Skip to Content

11 Tegn På Du Sidder Fast I Et Usundt Rebound Forhold

11 Tegn På Du Sidder Fast I Et Usundt Rebound Forhold

Der er ikke noget rigtigt sundt rebound forhold, men nogle af dem har mulighed for at blive til et rigtigt forhold eller venskab.

Men desværre er oddsene ikke til din fordel, så hvis du har mistanke om, at du bare er en rebound pige, kan du tjekke disse tegn i dit forhold.

1. Dit forhold bevæger sig for hurtigt

Når folk går ind i et rebound forhold, falder deres smerte væk, og de glemmer, hvor såret de var.

Men når du er alene, kommer den smerte og de minder tilbage og tvinger dem til at bruge mere tid sammen med dig for at glemme deres eks.

Et forhold som dette har ikke et naturligt forløb, og i stedet finder du dig selv farende fremad og spekulerer på, hvad det hele handler om.

2. Intimiteten er gået gennem taget

I kan ikke holde jeres hænder af hinanden, men I kan heller ikke tale om de alvorlige elementer i dit forhold.

Rebound forhold er hovedsagelig præget af tonsvis af samleje, som tjener som en distraktion fra, hvad der virkelig foregår.

Hvis du finder dig selv i et sådant forhold, hvor du er meget engageret i din kæreste, men ikke kender forholdets forløb, kan du sidde fast som en rebound.

3. Han lader dig meget alene

Uanset om han lader dig være alene når han er sammen sine venner eller hans ekser, er der en grund til, at han gør det.

Det er en ting at være stolt af at have en fantastisk kæreste, men hvis han viser dig bare for dit udseende og ikke dine hjerner, kunne han simpelthen bruge dig som en pose slik.

4. Du står over for chokerende udseende fra hans venner

Hvis du er chokeret og overrasket over dine venners ansigter, men din mand ikke gjorde noget ved det, kunne det være et seriøst tegn på, at noget er forkert.

Du ville regne med, at hans venner ville kende til hans nye kæreste og støtte ham, men i stedet føler du deres misbilligelse og chok.

5. Det er varmt/kold kærlighed

Hans besættelse trænger pludselig til kold afstand.

Han synes at være meget mere dramatisk end nogen af dine andre kærester før ham, og du forstå ikke hvorfor.

Du har lige stået fast at en fyr, der stadig ikke er sikker på hvad han vil, fordi hans eks stadig er i hans sind.

6. Han oplever humørsvingninger

Dette er helt normalt, hvis du tænker på det. Han er flyttet og forsøger at ignorere det faktum, at han er blevet såret og foregiver at være en hård fyr.

Han er glad for dig, men i det øjeblik du forlader ham, sætter hans depression sig ind og han er forladt, forvirret og konfronteret med følelser, han ikke engang vil indrømme at have.

Det er svært at håndtere sådanne modsatte følelser, der fører ham til at have intense humørsvingninger.

7. Du føler, at han ikke tager dig alvorligt

Når du vil diskutere nogle alvorlige problemer, ændrer han emnet eller retter din opmærksomhed andre steder hen.

Når du vil tage tingene op på det næste niveau, såsom at han skal møde dine venner, finder han en undskyldning for hvorfor han ikke kan gøre det.

Han bruger dig bare for at udfylde tomheden, som hans eks har efterladt, og at passere tiden, uanset om han er opmærksom på det eller ej.

8. Han nægter at tale om hans eks

Han undgår at tale om hans seneste eks, foregiver at hun aldrig har eksisteret, og at deres brud ikke var noget, bare et spil.

Når hans venner nævner hans eks, ændrer han emnet, ikke fordi han bekymrer sig om dine følelser, men fordi hans sår stadig er friske.

Dette tegn er især indlysende, hvis han afsluttede et forhold for bare en måned siden.

9. Han ringer til dig, når han er ensom, men forsømmer dig, når han er glad

Et klart tegn på et rebound forhold er, når han kun ringer til dig, når han er nede og har brug for din opmærksomhed.

Såret mennesker har en tendens til at indgå i et rebound forhold, fordi de har brug for en persons opmærksomhed, en hurtig måde at helbrede nye sår på.

Hvis du bemærker, at din mand kun deler de dårlige ting med dig, men de gode med alle andre, er det måske tid til at du forlader ham.

10. Han udtrykker intense følelser, når han ser sin eks, eller når nogen nævner hende

Han bliver enten aggressiv eller øjeblikkelig glad eller føler sig slået ned.

Men den vigtigste del er, at hans følelser er intense, uanset om det er vrede, falsk lykke eller tristhed. Han er stadig ikke over hans eks, og hendes navn gør stadig ondt.

At se hende glad er endnu værre for ham, da det er da han forsøger at træde op i sit spil ved at vise dig at han udtrykker intens lykke; men i det øjeblik hun går forbi, bliver han deprimeret.

11. I har intet til fælles

Denne er ret indlysende. Han valgte aldrig at date dig på grund af interesser, som I deler; du har en ting, han har brug for, og desværre er det din krop.

I starten er det sjovt at fortærer hinanden og opleve ting på måder, du aldrig vidste du kunne, men når det er slut, har du normalt behov for at lære din partner at kende.

For din egen fordel bør du finde en måde at forlade et sådant forhold, før følelser bliver involveret, og før det bliver giftigt for dig.