Skip to Content

5 Ting At Gøre, Når En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand Bliver Ved Med At Komme Tilbage

5 Ting At Gøre, Når En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand Bliver Ved Med At Komme Tilbage

Det er svært at komme over en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Især når den følelsesmæssigt utilgængelige mand bliver ved med at komme tilbage.

Lad os være ærlige her. Når du starter et nyt forhold, forventer du ikke, at det skal ende.

Du håber altid, at han vil være den eneste ene for dig, at han vil vise dig, at kærlighed er værd at kæmpe for.

Og så viser han dig, at han bare er endnu et fucktard, som du blev håbløst forelsket i.

Hvordan kommer man videre efter det? Du ved, at han ikke er den eneste ene, du ved, at han har taget røven på dig igen og igen, men håbet er det, der knuser dig hver eneste gang du tænker på ham.

Du kan stadig huske, hvor fantastisk han var, da I mødtes første gang, du kan stadig smage hans læber på dine, og du håber stadig, at han vil komme tilbage.

Men sagen er den, at følelsesmæssigt utilgængelige mænd er nødt til at træffe den beslutning for sig selv.

Ingen kan tvinge dem til at ændre sig og blive voksne. Ingen kan få dem til at ændre sig undtagen dem selv. Og det er det, der er det sørgelige ved det.

Så hvad nu? Hvordan kommer man ordentligt videre fra et sådant forhold, hvor man følte, at man var den eneste, der elskede, hvor man følte, at man skreg mod en mur, uden at der skete noget?

For fanden, du tror endda, at den mur havde flere følelser end din eks havde.

Hvordan kommer man videre fra et forhold, hvor man gav sit bedste og ikke fik andet end smerte og frustration til gengæld?

Lad os bryde det op i et par dele. For det første er vi nødt til at vide, hvad fanden han har tænkt sig at gøre.

Vil han spille offer, gøre dig jaloux, gnide dig det hele i ansigtet, eller vil han levere dig hele pakken, for pokker?

Derefter er det vigtigt at vide, hvordan man skal reagere, og hvad man skal gøre. Spoiler alert: det involverer reglen om kontaktforbud.

Her er 5 ting, som følelsesmæssigt utilgængelige mænd gør efter et brud:

Spiller offer

Han vil gå rundt og fortælle historien om, at du er skurken, og at han ikke gjorde andet end at elske dig på den bedste måde, han vidste.

Han vil fortælle den historie til alle med et sæt ører og bryster. Stakkels fyr, han har ikke gjort noget forkert, og du gjorde det pludselig forbi. Han gør det blot for at bevare sit omdømme.

I dette tilfælde har han ingen intentioner om at vinde dig tilbage, i stedet forsøger han at få dig til at knække og bekræfte hans historie.

Det bedste, du kan gøre her, er at ignorere det hele. Du og dine venner kender sandheden, og det er det eneste, der betyder noget.

Du ved, at du gjorde dit bedste, og at der ikke skete noget. Du ved, at du prøvede, men at han nægtede at gøre det samme.

Så lad være med at give ham fornøjelsen af at vinde endnu en gang. Ignorér hans løgnagtige røv og lad de stakkels piger finde ud af sandheden på den hårde måde. De vil alligevel ikke tro på dig, selv om du fortalte dem det, så god er han til sine spil.

Skubber dine knapper med jalousi

Han vil gnide sin nye kæreste i dit ansigt, indtil det begynder at drive dig til vanvid, og når du skriver en sms til ham og spørger om det, vil han roligt fortælle dig, at jeres forhold er slut.

I to har intet at tale om, du er kommet videre, og det gjorde han også. Han vil få dig til at spekulere på, hvad fanden der er sandheden og hvad der ikke er.

Lad mig fortælle dig, at lykkelige, voksne mennesker ikke knepper med deres ekser.

