Skip to Content

5 Forbandet Gode Grunde Til, At Nogle Kvinder Har Det Bedre Som Single End I Et Forhold

5 Forbandet Gode Grunde Til, At Nogle Kvinder Har Det Bedre Som Single End I Et Forhold

Du behøver ikke at have en kæreste, hvis du vil være glad og tilfreds i livet, og det er der kvinder, der ved. Nogle af os er lykkeligere på egen hånd. Nogle gange handler forhold kun om drama, og det hele virker for kompliceret til, at man kan håndtere det.

For nogle kvinder er det en velsignelse at være single. De omfavner deres ensomhed, og de elsker deres frihed. Det er der absolut intet galt i.

Så jeg kan give dig 5 rigtig gode grunde til, at nogle kvinder foretrækker at ride solo:

1. De ønsker ikke at håndtere den stress og angst, der er forbundet med et forhold.

Lad os være ærlige – at date kan være en pine i røven, og forhold er så pokkers stressende. Nogle kvinder beslutter sig simpelthen for, at de ikke har lyst til at håndtere al den stress og angst i deres liv. Det er helt normalt, at vi ikke har lyst til at blive såret.

Nogle af os er ikke klar til at risikere at gå ind i et dårligt forhold, fordi vi sætter for stor pris på vores velbefindende. Skænderier, medafhængighed, håndtering af følelsesmæssig bagage… Det har alt sammen en pris, som nogle af os ikke ønsker at betale.

2. De er frie sjæle, der ikke kan lide rutiner.

Før eller siden bliver alle forhold til en slags rutine. Nogle mennesker kan lide det – de finder deres tryghed i det, men nogle frisindede kvinder kan ikke udstå denne idé. De er altid på udkig efter nye eventyr.

Vores samfund er bare nødt til at acceptere, at vi ikke er ens. Ikke alle kvinder håber og drømmer om at slå sig ned i små forstadshuse med mand og børn. Nogle af os har andre planer, og det er okay.

3. De kan ikke lide at forpligte sig.

Nogle singlekvinder kan godt lide at date, men det betyder ikke, at de har planer om at involvere sig i et seriøst forhold, der fører til ægteskab eller noget i den stil. Vi har alle vores valg i livet, og ikke alle af os kan forestille os at være bundet til én person.

Nogle gange har vi brug for mere plads, og forpligtelse er ikke det, vi stræber efter.

4. De nyder andre ting i livet.

Singlepiger, der nyder deres singleliv, forstår, at de ikke har brug for en mand for at få et tilfredsstillende liv. De har andre ting i livet til at holde sig glade og beskæftigede. Når jeg siger travlt, mener jeg at nyde at rejse, flirte, gå ud med venner, jagte en fantastisk karriere.

Vi har alle forskellige prioriteter. Det konventionelle ægteskab bliver en prioritet for nogle kvinder efter et langvarigt forhold, men andre kvinder tænker ikke engang på det. De er lykkelige bare sådan her.

5. De er i et lykkeligt forhold til sig selv.

Det vigtigste forhold, du nogensinde kan have, er forholdet til dig selv. Hvis du vil være virkelig lykkelig, er du nødt til at elske dig selv så meget, som du kan.

Det er okay at være selvforsynende. Der er mindre drama, mindre stress. Jeg forstår godt, at nogle mennesker føler, at de ikke kan være komplette, hvis de ikke har en kæreste, men jeg er stadig sikker på, at det vigtigste er at have et godt forhold til sig selv først.

Jeg har ikke brug for en fyr for at være hans prinsesse. Jeg er min egen dronning.

Så hvorfor er vi singler? FORDI VI KAN!