Skip to Content

5 Ting, De Fleste Mænd Tænker For Meget Over I Et Forhold

5 Ting, De Fleste Mænd Tænker For Meget Over I Et Forhold

Trods den almindelige opfattelse er kvinder ikke de eneste, der tænker for meget. Mænd kan også føle sig usikre og spekulere på, om de er nok for den person, de elsker.

De analyserer og bekymrer sig også om mange ting, når de er i et forhold – de er bare bedre til at skjule det.

Her er de 5 mest almindelige ting, som næsten alle mænd tænker for meget over i et forhold, selv om de aldrig vil indrømme det.

Sammenligner sig med din eks

worried man sitting in the park alone

En af de ting, alle mænd frygter, er, at deres kæreste kun ser dem som et rebound-forhold, og at hun stadig elsker sin eks.

Og det er især tilfældet i starten af forholdet.

Han spekulerer på, om du bare er sammen med ham for at komme over en fra din fortid eller for at gøre din eks jaloux. Har du noget følelsesmæssig bagage, der kan ødelægge jeres fremtidige forhold?

Faktum er, at han i al hemmelighed vil vide alt om din eks og det forhold, I havde. Han tænker for meget på den kærlighed, du følte for din eks, og den kærlighed, du vil føle for ham.

Har du en fra fortiden, som du tror, var din soulmate, og vil han nogensinde indtage hans plads i dit hjerte?

Selv om han nok ikke vil vise dig det, er det sandsynligt, at din nuværende kæreste vil prøve at finde ud af så meget som muligt om alle dine ekser, fordi han føler sig truet af dem.

Han føler sig usikker, fordi han tror, at de var bedre end ham på en eller anden måde, eller at han aldrig vil få dig til at føle, som de gjorde.

Hans seksuelle præstationer

man kissing woman passionate

Mange fyre forbinder udelukkende deres værdi som mænd med sex. Din kærestes seksuelle præstationer og det faktum, at han er en tyr i sengen, er det, han mener, afgør hans maskulinitet.

Derfor vil enhver mand gerne imponere dig i sengen og gøre sit bedste for at vise dig alle sine færdigheder, især i begyndelsen af forholdet.

Men alt dette ønske om at være så god som muligt skaber et enormt pres på dem og får dem som regel til at underpræstere.

Og det er noget, alle mænd er bange for at opleve, og noget, der stresser dem.

Når en fyr falder for dig, vil han tænke på, hvordan han vil være, før sex finder sted, og han vil tænke for meget over, om han tilfredsstillede dig på den rigtige måde, når det er overstået.

Selvom du helt sikkert altid bør fortælle din kæreste, hvad der virker for dig, og arbejde på at forbedre jeres sexliv, skal du sørge for ikke at kritisere ham åbenlyst.

Og selv hvis du gør det, så gør det forsigtigt. Hvis du kan se, at han prøver hårdt på at tilfredsstille dig, skal du sørge for ikke at knuse hans ego ved at antyde, at han er elendig i sengen.

At dræbe sommerfuglene

angry woman sitting next to her boyfriend

Når man starter et nyt forhold, ser man ikke hinandens fejl og mangler. Intet irriterer dig ved din partner, fordi sommerfuglene i maven opsluger dig fuldstændigt.

Men hvordan holder man gnisten i live? Hvad kan han gøre for at få dig til at blive ved med at forelske dig i ham hver dag? Hvordan kan han holde dig interesseret?

Vil han altid have evnen til at få dig til at grine og få dig til at smile?

Og hvad sker der, når gnisten dør ud? Hvad sker der, når sommerfuglene er væk? Betyder det, at jeres forhold er dømt til at mislykkes?

Vil du kunne lide, hvad du ser, når du begynder at se klart på ham? Eller vil han være den, der vil flygte fra forholdet, når det sker?

Det er bare nogle af de ting, de fleste mænd tænker for meget over, når de er i et forhold, for hvis de holder af dig, føler de sig ansvarlige for at blive ved med at forføre dig.

At miste sin maskulinitet

worried young man sitting outdoor

En af de ting, næsten alle mænd frygter, er at blive mindre mand i det øjeblik, de bliver forelskede, og i det øjeblik, de begynder at vise deres kærlighed.

I begyndelsen af forholdet er de altid splittede mellem at spille kostbare og risikere at blive for klæbende.

Vil det at elske dig få ham til at miste sig selv? Vil han føle sig fanget og buret inde i dette forhold efter et stykke tid?

Bliver han for sårbar, og mister han sin maskuline side, hvis han åbner sig for meget for dig?

Skal han være helt ærlig om sine følelser for dig, eller skal han opføre sig som en hård fyr? Skal han forkæle dig eller vise dig, at det ikke er dig, der bestemmer?

Hvilken tilgang vil få dig til at falde mere for ham og lade ham beholde sin personlighed intakt?

Hvis han er nok

mindful man sitting on the floor

Er han virkelig manden for dig? Kan han opfylde alle dine behov? Kunne du få noget bedre?

Ville du erstatte ham med en flottere eller mere succesfuld fyr med flere penge? Er du tilfreds med mindre sammen med ham?

Er du sammen med ham bare for ikke at være alene, og fordi han er praktisk, eller er han den mand, du gerne vil være sammen med?

Ser du jeres forhold som en meningsløs flirt, eller kan du se en fremtid for jer to sammen?

Det kommer måske som et chok for dig, men det er alle de spørgsmål, der går gennem din kærestes hoved, og som holder ham vågen om natten, selvom han nok aldrig vil indrømme det.