Skip to Content

Til Den Næste Person Som Elsker Mig: Tilgiv Mig, For Jeg Er Lidt Ødelagt

Til Den Næste Person Som Elsker Mig: Tilgiv Mig, For Jeg Er Lidt Ødelagt

Jeg lover dig, det er ikke en stor ting at jeg er lidt ødelagt. Efter noget tid bliver du vant til det. Du er nogle gange lidt nedtrykt, og nogle gange har du dårlige minder om hvad der skete med dig, og det kommer i bølger og overtager dit hovede, men til sidst lærer du at takle det.

Tankene og gamle minder kom lidt oftere før, men nu har jeg reduceret det så meget som jeg kan. Jeg er ikke ødelagt længere, kun lidt.

Dette er hvem jeg er, så vær rar og spar os begge tiden, og lad være med at forsøge at fikse mig. Forsøg ikke at slette min fortid, fordi jeg er den eneste der kan gøre det. Jeg har slettet så meget smerte som jeg kan på nuværende tidspunkt. Jeg har reduceret min projektering af min usikkerhed på andre så meget som jeg kunne. Men jeg vil altid være lidt ødelagt.

Min ødelagte person var en gang utrolig modig. Jeg er ikke sikker på om jeg var modig eller skør, men du forstår pointen. Jeg var frygtløs i alt hvad jeg gjorde, og jeg elskede aldrig kun med et halvt hjerte. Jeg gav altid det bedste af mig til alle, min familie, mine venner og til dem jeg elskede. Jeg gik all in og spillede poker med mit hjerte. Og når du spiller, skal du være forberedt på at miste store dele af det. Det der det der skete med mig. Jeg gav hele mit hjerte og jeg fik det retur knust. Det er ok, der er ikke så meget at gøre ved det nu.

Det jeg forsøger at sige er at jeg har valgt at være modig igen, og jeg valgte at elske dig. Jeg siger at jeg altid vil kæmpe mod min fortid når den prøver at komme imellem os. Men du må være tålmodig med mig.

Når jeg blev knust, bad jeg til at være en anden. Jeg græd og ønskede desperat ikke at være den jeg var. Jeg ville bare at smerten forsvadt. Men hvis du nogensinde bliver lige så ødelagt som mig, vil du vide at tingene ikke fungerer sådan. Du kan ikke få smerten til at forsvinde. Du skal bare tillade dig selv at mærke den, men ikke lade den fortære dig.

I sidste ende betød det at jeg var sønderknust, og har gjort mig til den person jeg er i dag. Jeg lærte fra det, og jeg var i stand til at dulme smerten og fokusere på den lærdom jeg fik ud af det, og til sidste forstod jeg helheden.

Deprimeret ung kvinde sidder nær vinduet derhjemme

Den bedste lektie jeg lærte efter at jeg blev ødelagt var at du faktisk kan elske en selvom du er knust. Faktisk så elsker jeg mere intenst og bedre end nogen anden som aldrig er blevet ødelagt. Du holder så fast i kærligheden og du føler alt sammen 3 gange mere intenst.

I begyndelsen vidste jeg ikke hvordan jeg skulle sætte mit hjerte sammen igen, og jeg havde ingen anelse om, om jeg ville være istand til at elske nogen igen. Men der var en der fortalte mig at jeg ikke kan lade de dårlige oplevelser som jeg havde definere min fremtid. Den person sagde også at jeg har meget mere magt over min fremtid end min fortid. Og jeg besluttede mig for at omfavne de ord..

Jeg lærte at lappe mit hjerte sammen igen, og selv om du stadig kan se revner i det, så er jeg klar til et nyt kapitel af mit liv.

På grund af de revner der stadig er der, og fordi jeg stadig er lidt ødelagt, vil det at elske mig ikke være perfekt. Den kærlighed du får sammen med mig vil være udfordrende og fuld af op- og nedture, og nogle gange kan du spørge dig selv om det er det værd. Men hvis du er sammen med mig længe nok, hvis du vælger at se bort fra mine fejl, så lover jeg dig at du vil opleve den bedste rejse i vores liv.

Hvis du tilgiver mig for at være lidt ødelagt, hvis du tager mig for den jeg er, lover jeg at prøve hårdere og være lidt mindre ødelagt hver dag. Og jeg lover aldrig at gøre noget med vilje for at ødelægge dig. Fordi jeg ved hvor ondt det gør, og jeg ved at der er nogle mennesker som aldrig bliver sig selv igen. Jeg kunne ikke bære den byrde af at have knust ens hjerte. Det ville ødelægge mig.

Så, hvis du vælger at elske mig, den ødelagte version af mig, så lover jeg at elske dig tilbage med hele mit hjerte, som er fuld af revner, og elske dig mere med hver eneste revne end jeg ville hvis jeg var hel.