Skip to Content

20 Små Ting, Han Ønsker Du Skal Gøre I Et Forhold

20 Små Ting, Han Ønsker Du Skal Gøre I Et Forhold

Vi ved alle, at kærlighed ændrer sig, vokser og udvikler sig med tiden. Hvis du ikke dedikerer dig selv til dette område af dit liv, vil det vokse ind i en rutine, og det bør ikke være sådan.

Fra tid til anden er det godt at minde din partner om, at du elsker ham og at overraske ham med små ting, der gør en stor forskel.

Han vil ikke bede dig om at gøre disse ting, men han vil sætte pris på dem, hvis du gør det, og han vil blive mere forelsket i dig for hver dag.

Disse ting vil mænd i alt hemmelighed gerne høre og opleve fra dig.

1. Kys din kæreste godnat i sengen. Han vil ikke indrømme det, men for ham er det noget meget intimt og vigtigt.

2. Overraske ham med et måltid, som han elsker, især hvis det er en almindelig dag, og du laver mad til ham. Han vil ikke glemme det.

3. Vær venlig mod hans venner. Du vil også godt have, at han er venlig mod dine veninder, og han vil også have, at du kan lide hans venner.

4. Fortæl ham, han er en fantastisk kæreste. Efter dette kompliment bliver han endnu bedre.

5. Han vil gerne have at du får ham til at grine, fordi når du får ham til at smile, bliver han endnu mere forelsket i dig.

6. Tak ham for de små ting han gør for dig. Alt for ofte tager vi disse små ting for givet, men det bør vi ikke, fordi vi kan virkelig se personen gennem disse små ting.

7. Hjælp ham nogle gange med hans arbejde eller i det mindste spørg ham om han har brug for hjælp. Det vil give ham en fornemmelse af, at du vil være en del af andre aspekter af hans liv, og det vil han sætte pris på det.

8. Fortæl ham, at han er flot. Nå men, vi vil jo alle gerne høre komplimenter fra tid til anden.

9. Sid på hans skød. Han vil føle at han er din Superman og vil finde det meget sexet.

10. Spørg ham, hvordan han dag er gået. Hvis du aldrig stiller ham dette spørgsmål, vil han tro at du ikke er ligeglad.

11. Kig ind i hans øjne, når han fortæller dig, hvordan hans dag er gået. Øjenkontakt bringer mere intimitet i jeres forhold, og det vil give ham en fornemmelse af, at han og hans liv er vigtig for dig.

12. Smil ofte til ham på en måde, der fortæller ham, hvor meget du er forelsket i ham.

13. Under middagen med jeres venner, hviske noget sexet i hans øre. Hvis du gør dette, vil han elske dig endnu mere. Mænd finder dette meget sexet og attraktivt.

14. Opret en spilleliste med sange, som du ved, at han vil tilbede. Dette vil vise ham, at du ved, hvad hans yndlingsmusik er, og det er også en lille ting, der vil minde ham om dig hver gang han er i bilen og lytter til musikken.

15. Fortæl ham, at han gør dig lykkelig. Folk siger det ikke ofte, og det er en fejltagelse. Når nogen får dig smil hele dagen, hvorfor vil du så ikke fortælle det til personen? Din lykke bliver endnu større.

16. Kram ham ikke for meget foran sine venner. Det betyder ikke, at han ikke er forelsket i dig, hvis han ikke vil kæle med dig foran sine venner. Han er bare en fyr, der vil føle sig underlig tilpas, hvis du kalder ham med søde navne og knuser ham hele tiden. Respektere det, og du vil være den bedste for ham.

17. Overrask ham med en skuldermassage, når han mindst forventer det. Han vil nok ikke bede dig om at give ham en massage, men hvis du gør det af dig selv, bliver han vild med dig.

18. Send ham dit billede i løbet af arbejdsdagen. Hvis han ser dig i en sexet dragt midt på dagen vil få ham til at tænke på dig hele tiden. Disse små ting vil holde jeres forhold i live, og han vil ikke se nogen andre kvinder, men kun dig.

19. Fortæl ham en historie, der mindede dig om ham i løbet dagen. Hvis du fortæller ham denne historie i slutningen af dagen, vil det få ham til at føle sig speciel og ønsket. Skjul ikke dine følelser.

20. Hvis han er stille, betyder det ikke, at der er noget galt. Han har bare brug for at være tavs, så lad ham bare være sådan. Hvis han har haft en dårlig dag og ikke vil tale om det, må du ikke presse ham. Hvis du lader ham være i fred, vil han fortælle dig om hans problemer når han er klar til det.