Skip to Content

6 Grunde Til, At Det Vil Være Dit Livs Valg At Date En Pige, Der Har Været Single I Et Stykke Tid

6 Grunde Til, At Det Vil Være Dit Livs Valg At Date En Pige, Der Har Været Single I Et Stykke Tid

Når du møder en pige, der har været single i et stykke tid, skal du ikke bare antage, at hun er single, fordi ingen vil have hende.

Gør dig selv en tjeneste og vær anstændig nok til at møde hende, før du drager forhastede konklusioner.

Jeg fortæller dig dette, fordi når du først møder en pige, der har valgt at være single i et stykke tid, vil du se, hvorfor hun gjorde det.

Hun valgte at forblive single, fordi hun er bevidst om sit værd. Hun ville aldrig nøjes med mindre. Hun var klar til at vente på “den rigtige”, ham, der også kender hendes værd, ikke fordi der er noget galt med hende.

Når du møder hende, vil alle svarene dukke op foran dig, og når du bliver opslugt af hendes selvtillid, vil du sandsynligvis falde for hende.

Desuden vil du sikkert gerne date hende, og hvis det lykkes dig at få hende til at falde for dig, vil du være den heldigste mand i verden.

At date en pige, der har været single i et stykke tid, vil være dit livs valg, og her er de seks ultimative grunde til at bekræfte dette udsagn:

1. Du behøver ikke at kæmpe med hendes fortid

Når du dater en pige, der har været single i et stykke tid, vil hun ikke tage noget af sin fortid med ind i jeres nye forhold.

Uanset hvilke dæmoner, der har hjemsøgt hende, er hun sluppet ud af dem for længe siden. Så når hun går ind i dette helt nye forhold med dig, vil det være en frisk start.

Hun vil ikke sammenligne dig med nogen, du vil ikke blive sammenlignet med hendes eks, og hun vil ikke se på dig gennem prismen af de drenge, hun engang datede, for de er alle historie nu.

Hun har sørget for, at der er et stort mellemrum mellem dem og dig ved at være single i et stykke tid.

2. Omklamrende er ikke hendes stil

Det er pigen, der har været single i et stykke tid, vi taler om her. Hun har ikke brug for nogen, og hun vil heller ikke kvæle dig. Hun vil ikke kræve for meget af din opmærksomhed, og hun vil helt sikkert ikke være i nærheden af dig hele tiden.

Hun er vant til at være alene, og hun vil gerne have plads til sig selv, især i begyndelsen. Så mere plads til hende betyder den samme mængde plads til dig.

Det er en af de bedste ting, når man dater en pige, der har været single i lang tid.

3. Hun vil ikke være sammen med dig, fordi hun er bange for at være alene

Af alle grunde til, at hun vælger at date dig, er dette den, du aldrig behøver at bekymre dig om. Hun vil ikke date dig af frygt for at være alene, eller fordi hun føler, at hun har brug for en mand.

Nej, uanset hvad folk fortæller dig, er hun ikke bange for at være alene.

Faktisk er hun en af de sjældne, der nyder sin tid, en af de piger, der aldrig keder sig, og en af dem, der ikke dater drenge for at undgå at være single.

Hvis hun dater dig, er det, fordi hun vil have dig, ikke fordi noget fik hende til det.

4. Hun har sandsynligvis styr på sit liv

Okay, hun har måske ikke styr på alt i livet, men hun har tjekket mange ting på sin “to do”-liste i livet.

Hun brugte sin “alene”-tid ret godt. Hun gjorde masser af ting, hun gerne ville før, hun er bevidst om, hvad hun kan lide, og hvad hun ikke kan lide, og hun forkælede sig selv meget.

Tiden, mens hun var single, var til stor nytte, fordi hun brugte den fornuftigt.

Hun opdagede en masse ting om sig selv, og hun har måske endda fundet ud af, hvilken vej i livet hun vil gå. Det hjalp hende med at vokse, og hun ved nu, hvad hun vil i livet.

Det er op til dig at bevise over for hende, at du også fortjener at være på hendes ønskeliste.

5. Hun er alt andet end usikker

Hun er ikke bange for andres meninger, og du vil heller ikke se hende gøre ting, bare fordi andre forventer det af hende. Hun er ikke den type person længere.

Hun har det godt i sit eget skind, og selvom hun måske er mange andre ting, behøver du ikke bekymre dig om, at hun nogensinde bliver usikker. Hun har tilbragt meget af sin tid alene, og det er det, folk er mest bange for i livet.

Hun har ikke bare levet sit liv fuldt ud, hun har også afsluttet sit singleliv, og hun ved, at det altid er bedre at være single end at slå sig til tåls med en mand, der ikke fortjener hende.

Det er altid bedre at være lykkelig alene, end det er at være ulykkelig, men i et forhold.

6. Det vil betyde, at du er noget helt særligt

Når en pige, der har været single i et stykke tid, beslutter sig for at date dig, betyder det, at du er en af de få heldige, der er værdig til at ændre hendes status. Hun ville ikke have accepteret at ændre sin forholdsstatus for en hvilken som helst mand.

Det vil betyde, at du er meget speciel, og at du har noget, hun har ledt efter hos andre mænd i et stykke tid. Det vil også sige meget om, hvilken slags mand du er.

Det vil betyde, at du er god nok til hende, og at hun endelig har fundet en mand, der er bevidst om hendes værd.

Hun ville ikke opgive sit single og lykkelige liv bare sådan, så hvis denne type pige beslutter sig for at give dig en chance, så få det bedste ud af det!