De spiller ikke spil og paraderer rundt med deres nye arm slikkepinde. Og du ved, at han gør præcis det.

Giv dig selv en pause og lad ham spille alle de spil, han vil. Du er alligevel bedre stillet uden ham. Omfavn dit singleliv og denne nye mulighed, som livet har givet dig.

Rebounding

At gå videre til det næste sæt organer, der er nødvendige for at booste hans lille ego, er ikke andet end et behov for ham.

Ser du, hvis han ikke finder nogen hurtigt nok til at styrke sin selvtillid, skal han se det helvede i øjnene, han har sat dig igennem, og faktisk tænke over sine handlinger i et sekund. Og det er noget, han ikke er bekendt med. Derfor er det nødvendigt at komme tilbage.

Hvis du tilføjer jalousispillene til dette, så har du en vinder! En følelsesmæssigt umoden mand, der kunne gøre Barney Stinson til skamme.

Betragt dig selv som heldig her, du undgik på en måde en kugle. Det betyder ikke, at det gør mindre ondt, men det betyder, at livet gav dig citroner, så du kunne lave en whiskey sur.

Ansvarsfraskrivelse: Alkohol er ikke løsningen, men det hjælper helt sikkert til at løse nogle af livets mysterier. Eller skabe nye. Det er sjovt, uanset hvad.

Venner med fordele

Du ved, hvad han vil, når han beder dig om at forblive venner. Han vil have alle fordelene ved et forhold minus forpligtelsen. Skat, du fortjener mere end det.

Du fortjener mere end at være nogens backup plan og sikkerhedsnet. Og du fortjener mere end at være hans sene booty call.

Dette er helt op til dig. Hvis du kan være venner med ham uden alt dette gavnlige lort, så gør det.

Ikke alle er ens, og ikke alle har brug for de samme skridt for at helbrede.

Måske har du brug for at være tæt på ham for at minde dig selv om hver dag, at du er bedre stillet uden ham.

Eller du har brug for, at han forsvinder fra jordens overflade. Men uanset hvad du gør, så husk at sætte dig selv og dine behov først. Du fortjener også at være lykkelig.

At vise sig frem

Han forsvinder fra radaren i et stykke tid, og pludselig rejser han rundt i verden, starter en succesfuld virksomhed, og han Instagrammer lortet af det hele.

Jeg mener, hvis han ikke var så meget til sociale medier før, så tænk lidt over årsagen til denne nyfundne kærlighed til sociale medier.

Jeg tror, du allerede kender svaret. Grunden bag alt dette er for at vise dig, at han er så meget bedre end dig.

Måske har det, han gjorde mod dig, og den måde han sårede dig på, påvirket hans ego og rystet hans verden lidt, men frygt ikke – han er på benene igen.

Han har brug for at være den bedste derude, han har brug for at have de bedste tøser omkring sig, den bedste bil og at gnide det hele i dit ansigt.

Det er hans måde at fortælle dig, at han er kommet videre, og at der ikke er nogen chance i helvede for, at I nogensinde bliver sammen igen.

Løsningen på dette? Reglen om ingen kontakt. Bloker ham på alle sociale medier, slet hans billeder fra din telefon og gør dit bedste for at ignorere ham.

Men glem ikke at minde dig selv om hver eneste dag, at du er fantastisk og værdig og det vildeste menneske derude. Du svømmede oceaner af din sorg og du erobrede helvede. Han er ingenting sammenlignet med det.

Husk på, at en følelsesmæssigt utilgængelig mand aldrig vil komme krybende tilbage til dig.

Han er en mester i manipulation, og han vil få dig til at komme til ham, med alle disse spil om jalousi, at vise sig frem, at komme tilbage og forblive venner med dig.

Hele ideen er, at du kun ser det bedste af ham, hvilket skal få dig til at savne ham som en gal. Og det værste er? Det virker faktisk. Når vi er forelskede, tænker vi ikke klart. Og det ved han godt.

