Skip to Content

15 Sikre Tegn På, At Han Kan Lide Dig Mere End En Ven

15 Sikre Tegn På, At Han Kan Lide Dig Mere End En Ven

Der er så mange film og tv-serier om dette emne, hvor kærligheden mellem to venner er så åbenlys, at vi sidder tilbage og råber og skriger til dem om at kysse allerede!

Og man skulle tro, at det bare er sådan, tingene fungerer på tv. Han ser på hende med ærefrygt, og hun stjæler et blik på ham, hver gang han kigger væk.

Der er kemi og hvad ved jeg, men de er så skide blinde for det og bange for det, at vi bliver frustrerede.

Konstante cliffhangers, næsten kærlighed og karakterer der gør ondt gør os afhængige af en serie, og vi spekulerer på om noget lignende kan ske for os.

Men man behøver ikke at have sit eget tv-program for at have det. Tro mig, vi kan skjule mange ting, men kærlighed er ikke en af dem.

Der er venskaber, hvor der er kemi fra starten, men du er ikke sikker på, om han har følelser, så du venter.

Der er venskaber, hvor følelserne udvikler sig mange år senere, når du opdager, at hans øjne skifter farve i solen, og at hans fregner er så yndige.

Og der er venskaber, hvor du har en mistanke om, at han er forelsket, men du er ikke klar til det, så du overvejer at venskabsbryde ham.

Uanset årsagen og venskabet er det vigtigt at vide, hvor du står, for at jeres venskab kan fungere.

Du kan se, at venskaber kræver arbejde, ligesom forhold. Og muligheden for, at nogen har ugengældte følelser, er en alvorlig trussel mod dit venskab.

Så her er nogle umiskendelige tegn på, at han kan lide dig som mere end en ven, som vil hjælpe dig med at arbejde på jeres venskab eller endda et forhold.

Uanset hvad, så husk på, at du også fortjener at være lykkelig.

1. Hans kropssprog er forvirrende

Han vil ved et uheld røre dig og trække sig væk i det næste sekund. Han vil spejle dine bevægelser, men stadig benægte alle følelser.

Dette sker ofte, når en mand er bange for, hvor meget han kan lide dig.

Han er bange for, at han vil ødelægge jeres venskab, eller at du vil afvise ham, men han er ikke i stand til at kontrollere sit kropssprog, hvilket ofte fører til, at det bliver ret forvirrende.

Andre tegn, du skal kigge efter, er, at han læner sig indad, mens du taler, og at hans krop er vendt mod dig.

Han vil også virke nervøs ret ofte og fifle meget med sine fingre. Og hvis du opdager, at han pludselig klæder sig ud, har du ham! Alt dette er legitime tegn på, at en fyr kan lide dig, men er bange.

2. Han komplimenterer dig ofte

Og jeg taler ikke om de generiske, daglige komplimenter, som du kan høre fra hvem som helst.

Det er de komplimenter, som kun en person, der kender dig rigtig godt og holder af dig, kan give dig.

Hvis du lykkes med noget, vil han fortælle dig, hvordan han aldrig tvivlede på dig i første omgang, fordi han ved, hvor fantastisk du er.

Han vil komplimentere din styrke, dit sind og din evne til at håndtere alt, hvad livet kaster dig i møde, fordi han LÆNKER dig.

Han vil også lægge mærke til alle de små ting, som kun en forelsket person kan lægge mærke til.

Måden dit hår skinner og bevæger sig i vinden, måden du smiler på, når du er glad, når du simulerer det, og når du prøver at skjule, at du er utilpas.

Hvis han giver dig disse særlige og bedårende komplimenter, kan han også give dig sit hjerte.

3. Han sætter sig ved siden af dig, når I er i en gruppe

Hvis der er et gruppehængeparti, sidder han altid tilfældigvis lige ved siden af dig.

Det er ikke noget, du normalt ville være opmærksom på, idet du tænker, at han er din ven, og at det er helt normalt.

Men hvis der er andre tegn fra denne liste, kan det kun betyde én ting; han vil gerne være så tæt på dig som muligt og så længe som muligt.

Desuden kan han beskytte det, der er hans, hvis der også er andre mandlige venner i gruppen.

4. Han stjæler blikke på dig, hver gang han kan

Du kan mærke, at han kigger på dig, men i det øjeblik du vender dig om, kigger han et andet sted hen. Hvis du fanger ham, smiler han til dig og finder på en eller anden tilfældig undskyldning.

Dette er normalt det mest åbenlyse tegn, der advarer os om, hvornår nogen er vild med os, og det er normalt efter dette, at vi begynder at lede efter alle de andre.

Hvordan tror du, at han lægger mærke til alle de små ting ved dig?

Men husk på, at der er forskel på de romantiske blikke og de der “du har spinat mellem tænderne”-blikke.

Hvis hans øjne smiler, og han kigger på dig hele tiden, især når I taler sammen, er han interesseret i dig.

