Skip to Content

12 Tegn På, At En Mand Er Forelsket I Dig (Men Skjuler Det)

12 Tegn På, At En Mand Er Forelsket I Dig (Men Skjuler Det)

Vi har alle været der, hvor vi ikke er helt sikre på, om en fyr kan lide os.

Der er nogle tegn, men han gør ikke noget, og han ignorerer emnet fuldstændigt.

Så vi ender med at spekulere på, om vi måske har læst tegnene helt forkert og indbildt os det.

Vi undrer os over, hvorfor han ikke gør noget, eller om han måske er bange for os eller for at blive afvist.

Eller også er han bare ikke klar til noget mere end bare at være venner.

Uanset hvad, driver det os til vanvid.

Men der er tegn på, at en mand er forelsket, men at han skjuler det. Og det bedste af det hele? De er så nemme at få øje på, når man ved, hvad man leder efter, at jeg undrer mig over, hvorfor han overhovedet prøver at skjule det.

Seriøst gutter, det er bedre at give det en chance end at gemme sig bag alle de blikke, kodede sætninger og halve komplimenter. Der er mere at vinde, end der er at tabe.

Han prøver at imponere dig


Uanset hvad du har brug for, kan han gøre det for dig. Har du brug for en, der beskytter dig, så har han det. Har du brug for nogen til at hjælpe dig i huset, så gør han det.

Han vil gerne vise dig, at han er dygtig og meget nyttig at have omkring sig.

Han vil også tale sig selv op og dele sine succeser og kampe med dig og vise dig, at han er hårdtarbejdende og klog.

Du må ikke forveksle dette med en narcissist, for en narcissist vil altid tale om sig selv, og hvordan han er den bedste derude.

Men en mand, der er værd at have, vil vise dig, at han har kæmpet, og at der måske er bedre mænd derude, men at han er den rette for dig.

Han afviser aldrig dit tilbud

Uanset hvad du har i tankerne, er han klar til det. Han rydder op i sin kalender og finder altid en måde at få tid til dig på.

Og selv hvis han har travlt, tilbyder han dig noget andet, I kan lave sammen.

Du ved bare, at du kan regne med ham, når du ringer til ham.

De små ting er som regel de mest åbenlyse tegn på, at han er vild med dig.

Han nævner aldrig andre kvinder i nærheden af dig

Nogle gange kan det virke, som om der ikke er en eneste kvinde i hans liv.

Han vil tale om dem, hvis du spørger ham, men ellers er det bare noget, han ikke selv vil bringe på bane.

Og selv hvis han taler om en bestemt kvinde, vil han henvise til hende som en ven, så du ved, at der ikke er nogen speciel i hans liv.

Han læner sig ind

Dette er noget, han ikke kan lade være med. Det faktum, at han er tiltrukket af dig, får ham til at ønske at være sammen med dig og have et vist niveau af intimitet.

Når I taler sammen, vil han læne sig ind for bedre at kunne høre dig, og han vil sænke stemmen, så du også skal læne dig ind.

Det er noget, han gør ubevidst, fordi hans krop er helt i kontrol, når han er i nærheden af dig.

Han vil også røre ved dig ved et uheld, f.eks. røre ved din skulder, når han taler til dig, flytte et hår fra dit ansigt og røre ved din arm.

Det er også en god mulighed for ham til at se, hvordan du reagerer på hans berøringer.

Hvis du trækker dig tilbage, gør han det også. Men hvis du ikke gør noget eller endda rører ham tilbage, kan det opmuntre ham nok til endelig at gøre noget.

Han gør grin med de andre mænd i dit liv

Dette er hans yndlingsting, fordi han vil have dig til at se, at han er manden for dig, at han vil være den bedste, du kan få. Men det vigtige her er at se, på hvilken måde han gør grin med dem.

Hvis han gør det for sjov, og det faktisk er sjovt, betyder det, at han ikke er et røvhul, der bare vil fremhæve sig selv. Han er bare en forelsket mand, som stadig ikke har fundet ud af, hvordan han skal nærme sig dig.

Men hvis han gør det på en ond måde, så det faktisk gør dig utilpas at høre det, kan han være en giftig mand.

Han gør det ikke kun for at vise dig, at de andre fyre ikke er noget for dig, han gør det for at booste sit ego, og det er ikke den slags mand, du har brug for i dit liv.

Det varer ikke længe, før han begynder at bruge tankespil mod dig for at få det ego-boost, han så desperat har brug for.

Han sørger for, at du ved, at han er single

Han vil ofte tale om, at han leder efter den helt rigtige kvinde, og han vil sikkert give dig “det blik”, mens han siger det.

Han vil også joke om sit singleliv foran dig, og når han så oven i købet ikke nævner nogen kvinder omkring dig, er det ret tydeligt, hvem han ønsker skal være den særlige kvinde i hans liv.

Og hvis der tilfældigvis kommer en kvinde forbi for at lægge an på ham, vil han spille med, indtil han ser, at han har din opmærksomhed, og så vil han afvise hende.

Det er simpelthen, fordi han gerne vil se din reaktion. Hvis han ser en lille smule jalousi i dit ansigt, har du officielt reddet hans dag.

