Skip to Content

5 Usynlige Ar Som Alle Følelsesmæssigt Forsømte Kvinder Tager Med Ind I Et Forhold

De personer vi bruger den meste af vores tid med er dem der ender med at forme os til dem vi ender med at blive.

Det kan ikke benægtes.

Dem der omringer dig er dem der har den største effekt på hvem du er som person.

Og vores romantiske partnere er dem vi bruger mest tid sammen med, så det er ingen overraskelse at de har den største indflydelse på os.

Kvinder der bruger tid på et forhold hvor deres behov ikke bliver mødt og hvor de føler sig ensomme og forsømte, har en tendens til tavst at tage følsomme ar med ind i deres fremtidige forhold.

Når en kvinde bruger den meste af hendeds tid sammen med en mand der forsømmer hende følelsesmæssigt, så efterlader det et tydeligt mærke på hende.

Det er ikke et mærke der kan ses med øjnene, men noget som hun gemmer godt og føler inderst inde!

På grund af usunde, giftige forhold, udvikler kvinder et fordrejet billede af sig selv der ikke har noget med virkeligheden at gøre, og alt at gøre med en mand der vil gøre alt for at de føler sig mindre og værdiløse.

Og når en kvinde endelig finder styrken i sig selv for at komme ud af et forfærdeligt miljø, så er hun ikke længere den hun engang var.

De barske ord som hun var så vant til at høre, bliver aldrig glemt og bliver ved med at genspille i hendes tanker.

Den kontrollerende adfærd som hendes partner havde, efterlader hende usikker og skræmt over endelig at være fri.

Det forvrængede billede af hende selv, at hun ikke er god nok hjemsøger hende så meget at hun ikke kan se sig selv i spejlet uden at se en fiasko.

Og det er kun overfladen af det hele.

Effekten af en følelsesmæssig ufuldstændigt og giftigt forhold er virkelig alvorlige, og jo længere du er udsat for det, jo sværre er det at blive sig selv igen.

At være følelsesmæssigt forsømt efterlader disse 5 usynlige ar hos en kvinde, og de bliver dig i meget lang tid.

1. Hun udvikler problemer med at knytte sig og en frygt for at blive afvist

Når en kvinde er omgivet af aboslut ingen kærlighed, støtte, følelsesmæssig ustabilitet, så bliver hun lært at det er hvad hun fortjener.

At have en partner der er utilgængelig, ikke viser kærligheg og er ustabil, lærer hende at hun ikke skal åbne sig overfor andre.

Og med tiden er det præcist hvad der sker.

Når du tilbringer nok tid i det miljø sp begynder du at tro at det er det eneste du nogensinde får, så du tilpasser dig og lærer kun at forvente afvisning.

At forvente folk elsker dig og støtter dig bliver til et eventyr, og du vover ikke at spørge nogen om noget, fordi du er så vant til at blive afvist, så hvorfor skulle de være anderledes nu?

2. Hun forventer altid at blive skuffet og har ingen tillid til noget længere

At have en partner der er følelsesmæssig fraværende, og der bliver ved med at skubbe dig væk, lærer dig at du virkelig ikke rigtig kan stole på ham eller nogen andre efter ham.

Når du knytter dig til en, så venter du blot på at de skuffer dig.

Selv hvis han oprigtigt mener alt i den bedste mening, så tøver du med at stole på det, for dine erfaringer har læer dig at du altid skal være forsigtig og have paraderne oppe.

Du har lært at du ikke har nogen til at beskytte dig og holde dig tryg, så du lærer at klare tingene selv, uanset hvor desperat du er efter andres hjælp.

Du føler dig ikke længere tryg i et forhold, så du vælger at være alene siden du er den eneste du ved du kan regne med.

3. Hun sætter sig selv og hendes behov i sidste række

Når du er følelsesmæssigt forsømt er du ikke vant til at der bliver lyttet til dine behov, og slet ikke at de bliver mødt.

Du har lært at det du gerne vil er irrelevant og du vover derfor ikke at bede om noget.

Du får aldrig opmærksomhed, og hvis du gør så er du så taknemmelig at du slet ikke kunne forestille dig at bede om mere.

