Skip to Content

5 Hemmeligheder Om Sms’er, Der Vil Få Ham Til At Blive Vild Med Dig

5 Hemmeligheder Om Sms’er, Der Vil Få Ham Til At Blive Vild Med Dig

Hemmeligheder i sms’er, der kan hjælpe dig med at slå ham af sokkerne, lyder som en drøm for enhver pige… ikke? Men ved du hvad?

Det er det ikke! Det er en realitet, og du er ved at blive rigtig glad for at du læser dette.

Sms’er er noget, som ingen kan slippe for i disse dage.

Lige siden moderniseringen af teknologien har folk i alle aldre befundet sig midt i denne sms-bølge, og uanset om vi kan lide det eller ej, er det blevet lige så naturligt som at trække vejret for os på dette tidspunkt.

Men lad os alle være ærlige. Hvor rart det end har været i gamle dage, hvor denne form for kommunikation var ren fiktion, kan ingen af os virkelig forestille os vores liv uden at kunne sende en øjeblikkelig besked til bogstaveligt talt hvem som helst på denne jord.

Det er et privilegium i sig selv, og det gør vores liv så meget lettere. Og når det kommer til dating, er sms’er stort set vores redningsplanke.

Du er på en date med en fyr, og du ønsker ikke, at det skal slutte, så hvad gør du, når du kommer hjem?

Du sender ham en sms, og det fortsætter sikkert i en time eller to.

Og hvis du ikke havde den mulighed, ville du bare spole aftenen tilbage i dit hoved, helt paranoid, bange for at han ikke kunne lide det lige så meget som dig, men uden at kunne vide det med sikkerhed, og det ville være mareridtsagtigt for dig…

Men ved at sende en sms får du øjeblikkelig bekræftelse og et utroligt lettelsens suk, når fyren straks sender dig en sms, hvor han også havde det bedst og glæder sig til anden runde.

Men hvis du virkelig ønsker at blæse ham omkuld, er der en række smarte sms-hemmeligheder, der kan gøre hele processen meget nemmere.

Vi som kvinder har ofte en tendens til at blive lidt overdrevent ophidsede, når vi virkelig er forelsket i en fyr, at vi lader os selv komme lidt for anmassende, mens vi forsøger at virke ubesværet.

Sms-hemmeligheder er virkelig enkle og ikke noget, du ikke kan følge med i.

Det eneste, der er vigtigt her, er, at du ikke lader hovedet fare for meget afsted, mens du dagdrømmer om ham, så du kommer til at fremstå cool, fattet og sjov; alt det, som du er!

I stedet for at bruge en masse tid på at finde på den perfekte ting at sige og tænke på hver eneste lille detalje (og drive dig selv til vanvid i mellemtiden), kan du få ham til at få lyst til dig med bare et par små tricks i ærmet.

Når du sms’er, er det tilrådeligt at forsøge at være så klar som muligt på en sjov og afslappet måde, så din besked bliver modtaget højt og tydeligt, og du er kommet ubesværet og sød frem.

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har jeg fundet et par fede og nyttige tips til at sms’e, så du nemt kan få din pointe frem og få ham til at blive vild med dig uden at skulle svede!

5 sms-hemmeligheder, der vil få ham til at blive vild med dig!

1. Lad være med at tænke på den perfekte samtalestarter, og fokuser på at få ham til at smile!

Når du begynder at sende en fyr en sms, kan det være et stort arbejde bare at forsøge at sige det rigtige på det rigtige tidspunkt og bare håbe på, at han forstår, hvad du prøver at sige, uden at tingene går tabt i oversættelsen.

Vi forsøger altid at finde på den perfekte ting at sige, som gør det muligt at fortsætte samtalen i et stykke tid og være af substans og ikke bare at svare for at være høflig.

Hvad med det her? I stedet for at forsøge virkelig hårdt at få hans opmærksomhed og få ham til at svare, så prøv at finde på noget sødt, let og sjovt at sige, noget der vil få et smil frem på hans ansigt i det øjeblik han åbner teksten!

Du er den eneste, der ved, hvad det kunne være. Måske noget fra jeres første date, der skete, og som han syntes var sjovt?

Måske sagde du noget frækt til en fyr, der prøvede at lægge dig ned, og han syntes, du var en total badass, der håndterede det?

Tænk på noget i den retning, mind ham om, hvor sjov og sød du er, og han vil begynde at elske at se dit navn pryde hans skærm på ingen tid!

2. Vær en drillepind!

Hvis I stadig er i vennestadiet (men forsøger at stige i niveau), eller hvis I allerede er kærester, er drillerier over sms en af de hotteste ting, du kan gøre uden bogstaveligt talt at skulle røre en finger.

