Skip to Content

5 Snedige Måder Giftige Mænd Forsøger At Få Dig På Krogen På

5 Snedige Måder Giftige Mænd Forsøger At Få Dig På Krogen På

Giftige mænd er nemme at genkende fra lang afstand. De gør dig altid selvbevidst om hvad du har gør, og får dig til at føle at du skal kæmpe hårdt for at få deres opmærksomhed.

Giftige mænd er eksperter i at ødelægge selvtillid, fordi de ikke kan klare det faktum at du er selvsikker overfor dem. De vil gøre alt for at bevise at du ikke er god nok.

Dette er nogle tydelige tegn på at den måde de viser deres giftige natur, men der er også nogle snedige måder hvorpå de forsøger at få dig på krogen, og du har sikkert ikke bemærket dem.

Giftige mænd er rigtig gode til at fremstå som den gode og den onde på samme tid. De finder altid en måde at få det de vil have, de bruger taktikker som ikke er specielt tydelige.

Her er 5 snedige måder hvorpå giftige mænd forsøger at få din opmærksomhed og dækker over deres bagtanker om at manipulere med dig.

1. De gør sig selv offer for deres fortid

Giftige mænd vil fortælle dig at de er blevet bedraget og behandlet dårligt i deres tidligere forhold.

Det fortæller de dig fordi de vil have din medlidenhed, ikke fordi de ønsker at dele deres smertefulde fortid med dig.

Giftige mænd vil have at du har ondt af dem, for at have et alibi til senere, når de begynder at behandle dig dårligt.

På den måde sikrer de sig at du ikke dømmer dem, fordi de har gennemgået så meget.

I stedet, så vil du være tålmodig og fuld af forståelse, uden at vide at de har manipuleret dig til at opføre dig sådan.

Hvis du fornemmer at de forsøger at lege offer overfor dig, så løb for livet og se dig aldrig tilbage.

2. De vil vide alt om dig

Jeg ved at det føles godt når der er en der er interesseret i dig, og gerne vil vide alt om dig. Men giftige mænd gør det ikke fordi de er interesseret i din fortid eller dig.

De gør det for at ramme din svaghed. De vil lære alt om dig, så de kan bruge det i mod dig når det bliver nødvendigt.

Hvis du kan identificere hans opførsel med andre ting på denne liste, så kan du være helt sikker på at han ikke er interesseret i at vide alt om dig, fordi han kan lide dig.

Han samler blot informationer om dine svagheder, så han kan manipulere med dig.

3. De lader som om de er interesseret i de samme ting som dig

Hvis de siger at de kan lide de samme tv-serier som dig, eller at de har læst alle de bøger du har læst, eller set de samme film som dig, så skal du ikke tro på dem.

Giftige mænd vil spejle dine handlinger og opførsel så de kan komme tættere på dig.

Deres ultimative mål er at få dig til at føle at du har kendt dem i årevis. Ved at lade som om de er interesseret i de samme ting som dig, vil de virke som en ligeværdig.

Lad dem ikke narre dig. Når du fornemmer at han er falsk, skal du vide at du højst sandsynlig har ret.

4. De bader dig i komplimenter

Giftige mænd vil sige at de aldrig har mødt en som dig. De vil beundre dine øjne, hår og hud, og de vil gøre alt for at du føler dig som den mest værdsatte kvinde på jorden.

Men vær på vagt. Giftige mænd gør det fordi de ved at hvis de konstant komplimenterer dig, giver de dig en fantastisk følelse, og det vil du sætte pris på.

Giftige mænd overdriver med deres komplimenter for at lokke dig ind i deres giftige verden, fyldt med løgne og manipulation.

Vi vil alle gerne have komplimenter og føle os elsket for dem vi er, men hvis du bemærker at han er besat af at give dig komplimenter, så tænk dig om en ekstra gang før du lukker ham ind i din verden.

5. De er besat af at tale om deres fremtid med dig

Giftige mænd ved at alle kvinder vil være sikre på at de kan regne med deres mand, og at han bliver, selv når det bliver svært.

Det er derfor de konstant vil tale om fremtiden med dig, så han kan forsikre dig i at du er sikker sammen med ham.

De vil have at du skal tro at du er beskyttet og bliver passet på, når de blot sælger dig deres ønsketænkning for at lokke dig til at blive hos dem.

De ved godt selv at de ikke kan holde på dig hvis de er ærlige overfor dig.

Husk at giftige mænd altid vil fortælle dig hvad du gerne vil høre. Giv dem ikke tilfredsstillelsen af at tro at du tror på alt hvad de siger.

Stol på din intuition og den vil hjælpe dig med at adskille sandhederne fra løgnene.