Mænd, der ikke er interesserede, vil ofte kigge rundt, når de taler, nogle gange endda på andre kvinder.

Men hvis hans opmærksomhed udelukkende er rettet mod dig, er det på tide, at du begynder at tænke over, hvad du vil have.

5. Han tager initiativ til at hænge ud

Når mænd er interesserede, vil de tage initiativ til hangouts og sms’er. Han vil altid være den, der ringer til dig først og finder på noget, I kan lave sammen.

Og han har intet problem med at være den første til at sende en sms eller indlede kommunikation.

Du vil snart opleve, at du altid er i nærheden af ham, altid sms’er og har noget at snakke om.

Han vil også huske, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide, så han kan undgå at anbefale dig noget, du ikke kan lide.

Hvis du har nævnt, at du ikke kan lide romantiske film, vil han aldrig tilbyde at se en med dig.

Hvis du har nævnt, hvor meget du elsker ishockey, vil han pludselig “vinde” nogle billetter til den næste kamp, og han vil have dig til at tage med.

Han vil aldrig gøre det for tydeligt eller ubehageligt for dig, men du vil bemærke, at I tilbringer meget mere tid sammen, end I gjorde før.

6. Det virker ofte som om du er den eneste person på planeten for ham

Når I taler, ser han ud som om, han har tabt sig helt i dine ord.

Det virker som om resten af verden er forsvundet, og for ham er du det eneste, der er tilbage. Og det sker ikke kun, når I to er alene, det sker også i gruppehængepartier.

Hvis du taler, vil han ikke tale med andre. Hele hans fokus er på dig, uanset hvad der foregår omkring ham.

Hvis du bemærker, at hver gang du ser på ham, kigger han allerede på dig og lytter til hvert eneste ord, der kommer ud af din mund, skal du ikke lede længere.

Du ved allerede, hvad det betyder.

7. Han kommer med gaver til dig

Ikke den romantiske slags gaver, men noget, du higer efter og elsker. Det er enten chokolade, når du har PMS, is, når du er ked af det, eller øl, når du har lyst til det.

Du vil undre dig over, hvordan han ved bedre end dig selv, hvad du har brug for, men det er faktisk meget enkelt.

Han lytter til dig, når du taler, og husker de vigtige ting. Det er bare sådan, at alt det, du siger, er vigtigt for ham.

Så hvis du nogensinde nævner, at du har lyst til is, vil han tage noget med til dig næste gang I mødes.

Hvis du fortæller, hvordan du kunne drukne dig i chokolade i løbet af hajugen, vil han sørge for, at du får nok af det.

Men ikke en eneste gang vil han bede dig om en tjeneste tilbage eller forvente noget fra dig. Ser du, at se dig smile og gøre dig glad er det, der gør ham glad.

Hvis han har fred med, at der ikke er nogen følelser på din side, så gør han alt dette, fordi han holder af dig; så enkelt er det.

Og hvis der er bare den mindste mulighed for, at du vil gengælde disse følelser, er det bare en stor motivation for ham til at være den bedste kæreste, du nogensinde har haft.

Og hvis det aldrig kommer til at blive din kæreste, kan han i det mindste vise dig den måde, du fortjener at blive behandlet på, og det er som en helvedes dronning.

8. Du bemærker en ændring i adfærd, når han er sammen med dig

Der er én adfærd, han har, når I er i en gruppe af venner, én han har med sine fyrvenner og én han har med dig.

Hvis han normalt er højlydt, sjov og den største entertainer i gruppen, men sammen med dig er han helt sød, stille og lidt nervøs, betyder det bare, at du er noget særligt for ham.

Mænd ændrer ikke deres adfærd for hvem som helst. Hvis han tidligere var den samme højlydte, sjove fyr med dig, som han er med sine venner, men på det seneste har han ændret sig, ændrer hans følelser sig også.

Han prøver at vise dig, at der er en seriøs, ansvarlig side af ham, som ikke vil gøre dig flov, hvis I går et eller andet sted hen, hvor I er fine.

Den side af ham, der ikke kun er sjov og ballade, og som du kan stole på.

Han vil have dig til at se, at han ikke er det fjols, som han er sammen med sine fyrvenner, og ærligt talt er det det mest bedårende tegn på, at han er vild med dig.

En mand, der kender sine fejl og arbejder på dem, er en mand, der er værd at have i dit liv.

En mand, der ved, hvornår du har brug for en at grine med, og hvornår du har brug for en at dele stilhed med, er en mand, der virkelig kender dig.

9. Der er en masse legesyge drillerier

Mænd elsker at drille, og de gør det ofte, men du ved, at dette er en anden slags drilleri. Han vil gøre det legende, med blide berøringer og bløde slag på skulderen.

Han vil drille dig med et kælenavn, som han har givet dig, noget som kun I to kender betydningen af.

Og du kan især mærke dette, hvis du hænger ud med resten af gruppen. Han vil benytte lejligheden til at drille dig med nogle interne jokes, som I to deler, og lade andre vide, at du har din egen ting.