At drille er den mest sexede ting, du kan gøre over for din fyr, mens du sms’er, for at drive ham helt bananas og få ham til ikke at kunne vente med at se dig igen.

Sms-hemmeligheden her er at torturere ham langsomt og få ham til at ønske, at han kunne teleportere sig til dig med det samme!

Tænd den flamme i ham og giv ham billeder af, hvad der venter ham senere.

Frist ham med sætninger, som du ved, at han ikke kan modstå, og sæt alle de sexede idéer i hans hoved, så han ikke vil kunne tænke på andet resten af dagen.

Selv hvis du stadig forsøger at komme til datingstadiet, kan du helt uskyldigt flirte og få ham til at se, hvor sulten og ivrig du er, men på en subtil (omend sexet) måde.

Lad ham vide, hvor meget du ville nyde hans tilstedeværelse lige nu, men da du ikke kan… må du bare finde noget at lave selv (hvilket vil give ham lyst til at komme forbi ASAP).

3. Åbne spørgsmål er nøglen til en god samtale!

 

Spørg ham ikke om ting, som du ved, at han blot kan svare “ja” eller “nej” til. Prøv at være mere nyskabende.

Få ham til at ønske at svare noget, der er længere end et ord eller to.

Spørg ham om personlige ting, som han bliver nødt til (men også har lyst til) at uddybe.

Skab et positivt og interessant sms-miljø, hvor han vil føle sig tryg ved at dele dele dele af sig selv med dig, som er personlige og vigtige for ham.

Det vil langsomt blive til en hel, substantiel samtale, og før du ved af det, vil fyren åbne sig mere over for dig, end I begge havde forventet, at det ville være muligt.

Du skal bare ikke være for invasiv for tidligt. Hvis du kan se, at han er tilbageholdende med at tale om visse ting, så læg dem på bordet til senere, når I er mere seriøse og mere sikre.

Følg hans eksempel og gå så langt, som du tror, han vil være okay med.

Efter samtalen vil han være rigtig glad og føle sig tryg ved at tale med dig om næsten alt, og du kan snart blive hans fortrolige nummer et!

4. Fortæl noget personligt om dig selv, som vil få ham til at føle sig tættere på dig!

Der er ikke noget, der forbinder folk mere end personlige historier, der virkelig betyder noget for os og gør os til den, vi er.

Og hvis du deler noget dybt med fyren, som du sms’er med, kan det få ham til at føle, at du er tryg nok til at fortælle ham dybere, sårbare ting.

Det vil give ham en idé om, at det her bliver noget ægte og ægte.

Naturligvis er timing her alt afgørende.

Hvis I først er begyndt at sms’e, og der er tydelige gnister, så vent med det, og hold det friskt og sjovt.

Men når du fornemmer, at du kan dele noget mere meningsfuldt uden potentielt at skræmme ham væk, kan du beslutte dig for at fortælle ham noget om dig selv, som ikke mange mennesker ved.

Prøv vandet først, og se, om han er klar til det. Hvis du føler, at han er det, kan du tage de store kanoner frem.

Som jeg allerede har nævnt, er sms-hemmeligheden her ikke alt for kompliceret. Det er enkelheden i dette, der gør det så indbydende.

Timing og tempo er de eneste to faktorer, du skal være opmærksom på her. Resten kommer let, hvis fyren er den rigtige.

5. Bliv ikke selvtilfreds; tilstræb at være sjov, men jordnær!

Det kan virkelig gå godt for jer to, og du vil have det rigtig godt med dig selv.

Du har vundet ham over, jobbet her er gjort, og du behøver ikke rigtig at prøve mere. Det er der, du tager fejl.

Uanset hvor god du er blevet til at sms’e, og hvor skør han endelig virker til at være for dig, skal du aldrig lade det stige dig til hovedet og helt holde op med at prøve.

Hvis han er hovedkulds forelsket i dig, har du naturligvis gjort dit arbejde, men du må ikke vise ham, at du ikke gider prøve mere, når han først er hooked.

Fyren fortjener at vide, at selv om han er helt vild med dig, vil du aldrig holde op med at være dit søde, sjove og ivrige jeg.

Og selvom du har vundet ham over, bør ingen af jer holde op med at bejle til den anden.

Når I først bliver selvtilfredse, kan det kun gå ned ad bakke derfra.

Overrask ham med en flirtende, sexet sms i ny og næ, og vis ham altid, at gnisten stadig er der i høj grad!

Så længe I begge gør en indsats, er I godt på vej til et godt, solidt og sundt forhold.