Skip to Content

Kun De Bedste Kærester Vil Sende Disse 8 Tekster

Kun De Bedste Kærester Vil Sende Disse 8 Tekster

I en verden af giftige fyre er det virkelig svært at finde den ene “enhjørning”, som vil behandle dig som du fortjener.

Det er virkelig svært at finde en kæreste, som vil være den bedste for dig.

Hvis du spekulerer på, om din kæreste hører til denne besætning, er en måde at finde ud af det på, at du kan sms’e.

Så hvis du nogensinde har modtaget en af disse 8 sms’er, ved du, at du er heldig, for din kæreste er simpelthen den bedste!

En sms, hvor han kalder dig smuk

Ja, kun de bedste kærester vil kalde deres kæreste smuk, fordi de ved, hvor meget det faktisk betyder for dem.

Hvis din kæreste nogensinde har sendt denne tekst til dig, betyder det, at han ønsker at få dig til at føle dig speciel og smuk, fordi din lykke er en afspejling af hans egen!

En tekst, hvor han siger de tre magiske ord

Kun de bedste kærester har altid de tre magiske ord “Jeg elsker dig” i tankerne og sms’er dem til deres kæreste for at minde dem om, hvor speciel de er for dem.

Hvis din kæreste ofte skriver disse tre magiske ord i begyndelsen eller slutningen af en tekst, ved du, at du er velsignet med verdens bedste kæreste!

En “Du er den eneste ene”-tekst

‘Du er den eneste ene pige, og du ved, at det er sandt…’

Disse tekster er det rene bevis på, at Ed Sheeran er en håbløs romantiker og en kæreste, der ved, hvordan han skal udtrykke sine følelser og få sin kvinde til at føle sig helt speciel!

Hvis du har en kæreste som denne, der aldrig undlader at overraske dig ved at minde dig om, at du er den eneste ene for ham, bør du være rigtig glad, fordi han er en af de få romantiske sjæle derude, der stadig tror på ægte værdier og den årgangsagtige form for kærlighed. Ahh…

En “savner dig”-tekst

Mange mænd er bange for at sende denne sms, fordi de ikke ønsker at virke for trængende eller sårbare i deres kærestes øjne.

Så når de savner dem, holder mange af dem simpelthen denne tanke for sig selv.

Hvis din kæreste ikke er en af dem, og han rent faktisk har modet til at fortælle dig, at han savner dig, ved du, at han hører til ‘de bedste kærester’-holdet.

Det betyder, at han ikke er bange for at fortælle dig, hvordan han virkelig har det. Det betyder, at han vil have, at du skal vide, at han tænker på dig altid og for evigt. Så sødt, ikke?

En sjov sms til at lyse din dag op

Kun de bedste kærester finder altid tid til at lyse deres kærestes dag op med en sjov sms, uanset hvor travlt de har.

Det kan være noget sjovt, der er sket for dig for nylig, og som han bare gerne vil minde dig om, eller det kan være en vittighed, som han lige har hørt fra en anden.

Hvis din kæreste sender dig sådan en, ved du, at han altid tænker på, hvordan du har det, og han vil gerne sørge for, at du altid har et smil på læben!

En lækker tekst

Normalt er det pigerne, der sender lækre sms’er til deres fyre, så hvis du nogensinde har modtaget en fra din kæreste, hvor han fortæller dig, hvor meget han har lyst til dig, og hvor meget han glæder sig til at se dig og give dig den særlige behandling (hvis du forstår, hvad jeg mener), så ved du simpelthen, at han er den bedste!

Og du kan være stolt af din mand og hans vilje til at holde tingene spændende og krydret i jeres forhold, for Gud ved, at det er virkelig nemt at falde ind i en rutine, hvis man ikke gør de små ting, der betyder så meget!

En særlig “Godmorgen”- eller “Godnat”-tekst

Er der noget sødere end at modtage en sød ‘Godmorgen’- eller ‘Godnat’-sms fra den person, der betyder alt for dig? Det troede jeg ikke.

Og lad os være ærlige, det er kun de bedste kærester, der gør det til deres kæreste på regelmæssig basis.

De glemmer aldrig at minde hende om, at de tænker på hende, når de vågner, og at de ikke kan holde op med at tænke på hende, når de er ved at falde i søvn.

En tilfældig sms, hvor noget mindede ham om dig

Vi elsker alle at modtage de tilfældige specielle sms’er, hvor noget mindede vores elskede om os, og vi smelter simpelthen ved tanken om, at de ønskede at dele det med os og genopleve det igen, for først da ville de føle sig komplette.

Hvis din kæreste er en af de mænd, der kan lide at sende tilfældige sms’er for at fortælle dig noget sjovt eller bare for at dele noget, der mindede ham om dig, så skal du ikke lede mere, for din kæreste er simpelthen den bedste!