Du er trist, på grænsen til deprimeret og fuldstændig utilfredsstillet, men at ændre det, føles egoistisk for dig da du aldrig sætter dig selv først.

Dine behov har aldrig været vigtige og det kommer til at tage noget tid inden du lærer at sige hvad du vil og har brug for.

4.Hun styres af frygt for at begå fejl

Hun har aldrig fået af vide at noget af det hun har gjort er godt nok.

Hun har aldrig fået et kompliment, selv bare for hendes indsats. Fiasko er det eneste ord hun kender.

Og desværre er det hvad der fører hende gennem livet.

Uanset hvad hun gør så føler og frygter hun at hun fejler. Hun har aldrig fået af vide at det er ok at man ikke altid har succes.

Hun ved ikke at hun stadig gør det godt, selvom hun nogle gange møder en forhindring.

Fiasko er altid i hendes bevidsthed og det kan hun takke hendes følelsesmæssig misbrugende eks for!

5. Hun føler sig ikke værdig til kærlighed og opmærksomhed

Dette er det største følelsesmæssige ar hun har. Hun har lært at hun er værdiløs.

Hun fortjener ikke kærlighed og hun har ikke ret til at bede om den.

Det er egoistisk af hende at bede om opmærksomhed, og hun skal være taknemmelig for alle de små krummer hun eventuelt får af opmærksomhed.

Hun er aldrig blevet badet i kærlighed og hun blev aldrig fortalt hvor fantastisk og fleksibel hun er.

Hun blev dækket af en mørk sky af tvivl på sig selv og hun kunne ikke komme af med den.

Selv ikke hvis hun mødte en der var rar med oprigtige intentioner. Det vil tage lang tid før hun tror på at hun er hans kærlighed værdig.

Hun har ikke været på en kærlighedsrejse endnu….og det har efterladt hendes såret.

Men hun har ikke givet op på sig selv, og det gør hun aldrig!

Det har måske ødelagt hende at være følelsesmæssigt forsømt, men hun kan repareres.

Hun har bare brug for tid og støtte, og så vokser hun igen. Bare vent og se!

5 Usynlige Ar Som Alle Følelsesmæssigt Forsømte Kvinder Tager Med Ind I Et Forhold

Linnea Magnus

Wednesday 5th of June 2019

Jeg heter Linnea Magnus, jeg kommer fra Oslo, men jeg er flyttet til Skottland med mannen min, jeg vil dele denne gode nyheten om livet mitt med alle og med de som trenger hjelp i tårnekvinner / Forhold. Jeg led i seks år, min mann forlot meg og fortsatte å ha en annen kvinne bare fordi familien hans ikke elsket meg, og fordi jeg ikke kunne gi ham en baby, gråt jeg i syv år fordi mannen min skilt meg. Jeg leter etter staver som skyen hjalp meg på nettet. Jeg møtte så mange tryllekunstnere, de hevdet alle pengene uten å hjelpe meg, men den 3. juni 2019 så jeg et online bidrag fra en god magiker som heter Drigbinovia. Jeg bestemte meg for å komme i kontakt med ham da jeg kom i kontakt med ham, han fortalte meg at problemet mitt var løst fordi jeg hadde kontaktet ham, jeg fortalte ham alt mitt problem og han lovet å hjelpe meg å returnere mannen min tilbake. Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre så jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg gjøre etter tre dager han fortalte meg at mannen min vil ringe meg før jeg sover den dagen og beklager. Så snart han fortalte meg alt, ringte mannen min meg og spurte meg om å ta ham tilbake etter seks år med skilsmisse. I dag deler jeg denne meldingen fordi jeg vil at verden skal vite og det er en god jobb, og jeg er også veldig glad for å være gravid, og for de av dere som trenger hjelp, problemer med jobb eller kampanje, kontakt Drigbinovia i dag og løse problemet ditt her er e-post: [email protected] eller whatsapp ham på jeg +2348144480768 Jeg lover deg at ditt problem vil bli løst

domino qiu

Tuesday 21st of May 2019

It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon! http://dominokiu.tk/list-situs-poker-99/