Og hvis han er uhøflig, vil det kun tænde dig af, så han vil aldrig afvise en kvinde, der lægger an på ham, på en uhøflig måde.

Hans kropssprog er åbent

Du har hele hans opmærksomhed, når I taler sammen, og han holder øjenkontakt, hvilket ingen mand vil gøre, hvis han ikke er interesseret i dig.

Mænd er visuelle væsener, de elsker at se sig omkring for at se, om der er noget interessant at se.

Men hvis du er den eneste, han kigger på, så har han allerede fundet det.

Han vil også altid vende sin krop mod dig, når I er sammen, og vil aldrig trække sig tilbage, når I tilfældigvis rører ved hinanden.

Andre tegn, du skal kigge efter, er, hvis han gestikulerer meget med hænderne, og hvis han lægger hovedet på skrå.

Når mænd er trygge ved dig og gerne vil kommunikere åbent med dig, vil de bevæge hænderne meget, når de taler.

Og hvis han lægger hovedet på skrå, mens han ser dig i øjnene, er det en invitation til at tale med ham, eller hvis I allerede taler sammen, betyder det, at han gerne vil vide mere.

Han bliver stille, når du begynder at tale om en anden mand

Hvis der er nogen, der har din opmærksomhed, som du begynder at tale om, vil han højst sandsynligt lukke af med det samme.

Han vil aldrig bede dig om ikke at tale om ham eller lade dig vide, at han har et problem med, at du har en anden i dit liv, men du kan se på hans opførsel, at han ikke har det godt med det.

Mens du taler om en anden mand, tænker han på sin tabte chance og på, hvordan han kan gøre det bedre.

Han er såret i det øjeblik, men prøver stadig at lade som ingenting, fordi det er hans, og kun hans, skyld, at du ikke kender til hans følelser.

Du kan gøre dette som en slags test, hvis han er svær at aflæse. Begynd at tale om en fyr, der henvendte sig til dig på en klub, og hvordan han havde alle de rigtige manerer og bevægelser, og hvordan du ikke kan vente med at lære ham bedre at kende.

Hvis hans humør øjeblikkeligt ændrer sig, og han forsøger at skifte emne, mens han stammer om, hvor glad han er for dig, så har du ham.

Men lad være med at gøre det, medmindre du er klar til at lægge an på ham. Det vil kun ødelægge hans følelser og selvtillid, og det er ikke det rigtige at gøre.

Han spiller spillet med at være varm og kold

Den ene dag vil han være sammen med dig hele tiden og elsker at tilbringe tid med dig, give dig de mest fantastiske komplimenter og alle de tilfældige berøringer, der får dit blod til at bruse af begær.

Og den næste dag har han så travlt, at fyren nærmest er ikke-eksisterende.

Forklaringen er ganske enkel – han er forelsket i dig, men han er ikke klar til at stå frem.

Måske er han ikke sikker på, hvad du føler, måske er han bange for at blive afvist eller få sit hjerte knust.

Men i et øjeblik mister han sig selv og giver slip på alle grænser og mure.

Han er så tæt på dig, som man kan komme, uden at lade dig vide, at han er vild med dig.

Og han er bange for, at du har regnet det ud, så han bliver kold næste dag.

Men alligevel, hvis han har fuckboy-tendenser, så slip ham løs. Du har ikke brug for den slags spil i dit liv.

Han virker nervøs i nærheden af dig

Hvis han er nervøs hele tiden og hele tiden ordner sit udseende, f.eks. kæmmer fingrene gennem håret og ordner sin skjorte, mens han taler med dig, så spørg dig selv, om der er en grund til, at han er nervøs.

Grunden til, at han er sådan, er sandsynligvis, at han gerne vil fortælle dig, hvordan han har det, men at der er noget, der forhindrer ham i at gøre det.

Han vil også gerne se godt ud for dig, og det gør ham nervøs, fordi han er bange for at ødelægge noget og miste chancen for dig for altid.

Det er et stort pres, og vi har alle prøvet det, så man kan ikke bebrejde fyren, at han stammer og spilder sine drinks fra tid til anden.

Han spejler dine bevægelser

Når vi kan lide nogen, spejler vi ubevidst deres bevægelser, fordi vi vil have dem og gerne vil være som dem. Hvis du er i tvivl, om han er vild med dig, kan du lave en lille test.

Næste gang I er ude sammen, så læg armene over kors og se, om han gør det samme.

Hvis han er vild med dig, vil han højst sandsynligt gøre det lige efter dig, uden selv at være klar over det.

Han driller dig og joker med, at I er kærester

Mænd elsker at drille, og de elsker at blive drillet. Det er den perfekte måde at skabe det særlige og intime bånd på uden alvoren.

På den måde har I noget, som kun I to deler, den lille interne joke, som ingen kender til.

Hvis han giver dig et sødt kælenavn og bruger det, når I er sammen, er det også ham, der skaber et stærkere bånd mellem jer.

Og at lave sjov med, at I er et par, er den perfekte måde for ham at tjekke din reaktion på og se, om du er interesseret i ham.

Hvis du reagerer rigtig dårligt, vil han aldrig fortælle dig, hvad han virkelig føler.

Men ingen mand vil nogensinde joke om at date nogen, hvis de ikke er interesserede i det.