Skip to Content

5 Tegn På, At Han Er Bange For At Elske Dig

5 Tegn På, At Han Er Bange For At Elske Dig

Når du leder efter tegn på, at en fyr er forelsket i dig, går du ud fra, at han vil sende dig nogle direkte signaler om sine følelser. Men det behøver ikke at være tilfældet med alle fyre.

Der er nogle situationer, hvor en mand endda er ved at vokse til at elske dig, men er bange for det, og han forsøger at bekæmpe sine følelser, så her er 5 tegn på, at det er præcis det, der foregår hos din fyr.

1. Han sender dig blandede signaler

Noget af det værste, du kan opleve, når det handler om en fyr, du kan lide, er, at han sender dig blandede signaler.

Der er tidspunkter, hvor fyren opfører sig som om, at du er hans livs kærlighed, og hvor du ikke er i tvivl om hans følelser for dig.

Og så, lige pludselig, begynder denne mand at opføre sig som om du ikke eksisterer.

Når du oplever noget som dette, ved du ikke, hvad du skal tænke, og du ved ikke, hvor du står.

Men selv om hans blandede signaler nogle gange betyder, at han ikke er interesseret, og selv om de kan betyde, at en fyr bare fører dig bag lyset, kan det at sende blandede signaler også være et af tegnene på, at han elsker dig, men at han blot er bange for at udtrykke sine følelser.

2. Han har en masse følelsesmæssig bagage

De fleste mænd, der er bange for at verbalisere deres følelser, er også bange for at stå over for dem selv. Men sådan noget sker sjældent uden en grund.

Hvis du ved mere om denne fyr, ved du sikkert, at han er blevet såret tidligere.

Det betyder, at der har eksisteret en kvinde i hans fortid, som han elskede meget højt.

Men denne kvinde forårsagede ham en masse følelsesmæssig smerte, og det fik ham til at sætte sit værn op og bygge følelsesmæssige mure omkring sig selv.

Han tror simpelthen, at alle piger, der kommer ind i hans liv, vil behandle ham på samme måde, og han besluttede, at det er bedst at holde alle ude.

Denne mand har tydeligvis en masse følelsesmæssig bagage og har med et traume fra forladthed at gøre, hvilket får ham til at opføre sig sådan her.

3. Han er nervøs i nærheden af dig

Når en mand er bange for, hvor meget han kan lide dig, kan han simpelthen ikke være afslappet, når han er i dit nærvær.

Denne fyr vil sandsynligvis ikke gøre meget ved sine følelser, men han vil ikke være i stand til at skjule dem, og en af de første ting, der vil afsløre ham, er den måde, han opfører sig omkring dig på.

Det betyder, at han vil være nervøs, hver gang han ser dig. Denne mand kan bide sine negle, hans ben kan ryste, eller han kan simpelthen lege med sine hænder.

Uanset hvad er det alle tegn på hans hengivenhed over for dig. Han kæmper tydeligvis mod sine følelser, og han har det svært ved at gøre det.

Hver eneste celle i hans krop ønsker at komme tættere på dig og vil gerne gøre noget ved sine følelser, men han er simpelthen bange, og hans frygt blokerer ham for at gøre nogen form for skridt.

Desuden er han bange for, at du vil opdage, at han er ved at blive forelsket i dig, og at han ikke gør et godt stykke arbejde med at skjule sine følelser, og det er det sidste, han ønsker.

Han har brug for at bevare dette image af en hård fyr, fordi han tror, at det er den eneste måde, han kan holde sig selv i sikkerhed på.

Men faktisk gør han det helt modsatte, fordi hans nervøse adfærd er noget, han tydeligvis ikke har kontrol over.

Selvfølgelig kan han ikke være afslappet i en situation, hvor han kæmper med sig selv, men det fortæller kun nok om dybden af hans følelser.

4. Hans kropssprog

En af de første ting, som kan vise dig, at en fyr er faldet for dig, men er bange for det, er hans kropssprog.

Der findes ting, som vi kan kontrollere, og vores ord er en af dem.

Nej, denne fyr har aldrig fortalt dig om sine følelser, men hans øjne og kropssignaler er ting, der viser dig den virkelige situation.

Uanset hvor meget han forsøger at skjule sine følelser, er det mere end tydeligt, at denne mand ikke kan kontrollere sin krop, når han er i nærheden af dig.

Den første ting, der fortæller om ham, er hans øjne. Han kan ikke lade være med at stirre på dig.

Men når du bemærker dette, og når du ser tilbage på ham, er han den første til at kigge væk.

Hver gang I to er sammen, er han på en eller anden måde i nærheden af dig. Det er tydeligt, at hans krop har en ukontrollerbar trang til at mærke din hud og til at røre dig på nogen måde, på trods af at hans sind forsøger at beskytte sig mod dig.

5. Han er jaloux og beskyttende

Når en fyr er bange for at elske dig, vil han ikke fortælle dig noget om sine følelser.

Men samtidig vil han være beskyttende og jaloux, og det er ting, han ikke ville vise, hvis han ikke havde stærke følelser for dig.

Selvfølgelig vil han ikke fortælle dig om sin jalousi direkte, men du vil helt sikkert kunne fornemme det.

Han vil opføre sig som om ingen anden fyr er god nok til dig, og han vil altid være bekymret for, at nogen måske vil såre dig, og det er et klart tegn på hans følelser for dig