Skip to Content

5 Nuttede Ting Der Gør At Din Mand Higer Efter Dig

5 Nuttede Ting Der Gør At Din Mand Higer Efter Dig

Mænd er de mest simple skabninger i universet. Jeg forsøger ikke at være stødende – det er faktisk en god ting. Set fra en kvindes perspektiv. Vi har altid en tendens til at over-komplicere ting som kan få os ud i noget værre rod. Men det gør mænd ikke. De løser tingene en ad gangen – og det virker.

Men der er en ting som kvinder gør som mænd ikke forstår. Vi bruger vores kvindelige visdom til at få dem til at tænke eller gøre det vi vil.

Du kan benægte det lige så meget som du vil, men der er ikke en kvinde på denne planet der ikke har gjort det mod mindst en mand.

Så, hvis du fornemmer problemer i horistonten – hvis din mand af en eller anden grund køler af, så brug din magi og “nar” ham til virkelig at ville have dig.

1. Brug en signatur duft

Tricket til at få e til virkelig at savne dig er at få dem til at huske din duft. Vælg den duft af din yndlings shampoo eller parfume som passer din personlighed bedst.

Han vil tænke på dig hver gang han dufter noget der minder om den – du vil have en signatur duft.

Hver gang han går, vil han have din duft på sin krop. Tro mig, han vil hige efter din krop og berøring bare fordi han ikke kan få dig ud af hovedet.

2. Hold nogle ting for dig selv

Vis ikke alt af dig selv i begyndelsen. Fortæl him ting i portioner, så han altid sidder tilbage og vil vide mere. Fyre er ikke specielt tiltrukket af piger der fortæller alt om sig selv med det samme.

De vil hellere date en mystisk pige. Hey – hvem kan modstå lidt mystik? På den måde sidder de tilbage og tænker hvad der mon gemmer sig bag dit ydre.

3. Vær ikke tilgængelig hele tiden

Hvordan kan han savne og hige efter dig hvis du er der hele tiden? Så giv ham i det mindste en chance til at hige efter din krop og din berøring.

Og, hvis du hele tiden er omkring ham, kan du skabe den modsatte virkning, han kan blive irriteret over at du hele tiden er der på den ene eller anden måde.

Det der er vigtigt er at du plejer dit sociale liv og dit forhold – men begge til hver sin tid. Når han ser din begrænset tilstedeværelse, vil han hige efter dig og savne dig mere end nogensinde.

4. Klæd dig med stil

Stilfuldt, men sexet. Vis ikke alting – lad hans fantasi råde. Dit job er at narre ham – få ham til at tænke over hvad der mon er under den flotte kjole.

Din kjole skal efterlade et attraktivt og utænkeligt billede af dig i hans øjne – selv når du er gået.

5. Besvar ikke hans opkald med det samme

Sig aldrig ja til en date i sidste øjeblik. Det vil give ham indtrykket af at han kan ringe til dig når han vil og ikke behøver at respektere din tid.

Vis ham at du har et liv ud over at date ham. Så en god måde at få en til at savne dig, er ved ikke at sige ja til invitationer i sidste øjeblik.

Hvis han er vedholdende, sig til ham at du vil prøve og se om du kan og efter en rum tid, kommer du. Du vil se hvor glad han bliver fordi du kom og overraskede ham.

Hvis alle disse tips ikke hjælper er du nød til at give op, og finde en anden. Så er denne her fyr tydeligvis ikke din tid værd – find en der er.