Skip to Content

Inde I Hovedet På Den Pige Der Blev Nedbrudt Af En Narcissist

Inde I Hovedet På Den Pige Der Blev Nedbrudt Af En Narcissist

Problemet med at forelske sig i en narcissist  er at du ikke ved han er en narcisssit før det er for sent. Når du allerede er nedbrudt.

Et andet problem med at blive forelsket er det faktum at du ikke kan stoppe dig selv fra det. Når skaden er sket, kan du ikke gøre andet end at vente til det stopper af sig selv. Så selv om den pige der blev nedbrudt af en narcissist ønskede at stoppe sig selv, så kunne hun ikke.

Siden narcissister er så gode til at skjule hvem de virkelig er, havde hun ingen anelse om hvad hun havde rodet sig ud i. Hvis hun havde vidst det, selv om hun ikke var i stand til at stoppe sig selv i at falde for ham, kunne hun i det mindste have stoppet sig selv i at give ham en chance. Hun ville have stoppet sig selv fra at lukke ham ind i hendes liv. Men desværre så havde hun ingen anelse om at hun allerede var langt inde i et spil med en spiller hun ikke kun vinde over.

Hun blev et offer i det spil hun havde startet ubevidst, ved at spille med en narcissist. Og, nu længe efter det er ovre, lever hun stadig med konsekvenserne af ham. Hun er et stort roderi indeni. Det er værre end et hjemsøgt hus, da hun aldrig vil vide hvilke frygtelige minder der kommer op til overfladen og hjemsøger hende.

Hun ser sin plageånd overalt. Hun er ikke paranoid, men dette er den del du ikke kan forstå fordi du aldrig har prøvet at blive såret af en narcissist før. Der er noget som minder hende om ham overalt. Hver gang en ny person taler til hende, ser hun nogle af hendes plageånds træk i ham. Og hun stikker af fra den situation. Hun har ikke styrke til at blive og bevise sig selv om noget andet. Hun vil hellere vogte hendes hjerte.

Hun er bange for at stole på nogen. Hun vil helst ikke give nogen hendes tillid. Det var det der næsten slog hende ihjel sidst. Hvis hun havde været forsigtig med hvem hun havde tillid til tidligere, vile hun ikke føle som hun gør nu. Hun kan bare ikke få sig selv til at stole på nogen. Fordi hver gang der er en der kommer for tæt på, hver gang der er en der kun er et skridt fra hendes hjerte, begynder det at slå meget hurtigt, og hun begynder at ryste ved tanken om at lukke en ny person ind i hendes liv og hun trækker sig igen.

Hun er bange for at elske igjen. Måske så hun forelskelse som noget hypnotiserende og spændende, måske var det et elske en hendes ultimative mål i livet. Men ikke længere. Fordi nu, nu er kærligheden en følelse der er forbundet med smerte. Da hun elskede den forrige person i hendes liv, fik hun ingen kærlighed retur, kun fornærmelser, konstante nedture og mange følelsesmæssige slag. Hun har glemt hvordan ægte kærlighed føles. Manden som hun elskede burde have vist hende hvordan kærlighed føles, men han valgte at blive en narcissist og ødelægge hende i stedet.

Hun mener hun ikke er god nok. Når du ikke får den kærlighed du fortjener, eller den tid eller forståelse fra den person du allermest har brug for det fra, kommer tanken om at du ikke er god nok, og den slår sig fast dybt inde i dit hovede. Og ikke kun det, hun blev stadig fortalt at hun ikke er god nok, hvordan alt er hendes skyld, og hvordan alt det elendige der skete til hende – var hendes egen skyld. Så hun kan slet og ret ikke ryste følelsen af sig om at hun ikke er god nok.

Hun føler sig tom. Hun har ingen anelse om hvad hun skal gøre. Hun aner ikke hvad hun føler. Den eneste følelse hun kender er frygt. Hun er bange for at føle noget, så hun valgte ikke at føle noget i stedet. Det er meget nemmere, og selv om det kan være ensomt, er det meget mere trygt.

Inde I Hovedet På Den Pige Der Blev Nedbrudt Af En Narcissist

Hun ønsker ensomhed. Hun har ikke lyst til at forklare sig til andre. Hun ønsker ikke at genfortælle eller huske alle de dårlige ting der er sket med hende, fordi uanset hvad, vil ingen forstå hende. De bebrejder hende for at blive istedet for at forlade ham. De kan ikke begribe hvorfor hun stadig har det på samme måde, og hvorfor hun ikke bare kan komme videre.

Så hun isolerer sig. Men selv om ensomhed er den eneste flugt hun har fra mennesker, er det også utrolig uhyggeligt. Fordi når hun er alene vil alle de ting som der skete med hende komme til hende engang i mellem. Og hun kan ikke beslutte sig for hvilke af de to onder der er værst.

Hun tror hun har mistet sit gamle jeg. Hun opgav at prøve at være som hun engang var. Du ved, før hun tog en narcissist ind i hendes liv. Hun tror aldrig at hun kommer til at smile igen, hun tror aldrig hun vil være istand til at blive lykkelig igen, og det der skete mod hende vil være noget der ville følge hende resten af livet.

Men sådan behøver det ikke at være. Hun har behøver ikke at tænke noget dårligt om sig selv. Hun har ikke brug for at sige farvel til livet eller den pige hun plejede at være. Hun har brug for en der vil minde hende om hvordan man lever livet fuldt ud, og hvordan det føles.

Hun er ikke en tabt sag. Ingen af os som er nedbrud at en narcissist er.

Hun har brug for en som kan vise hende at hun ikke har mistet sig selv.
Hun har brug for en der vil vise hende at plageånden ikke tog det bedste ud af hende. At selv om hun kan blive ked af det, er hun ikke ødelagt.

Hun har brug for en til at vise hende at stadig har et hjerte og en sjæl.
At hun kan føle. At kærligheden stadig er i hende. Hun har brug for en der vil være god mod hende. Som vil vise hende at selvom hun havde en mørk fortid, kan hun stadig have en lys fremtid.

Hun har brug for en der vil være alt det hendes narcissist ikke var. Hun har brug for en der vil behandle hende som en prioritet. En som ikke får hende til at føle sig vanvittig. Hun har brug for en der vil forstå hende. En som vil være der når hun har brug for hende. Hun har brug for en der vil passe på hende og elske hende for den hun er.

Hun har brug for en som vil hjælpe hende med at glemme fortiden.

Selv om det virker umuligt, har hun brug for en der vil forsøge. En som vil elske hende som var hun aldrig blevet ødelagt, som vil se på hende som om hun ingen fejl har, som vil væælge at elske hende til trods for alle hendes skavanker, hvis kærlighed og støtte er så stærk at det vil få hende til at trodse hendes frygt for at lade nogen komme i nærheden af hende igen.

Så vælg at elske hende på den rigtige måde. Vær ikke en ny fejl i hendes liv. Opfør dig som din mund siger. Alle piger fortjener at blive elsket på den rigtige måde. Specielt en som er blevet nedbrudt af en narcissist.