Så her er 5 ting at gøre, når din følelsesmæssigt utilgængelige mand bliver ved med at komme tilbage:

Hold dig uden for rækkevidde

Fortæl ham, at du er færdig, og vis ham det. Hver gang han ringer til dig, så vis ham, at du ikke er der for ham.

Hver gang han vil gøre dig jaloux, så vis ham, at du er ligeglad.

Lad som om han ikke længere er der, og når det er nødvendigt at anerkende hans eksistens, så giv ham et Oscar-vindende smil. Sørg for, at du er uden for hans rækkevidde, fra hans spil og giftige kærlighed.

Husk, at det aldrig var dig

Det var aldrig din skyld. Hans manglende evne til at binde sig og forblive loyal har intet med dig at gøre.

Du gav dit bedste, du arbejdede røven ud af bukserne for at få dette forhold til at fungere.

Og nogle gange gør det bare ikke. For der skal to til at elske, og du var den eneste, der arbejdede på det.

Og hver gang han kommer tilbage til dig og beder om en ny chance eller driver dig til vanvid med sine tankespil, så mind dig selv om, at du er bedre end det. Mind dig selv om, at hans umodne røv ikke fortjener din tid.

Ignorér de positive ting og tro på de negative ting

Jeg har været der, hvor du er nu. Tænker altid på de gode tider vi havde sammen og alle de gange han fik mig til at føle mig som om jeg var den mest fantastiske kvinde derude. Som om jeg var den eneste for ham, og verden lå for vores fødder.

Men sagen er, at det var den aldrig. Jeg var aldrig den eneste for ham, og der var aldrig en fremtid for os at dele.

Og det var først, da jeg indså den sande natur af vores forhold, at jeg var i stand til at komme videre.

Hvis du er sikker på, at du ikke længere vil have ham i dit liv, skal du fokusere på det negative. Fokuser på alle de gange, hvor du stirrede på en tom skærm og ventede på hans besked.

Fokuser på alle de gange, hvor han førte dig bag lyset, de gange hvor han lovede dig alt og gav dig ingenting. Se ham for den, han er, ikke den person, han lod som om, han var.

Lad være med at stille dig selv til rådighed for ham, og hold reglen om ingen kontakt

Når du er involveret med en følelsesmæssigt utilgængelig mand, er det sådan, at du styrer din rolle.

I begyndelsen ved du ikke, hvem han er, og du giver ham alt, fordi det er sådan, du elsker.

Men senere, når du ser ham for den, han er, er det utrolig vigtigt for dig at ændre den rolle.

Afbryd ham og løb ikke hen til ham i det øjeblik, han ringer til dig. Jeg forstår godt, at du stadig elsker ham, og at du gerne vil hjælpe ham, men du skal hjælpe dig selv først!

Og det er netop derfor, at det er vigtigt for dig at holde kontaktforbuddet, for at du kan komme videre.

Det er den eneste måde, hvorpå du kan vise ham højt og tydeligt, at du er kommet videre, og at du ikke længere er med på hans spil og manipulationer. Det er på tide, at han leder efter et andet offer, for du er ikke et.

Bliv den kvinde, du altid har beundret


Den fantastiske, vilde kvinde, der ikke lader nogen tage hendes værdi fra hende. Den kvinde, der står fast, uanset hvad livet kaster efter hende. Kvinden, der har alle kortene i hænderne og ved, hvordan hun skal dele dem ud.

Gæt hvad? Du er allerede den kvinde. Bare fordi du er faldet, betyder det ikke, at du ikke længere er hende.

Bare fordi du troede og håbede, betyder det ikke, at du ikke er sej og hårdfør.

Og bare fordi du elskede den forkerte mand, betyder det ikke, at du er en mindre sej kvinde.

Du mister måske dit fodfæste i et øjeblik, men du ved, hvor du står. Lad aldrig nogen overbevise dig om noget andet!