Skip to Content

5 Tegn På, At Han Elsker Sig Selv Mere, End Han Elsker Dig

5 Tegn På, At Han Elsker Sig Selv Mere, End Han Elsker Dig

Det hele startede som en slags eventyr. Du følte dig som den mest fantastiske kvinde i verden, og han behandlede dig, som om du var en gudinde. I bevægede jer synkront, og for en gangs skyld gav det hele mening.

Men pludselig gik det hele ned ad bakke.

Du sidder tilbage med så mange spørgsmål. Var det dig? Forestillede du dig ting og kærlighed, hvor der ikke var nogen?

Måske forestiller du dig bare ting, og han er stadig den samme mand, som du blev forelsket i? Måske er det alligevel dig?

Lad mig fortælle dig – det er ikke dig, og det har det aldrig været. Mænd, der er forelskede i sig selv, er gode til romantik og til at få nogen til at falde for dem, men de kan ikke holde forholdet kørende hele livet. De elsker bare sig selv for meget.

Dater du en, der elsker sig selv mere, end han elsker dig? Tjek listen for at finde ud af det!

1. Han spørger aldrig til din dag, og han er ligeglad med, hvordan du har det

Kan du huske, hvornår han sidst spurgte dig om din dag? Sidste gang han rent faktisk bekymrede sig om dit job eller dine følelser?

Og selv når du har det dårligt, er det altid ham, du skal tage dig af. Det er altid ham, du skal tage dig af, uanset hvor hård din dag har været.

Det virker, som om du kun taler om ham og hans problemer eller hans dyder. Han har selvfølgelig ingen fejl. Og selv hvis du prøver at tale om dig selv eller et problem, der går dig på, vil han hurtigt afbryde dig og skifte emne til noget, han elsker mere – sig selv.

Og alle de problemer, I to har i jeres forhold? De er dybest set et tabu. Han har haft en hård dag, så lad være med at genere ham med dem. Eller også vil han ikke engang indrømme, at der er et problem til at begynde med, hvilket fører os til det næste tegn.

2. Det er aldrig ham – det er dig

Uanset hvad der sker, eller hvor ondt du har, er det aldrig hans skyld. Jeg mener, hvordan kan du bebrejde ham, når han bare er perfekt?

Sagen er, at du ikke kan vælge, om du sårer nogen, når de siger, at du gjorde det. Du kan ikke vælge, hvor meget det skal såre dem, ligesom du ikke valgte dine handlinger eller ord, mens du sårede dem.

Men ham? Han vil aldrig indrømme, at han har gjort noget for at såre dig. Han er ikke sådan en fyr, og det hele er noget, du bilder dig ind. Han vil snart få dig til at tvivle på din fornuft og få dig til at tro, at alt er din skyld.

3. Han er perfekt, mens du konstant bliver bombarderet med kritik

Mens han ikke er interesseret i at tale om dine følelser eller din dag, er han meget interesseret i at kritisere dig og lade dig vide, at du har dummet dig.

Han er den første til at fortælle dig, at du har begået en fejl og fortælle dig, at du faktisk ikke ser godt ud. Han ved ikke rigtig, hvordan man giver konstruktiv kritik, men han ved sgu godt, hvordan man nedgør dig.

Hele ideen med kærlighed og forhold er at have en, der ser dine fejl og elsker dig for dem. En, der ser dine fejl og hjælper dig med at rette dem, hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv.

At have en ved din side, som konstant trækker dig ned, bare for at få det bedre med sig selv, vil ikke få dig nogen vegne. Det vil kun knække dig i løbet af få måneder.

4. Han er en kontrolfreak

Han havde et vanvittigt behov for at kontrollere alt. Fra steder og tidspunkter for jeres dates, som selvfølgelig kun er, når det passer ham, til det tøj, du har på, og hvad I spiser.

Han er Mr. Know-it-all, så der er ingen grund til at diskutere med ham eller foreslå noget, du ville elske at gøre.

Men i det øjeblik, du forsøger at gøre det eller tale om noget, der går dig på, er du en kontrolfreak, der hader at se ham glad.

Det er den eneste logiske forklaring på, hvorfor du konstant “brokker dig” og taler om nogle problemer – det kan umuligt være ham, der er et røvhul, der får dig til at gøre det.

Skat, en mand, der er forelsket i dig, vil aldrig få dig til at føle, at du er skør. En mand, der elsker dig, vil altid lytte til dig og gøre sit bedste for at håndtere det, livet byder jer.

Men den mand, der er mere forelsket i sig selv, end han er forelsket i dig, vil aldrig være den, der hjælper dig og lindrer din smerte. Han sørger bare for, at han har fred, også selv om det betyder, at han må knække dig.

5. Han er hævet over alle – også dig

Han er så forelsket i sig selv, at han virkelig tror, at alle kvinder vil være sammen med ham, og at alle mænd vil dø for at være ham.

Han er hævet over alle andre, fordi han er for perfekt og for god til at bekymre sig om, hvad andre mennesker, der ikke er lige så perfekte som han selv, mener. Og af samme grund følger han ikke nogen regler eller love. Han er hævet over dem, duh.

Og han sørger for, at du hele tiden bliver mindet om det. Du hører altid, hvor mange hak der er i hans bælte, om hans sejre og hans dyder, om hvor fantastisk han er, og hvor heldig du er at være i nærheden af ham.

Det, der engang var ros til dig, er nu ros til ham selv. Det, der engang var udtryk for kærlighed til dig, er nu til ham og kun ham.

Det er ikke din skyld, at du faldt for sådan en mand, for de er ærligt talt alt for gode til at lege med folks tanker og fordreje deres opfattelse af virkeligheden.

Men når du gennemskuer hans løgne og spil, så løb for livet! Løb og se dig aldrig tilbage, for den mand kan ikke ændres. Mist ikke dig selv, mens du prøver at redde ham, for han kan ikke reddes. Det ønsker han heller ikke at blive.