du lærer at kende:

1. Konfronter ham ikke

Hvis du siger noget der vil gøre ham flov, eller give ham nogen form for ide om at du er klar over hvad han har gang i, vil han gøre dit liv umuligt at leve.

Hvis du fortæller ham at du er klar over hans narcissistiske træk, han tager de store våben frem med en intention om at ødelægge dig.

I dette tilfælde, og generelt, er det bedste og eneste valg du har tilbage, at ignorere en narcissist.

Det er den eneste måde du kan jage ham væk. Bliv ikke fanget i hans provokationer. I stedet, så vis ingen følelser overhovedet når du taler med ham.

Den opførsel vil få dig til at virke utiltrækkende og uinteressant, og i sidste ende vil han gå, fordi du har lukket af for hans energilevering.

2. Han er bange for at blive opdaget

Hver gang han misbruger dig, så skriv det ned. Det vigtigste er at du har bevis på chikane.

Det er vigtigt fordi hvis du har et bevis på misbruget, han kan ikke brænde dig for det.

Han kan ikke bruge hans forskellige taktikker for at få dig til at tro at du er skør, og at misbruget aldrig fandt sted. Du overreagerede bare.

Han vil forsøge alligevel, men siden du har beviser, kan du altid vise det til en du stoler på for at få bekræftet at du ikke forestiller dig ting, og at misbruget virkelig fandt sted.

Narcissister tror meget om sig selv, og deres omdømme er det eneste de bekymrer sig om.

Så hvis de kan se at deres omdømme er blevet kompromitteret, vil de løbe langt væk fra dig, fordi du er for stor en risiko.

3. Han kan ikke klare din ligegyldighed

Ethvert svar du giver dem, selv i form af hævn, fodrer dem. De har brug for konstant opmærksomhed – godt eller skidt, det er lige meget.

Istedet for at forsøge at komme op med planer for at hævne dig, så fokuser på dig selv, og forsøg at gøre dit liv til et bedre liv at leve.

Hvis du vælger at forblive i kontakt med dem, uanset af hvilken grund, så vær forberedt på konstante angreb og skyldfølelser der er designet til at få deres kilde til fodring af hans narcissisme – dig.

På den anden side, hvis du er tvunget til at forblive i kontakt med din narcissist, så gør dig selv så kedelig som du overhovede kan.

Begræns dine samtaler til det mest nødvendige og giv dem alle flere informationer end dem de har brug for.

Ved at gøre dig selv frastødende for en narcissist, vil helt sikkert få ham til at lade dig være, men du vinder ikke krigen uden kamp – det er helt sikkert.

 

4. Han kan ikke fordrage at blive droppet

Hvis du ignorer ham, vil han gå i panik. Han kan ikke klare det nederlag mod hans ego. Så hans næste skridt, som kun er logisk for ham, er at forsøge at komme tilbage til dig.

Han vil ikke være sammen med dig igen fordi han savner dig og vil arbejde på jeres forhold.

Han vil have dig tilbage for at såre og traumatisere dig for at være så fræk at forlade ham først.

Han vil genoplive forholdet, så han er den der dræber det.

Selvfølgelig, vil han senere sprede rygter om hvor skør en kælling du er, hvordan du ødelagde hans liv osv. Han vil i princippet fortælle sandheden, men din sandhed.

Med andre ord, tager han din version af historien, og alle de ting du har gennemgået og lader som om de er hans.

5. Han ser dig ikke som en person, men som et objekt

For ham er du hvad psykiatere refererer til som en “narcissistisk leverandør”.

Han ser dig ikke som et menneske med følelser og egne tanker.

Han ser dig som et objekt, hvilket han har brug for at fordre ham selv.

Du er præcis det samme for ham som han eks, og fremtidige ofre.

Han har sikkert talt dårligt om hans eks’er, og kaldt dem for skøre da han mødte dig.

Nu, gør han det samme med dig, til en anden, hans næste offer.

Han sikrer sig altid at han har hans back-up levering, i tilfælde af at hans dræner hans nuværende kilde.

Han ser dig som et objekt der kan smides væk og omgående erstattes med en frisk og ny leverering af en ny narcissistisk leverandør.

6. Han er langt fra ydmyg

Han er hverken nobel eller ydmyg. Han er blot en fantastisk skuespiller der opfører hans livs forestilling.

I begyndelsen af forholdet præsenterer han sig selv som en så fejlfri person at selv du følte dig skyldig, fordi du ikke er mere som han er.

Hans evne til at fremstå karismatisk og med en uimodståelig personlighed, giver ham styrken til at få alle til at lide ham.

Men når han har opført hans skuespil i længere tid, og du har set hvordan han virkelig er, stopper du med at falde for det.

Men kun dig – dem der ikke kender ham falder for hans falske ydmyghed med det samme.

Det der virkelig foregår er at han gemmer sig bag den falske ydmyghed for at gemme hans arrogante og egocentriske selv.

Dette er deres største hemmeligheder, deres primære ødelæggelsesværktøjer.

Selv når de mistænker dig for at have gennemskuet dem, vil de forsøge at involvere sig med dig, fordi du er et højrisiko-offer.

Hvis du afslører deres taktikker, indser du det måske, og stopper for den narcissistiske leverance, hvilket han ikke kan tillade.