Skip to Content

7 Måder At Komme Videre Fra Dit “Næsten Et Forhold”

7 Måder At Komme Videre Fra Dit “Næsten Et Forhold”

Ingen ønsker at være i et forhold der ikke er offentligt, men nogle gange opfører han sig som om i var et par.

Måske har du mødt den rigtige mand, men på det forkerte tidspunkt, eller måske er både timingen og manden ikke rigtig.

Enten har du været en del af et “næsten forhold” eller så befinder du dig i et, og du vil videre; så er der her nogle tips til hvordan.

Det er nødvendigt at du har det godt for at kunne forlade et sådant forhold. For at gøre alting meget mere enkelt for dig, burde du følge disse tips, og endelig leve det liv du fortjener.

1. Tag ikke kontakt til ham

kvinde, der lider af depression

Det vigtigste er at du dropper al kontakt med den mand du forlod. Hvis du svarer på hans telefonopkald og hans beskeder, vil han tro at der stadig er en chance for at i kan være sammen.

Hvis du virkelig ønsker at hele og komme over ham, skal du holde dig væk, så langt væk du kan.

Hvis du er i en krise og du desperat ønsker at tale med ham, så forsøg alligevel at lade være.

Gør noget andet, såsom at ringe til en ven og få hende til at komme hjem til dig, eller få dig ud af huset for at distrahere dig lidt.

Du har brug for at gøre alt i din magt for at holde dig væk fra ham der hverken kunne eller ville kæmpe for dig, ham der ikke var modig nok til at elske dig.

2. Find lykken andre steder

Kvinde, der har kaffe

Jeg ved at du tror at din kæreste var den vigtigste årsag til din lykke, men det er på tide at indse sandheden nu. Han ville ikke give dig det du fortjener, og han kommer aldrig til det.

Det er derfor at du har brug for at komme over ham og lade ham være sammen med en der elsker ham som han er. Og dig? Du er stærk nok til at finde lykken andre steder.

Der er så mange spændende ting du kan gøre nu, så start i dag. Bliv ikke deprimeret over et forkert valg. Du har et langt liv foran dig så brug den med omhu.

Jeg er sikker på at den rette person venter et sted, og at du endelig, med ham, vil føle den kærlighed du har længtes efter så længe.

3. Accepter at du ikke får en afslutning

eftertænksom teenager sidder på stranden og kigger væk

Jeg ved at du har det skidt fordi du ikke fik den afslutning du havde håbet på, men det er det der sker nå to mennesker begynder at føle ligegyldighed overfor hende.

Og jeg ved at du tror at du aldrig vil finde en mand der vil sætte pris på dig, men tro mig, der er ingenting at bekymre sig over.

Husk der er en grund til at alting sker, og bare fordi det sidste forhold var en fiasko så betyder det ikke at det næste også bliver en fiasko.

Bare husk på hvor mange gode ting du har at tilbyde, og vær ikke ked af fordi du ikke blev elsket som du fortjente.

Hvis du er tålmodig nok, kommer der en mand som viser dig hvad ægte kærlighed er, og han lader dig aldrig gå.

4. Gå ikke ind i et nyt forhold lige med det samme

ensom pige drømmer og tænker

Det værste du kan gøre er at gå fra et dårligt forhold til det næste. Du har brug for lidt tid til at komme på benene igen, efter det sidste forhold du var i, og du har brug for at acceptere det der skete.

Vær ikke sammen med en hot fyr eller gå i seng med ham. Det er det sidste du har brug for lige nu.

Du skal først finde dig selv og alt det du har mistet for længe siden, og føle dig tilpas i dig selv igen. Når du føler du er klar til at gå videre, så gør det, men vent indtil da.

5. Tilgiv dig selv

kvinde i mørkt varmt tøj går langsomt på træspor

Jeg ved at du ikke er skyldig i noget, men faktum er at du var i et langt forhold i længere tid end du ville (og burde).

Så, tilgiv dig selv for at være blevet i et forhold med den forkerte mand så længe, og lær at leve med at du nogle gange træffer forkerte beslutninger.

Uanset hvad du gør, så lad ikke din fortid definere dig, fordi du har lært af dine fejl, og ikke planlægger at gentage dem.

Til sidst, tilgiv dig selv, for din eneste synd var at blive forelsket i den forkerte mand.

6. Stop med at interessere dig for ham

Eftertænksom kvinde med en kaffekop kigger væk

Faktum er at han ikke er interesseret i dig, så hvorfor skulle du interessere dig for ham?

Måske elsker du ham stadig, men du forsøger at holde dig så langt væk som muligt, men det betyder ikke at du behøver at interessere dig for ham eller om han er ok eller ej.

Stol på mig, han kan håndtere tingene selv, og han har ikke brug for nogen til at hjælpe ham. Pas på dig selv istedeet for, og gør de ting som gør dig lykkelig.

Nu er det din tid til at stråle, og det er det du skal tænke på hver gang du tænker på ham.

7. Lær at elske dig selv

smuk kvinde med blå øjne

Du ved hvordan du altid har tigget for hans kærlighed? Men, du er det på tide at give dig selv den kærlighed du så meget fortjener.

Fordi skat, du har ikke brug for en mand til at komplimentere dig eller give dig det du har brug for.

Du har bare brug for en der vil være din bedste ven, i medgang og modgang, en der vil støtte dig i dine beslutninger. Så, lær at elske dig selv, fordi det er det bedste du kan gøre for dig selv.

Hvis du ikke kan lide eller respektere dig selv, vil andre heller ikke, så sørg for at du begynder at gøre det hurtigst muligt. Når du gør det, vil du blive glad.

7 Måder At Komme Videre Fra Dit “Næsten Et Forhold”