Skip to Content

5 Tegn På At Han Er Følelsemæssig Utilgængelig (Så Skal Du Ikke Overveje At Gå Ud Med Ham)

5 Tegn På At Han Er Følelsemæssig Utilgængelig (Så Skal Du Ikke Overveje At Gå Ud Med Ham)

‘Følelsesmæssig utilgængelig’ er ikke en kønsmæssig betegnelse. Både mænd og kvinder kan være følelsesmæssigt utilgængelige. Desværre følger flere og flere mænd denne tendes med at være følelsesmæssig utilgængelig.

At sige “Jeg ved det ikke” er af frygt for at blive såret eller af en “Jeg vil ikke være bundet til nogen” holdning.

Disse fyre virker ikke til at kunne åbne sig for nogen, og de vil absolut ikke være forpligtet til noget eller nogen. Så snart de ser at det er alvorligt mellem jer, vil de begynde at trække sig fra forholdet og bruger alle mulige undskyldninger.

For at hindre dig i at gå ud med en følelsesmæssig utilgængelig mand, så læs videre og find nogle af de tegn som vil fortælle dig om han er utilgængelig eller ej.

1. Han kommer altid med undskyldninger

Han har altid en undskyldning. Hvis du inviterer ham ud, vil han høfligt afvise dig. Du ved ikke engang om han er interesseret, eller om han bare er genert eller utilpas. Det er hagen ved det. Hans undskyldninger er tvetydige.

Han kan endda finde på at sige at timingen er dårlig, og at det ikke er et godt tidspunkt for ham at gå på date med nogen lige nu, og andet vrøvl.

F**ck det! Hvis han vikelig kunne lide dig, så ville han ikke behøve at tænke over om han ville bruge tid med dig eller ej. Han ville komme til dig – hvis han virkelig kunne lide dig.

2. Han laver aldrig planer.

Vi har alle vores eget liv og kan garantere at vi er på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt fordi flere ting kan komme op i sidste øjeblik. Men denne her fyr han aflyser altid i sidste øjeblik, og han kan aldrig sige med sikkerhed om han vil ses med dig. Igen er han tvetydig. Du ved ikke hvor du står med ham.

Hvis han opfører sig sådan, nu, så vær sikker på at han vil fortsætte sådan hvis i starter
Hvis han oppfører seg slik, nå, så kan du være sikker på at han vil fortsætte hvis i starter et forhold –vær smart og gør det ikke!

3. I ser kun hinanden på hans vilkår

Han er er sammen med dig når han har lyst til det. Det kan ske at han pludselig dukker op, helt uventet – og utrolig følsom – klar til at tale om hans følelser med dig. Men gæt hvad? Dette viser blot at han kun er interesseret i hans egne behov. Han er der ikke for dig når du har brug for at snakke, og når du er trist.

I din tid med nød, kommer han med undskyldninger for at slippe for at snakke, men når der er brand hos ham er han den første som beder om hjælp.

4. Han sender dig blandede signaler.

Han kommer ud stærk og så forsvinder han.

Et øjeblik er han vild med dig. Du er det bedste der er sket ham. Han lover dig alt hvad du kan forestille dig. Og du – dumt nok – tror på ham.

Et andet øjeblik er han væk. Du kan ikke få fat i ham på mobilen; og han ringer ikke til dig. Du ved ikke om han er i live eller ej. Han ser ud til at være fuldstændig forsvundet fra jordens overflade.

Hvis han følelser for dig ikke er konsistente, så afvis ham og fortsæt din søgen efter en der fortjener dig.

5. Han vil ikke melde offentligt ud at i er i et forhold

Du har spurgt ham tusindvis af gange hvilket stadie i er på, men du har aldrig fået et fuldstændigt svar. Han undgår at sige hvad han mener og gerne vil. Det er et stort rødt flag!

Lad ham ikke lege med dig, efter en vis rum tid er passeret (lad os sige 4-6 måneder) og du stadig ikke ved hvor i står, så tro mig, så er der ingenting der vil ændre sig. Han ville ikke sætte navn på jer fordi han bare vil have dig så længe det passer ham.

Damer, spild ikke tiden på jeres mænd der er sådan her.

Nogle gange er det vandskeligt at modstå en tvetydig “bad boy”, men der kommer ikke noget godt ud af det.

Kom videre med dit liv fordi du fortjener bedre end det her!