Hele idéen med insider jokes og øgenavne, som I bruger i privatlivet, er at have noget intimt, noget privat, som I kan knytte bånd om.

Han vil aldrig fortælle andre dit kælenavn, medmindre du også er til stede, og han vil aldrig bruge et kælenavn, der kan såre eller fornærme dig. Efterhånden som tiden går, begynder han måske at kalde dig babe. Når en mand kalder dig babe, kan du være sikker på, at han har stærke følelser for dig.

10. Han rødmer, når der er fysisk kontakt

Selv om han hilser enhver berøring velkommen og endda leder efter enhver undskyldning for at røre dig, føler han sig stadig nervøs og rødmer, når du rent faktisk gør det.

Det skyldes, at han ønsker, at disse berøringer skal være anderledes, og det er de på en måde også for ham.

Du ved, at når du er forelsket i en person, får alt, hvad de gør eller siger til dig, dig til at rødme og får alle de skide sommerfugle til at danse rundt, som om det er en orkan i din mave.

Og det er fuldstændig det samme med ham også.

Hvis du rører ved hans ben, ja, så ved du, hvad der foregår dernede, og det er helt normalt, at han rødmer.

Hvis du ryster hans hånd eller knytter næven, finder han en måde at forlænge berøringen på.

Det er den perfekte måde for ham at spørge, hvordan du har det, når han rører ved dig, og om du vil trække dig væk, når han gør det. Og så føles det selvfølgelig rigtig godt at være i nærheden af dig.

11. Du har mødt alle hans mandlige venner

Du kan godt afvise denne her, for venner deler alting. Men tænk over det.

Hvis du har mødt dem i en gruppe før, og han aldrig rigtig har bekymret sig om den måde, han ville præsentere dem for dig på, var det ham, der var en ven.

Men hvis han prøvede virkelig hårdt, og han så nervøs ud, mens du mødte dem, betyder det, at der er noget mere i det.

Og tro mig, når jeg siger, at han advarede dem om deres opførsel over for dig.

Det sidste, han har brug for, er, at de er deres sande jeg. Mænd er ikke så forfærdelige, men i grupper kan de være uudholdelige.

12. Han er beskyttende over for dig

Mænd er altid beskyttende, men dette er en anden slags. Han vil altid hjælpe dig, når du er i problemer, og han vil altid komme dig til undsætning, hvis nogen generer dig i klubben.

Han sørger for, at du kommer sikkert hjem og ser jævnligt til dig. Hvis du bor langt væk, tilbyder han dig endda at køre dig hjem eller være anstandsdame til dit hjem.

Når du er ude at gå på diskotek, er han altid i nærheden og sørger for, at ingen generer dig eller kigger på dig på en upassende måde.

Og når du fortæller ham en historie om, at nogen skubbede dig væk ved et uheld, bliver han vred og ked af, at han ikke var der eller kunne beskytte dig.

Mænd har et behov for at beskytte det, der er deres, og selv om I to ikke er et par endnu, holder han allerede af dig på den måde.

Og han vil opføre sig meget beskyttende, så længe han har følelser for dig.

13. Han husker små ting om dig

Hvis du oplever, at du konstant bliver overrasket over, hvor meget han ved om dig, og hvor meget han husker de små ting, du nævnte for længe siden, kan du snart finde dig selv i hans arme – eller i færd med at friendzone ham, det er helt op til dig.

Men at han husker alle de små detaljer, du nævnte, detaljer, som selv du havde glemt, er et sikkert tegn på, at han er vild med dig.

14. Når du har brug for ham, er han der

Du er aldrig i tvivl om, at han besvarer dine opkald, og når du ringer til ham, ved du, at han vil være der (og han vil kalde dig babe).

Han tilbyder endda sin hjælp, uden at du beder ham om det, og selvom det kan virke som om han prøver at være en god ven, betyder det i kombination med alle de andre tegn fra denne liste, at han ønsker at være tættere på dig, og at han ønsker at være en stor del af dit liv.

Han besvarer endda dine telefonopkald kl. 3 om natten og har intet problem med at diskutere alle de vigtige og fjollede emner, der kører rundt i dit hoved, når du ikke kan falde i søvn.

Selv om det betyder, at han vil være skide træt næste dag, er det stadig det værd for ham, fordi han får lov til at hjælpe dig.

15. Han laver sjov med det

Mænd har en tendens til at lave sjov med deres følelser for at tjekke, hvordan du ville reagere og undgå at blive afvist.

Hvis du afviser ham og bliver ved med at jokke om det, vil han også grine med dig. Men hvis du beslutter dig for at tage det alvorligt, vil han også gøre det.

Mænd er sårbare i nærheden af kvinder, de elsker, og de vil gøre alt for at skjule deres følelser, hvis de ikke er sikre på, hvordan du føler.

Men når du først giver ham grønt lys, vil han gå til den uden at holde noget tilbage.