Skip to Content

10 Tekster, Som Fyre Sender, Der Har Hemmelige Betydninger (Du Må Ikke Falde For Dem!)

10 Tekster, Som Fyre Sender, Der Har Hemmelige Betydninger (Du Må Ikke Falde For Dem!)

Det er et velkendt faktum, at mænd kan være mestre i at tale smukt, og at kvinderne gør deres pligtopfyldelse på hvert eneste af disse forsøg.

Nogle mislykkes elendigt, men nogle (hvis de er vedholdende og charmerende nok) får af og til grønt lys.

Især hvis du lige er begyndt at se en fyr, kan det være noget af et besvær at sende ham en sms. Og jeg mener det kun i den forstand, at du stadig ikke kender hans sms-vaner godt nok til at tyde nogle tvivlsomme sms’er.

Nu kan kvinder jo forvandle sig til rigtige detektiver, når det er nødvendigt, og ingen bliver skånet, hvis en kvindes sjette sans fortæller hende, at hun skal løbe væk.

Men der er lejlighedsvis tilfælde (i de magiske begyndelsesfaser af et forhold), hvor du bare ønsker at give ham tvivlen ret.

Og selv om nogle mænd fortjener det (fordi de faktisk mener, hvad de siger), er det også uheldigt (men faktisk), at disse mænd er en uddøende race.

Da oddsene ikke er i din favør, så lad os tjekke nogle skumle sms’er, som en fyr typisk vil sende dig. Er der en skjult dagsorden, eller mener han rent faktisk, hvad han siger?

1. ”Hey, er du oppe?”

Jep… men du kan godt blive ved med at cruise. En sms, der kommer på et sent tidspunkt på linje med dette, betyder ikke mere end det, den siger. Fyren keder sig helt vildt og kan ikke gide at sige noget mere meningsfuldt.

Han håber sandsynligvis på et hurtigt svar og et muligt hook-up.

Hvis han rent faktisk holdt af dig, ville han sige noget i stil med: “Yo, jeg har svært ved at sove og tænkte på dig for at holde mig med selskab. Er det muligt, at du er oppe?””

Denne tekst har mere dybde og er ikke et tegn på, at han keder sig eller er ude på et booty-call.

Den foregående betyder, at han bare vil spilde lidt tid, og du var sandsynligvis den tredje person, han skrev til.

2. ”Undskyld for i går. Jeg fik virkelig travlt.”

Hvis han pludselig bare stopper med at sms’e dig uden at give nogen forklaring eller begrundelse, betyder det sandsynligvis, at han har fået et bedre tilbud et andet sted. Vi har ALLE brugt denne undskyldning, så vi ved alle sammen, hvad den virkelig betyder.

Hvis du vil sms’e med nogen, så gør du det bare! Men hvis du får et bedre tilbud eller bliver træt af dem, så spøger du dem og tilbyder denne forslåede undskyldning på et senere tidspunkt.

Sandheden er, at hvis han VIRKELIG havde travlt, ville han bare fortælle dig det og vende tilbage til dig, så snart han var færdig. Men hvis han bare forsvandt sporløst, er han virkelig ligeglad.

3. ”Du er et virkelig godt menneske.”

Det er i bund og grund et spark i maven. Hvad det egentlig betyder er: ”Du er okay… bare ikke for mig.”

Med denne tekst lader han dig vide, at der ikke er nogen fremtid med ham. Han forsøger (måske?) at skåne dine følelser med denne subtile afvisning.

Lad være med at forlænge det uundgåelige – stop bare med at sende ham sms’er. Du vil finde en anden, som er ærlig og oprigtig.

4. ”Haha, det er cool.”

I oversættelse – jeg har ikke andet at sige. Når han sms’er dette, efter at du har sms’et et langt afsnit, betyder det, at han slet ikke er interesseret i at fortsætte samtalen.

I bund og grund svarer han bare for at være høflig, men det er det hele. Samtalen har nået sit højdepunkt (i hvert fald for ham), og han er på vej videre.

5. ”Hey, vi burde helt sikkert chille snart!”

Læg mærke til stemningen i denne tekst. Den er ikke seriøs. Den er ikke speciel. Den er ret vag, og som han ville sige det – chill.

Hvilket betyder, at han bogstaveligt talt ikke har noget bedre at lave, så han vil sandsynligvis foreslå at mødes samme aften (og spørge dig i sidste øjeblik) og vil gøre alt, hvad han kan for at være heldig.

Det betyder ikke mere end det, for hvis det gjorde det, ville han ikke sende dig en sms i sidste øjeblik, og han ville bruge andre formuleringer.

Det er bare en tilfældig sms for at se, om du har lyst til lidt sjov, men ikke mere end det.

6. ”Har ikke hørt fra dig i et stykke tid. What’s up?””

Han gennemgik sandsynligvis sine gamle sms’er, så dit navn et sted i midten og besluttede sig for at teste vandet.

Chancerne er, at han bare ville se, om der er en chance for at genoplive den gamle flamme.

Men det kan også betyde, at han oprigtigt ønsker at se, hvordan du har det, især hvis I to har en fortid.

Det hele afhænger enormt meget af, hvordan resten af samtalen udspiller sig. Du vil vide det bedre end nogen anden, om han bare prøver at komme sammen med dig eller blot snakke med en gammel ven/kæreste.

7. ”Kan jeg tage en anden gang? Der er dukket noget uventet op.”

Hvis det var sandt, ville han bare specificere, hvad der dukkede op. Hvis han forbliver så vag, betyder det sandsynligvis, at han enten ikke længere er interesseret, eller at han skal ud med en anden.

Dette er en typisk undskyldning for at aflyse planer i sidste øjeblik. Du skal ikke falde for den, medmindre han giver en reel, troværdig grund.

8. ”Må jeg spørge dig om noget usædvanligt/underligt…?”

Okay, det betyder i bund og grund, at du er ved at blive underliggjort. Han vil spørge om noget, som han bestemt ikke burde spørge om, og han bruger ”usædvanligt”-kortet for at slippe af sted med det.

Pas på, hvad der kan komme som det næste, og stop gerne med at sms’e, hvis han overskrider en grænse (hvilket er meget sandsynligt).

9. ”Hvad er der med <indsæt navnet på din ven>?”

Han er interesseret i din veninde. Så enkelt er det. Hvis en fyr spørger dig om dette, forsøger han helt klart at få godkendelse til at gå efter din veninde, mens han subtilt lader dig vide, at du ikke er på hans liste.

En fyr, der har modet til at gøre dette, er sandsynligvis alligevel et røvhul, så hold dig væk fra ham og advar din veninde!

10. ”Jeg er ikke sikker lige nu. Jeg skal nok lade dig vide det.”

Du spørger ham, om han har tid til at lave noget sammen, og dette er hans svar.

Oversættelse – han vil se, om han har bedre muligheder, og hvis alt andet fejler, vil han tage med dig. Han beholder dig dybest set som en backup plan.

Det er ikke det værste i verden, men det er helt sikkert surt.

Find en fyr, som vil være glad for at tilbringe tid med dig, og ikke en, som vil holde dig på reserve.

Det er bare lorteopførsel og et slag i ansigtet. Hold dig væk.