Skip to Content

Hvordan Du Bevarer En Mands Interesse: 15 Effektive Måder At Gøre Det På

Hvordan Du Bevarer En Mands Interesse: 15 Effektive Måder At Gøre Det På

Det betyder ikke noget om du lige er begyndt at date en ny eller hvis du er i et fast forhold som er ved at gå dødt – spørgsmålet om hvordan man holder på en mand er noget vi alle tænker over.

At overvinde den fyr du kan lide er ikke nemt, men at forsikre sig om at han forbliver interesseret i dig er meget sværere.

Men det kan gøres uden alt for mange udfordringer, og det er her du kan lære mere om hvordan du gør.

Til trods for det åbenlyse faktum at alle fyre er individuelle personer og har forskellige holdninger og forventninger til et forhold, så er der nogle universelle ting som næsten alle mænd søger i deres partner.

Så hvad er det du skal gøre for at han ikke mister interessen med tiden og hvordan du bevarer en mand ved din side?

Hvordan gør du dig selv tiltrækkende og hvordan vækker du hans interesse på den mest effektive måde?

Hvis det er nogle af de spørgsmål du stiller dig selv og er ting du ikke har svaret på, så er du det rigtige sted, fordi du får nu en guide til hvordan du beholder en mand.

1. Vær ikke for omklamrende

Når du forelsker dig i en ny, er det fuldstændig naturligt at du ønsker at bruge al din fritid med dem og dedikere al din energi til ham.

Du kan ikke holde fingrene fra ham og du føler du kunne kigge på ham i al evighed.

Så du forventer naturligvis at han har det på samme måde og du bliver endda fornærmet når han ønsker at bruge tid hver for sig.

Det du skal huske på er at han også havde et liv før du kom ind i det, og du kan ikke forvente at du bliver centrum af hele hans univers på en nat.

Så hvis du har svært ved at finde ud af hvordan du bevarer en mands interesse så skal du vide at du ikke må tillade dig selv at være for omklamrende og krævende, selv hvis du nogle gange ikke er klar over at du opfører dig sådan.

Det sidste du ønsker er at virke desperat overfor ham så han føler at du kvæler ham.

Det er derfor at uanset hvad, så skal du lade din kæreste trække vejret og altid sikre dig at du giver ham plads.

Tro mig – det er den eneste måde han vil savne dig på, ikke tage dig for givet og forblive interesseret i dig.

2. Men vis ham at du er interesseret

Når du spørger kvinder hvordan man holder på en mand, så vil de fleste sige at du aldrig skal vise dem dine sande følelser, fordi han vil bruge dem mod dig. De vil sige at du skal fortsætte med at

lade som om du er svær at score lige så længe du kan, for mænd elsker jagten.

Men sådan er tingene ikke altid. Ja, det er muligt at du øger en mands interesse hvis han skal jagte dig lidt i begyndelsen.

Men det er ikke sådan du bevarer en mands interesse i længere tid.

I stedet for at lade som om du er ligeglad med dem, skal du vise ham at du er interesseret.

Jeg siger ikke at du skal være romantisk hele tiden eller være patetisk, men det er vigtigt at han ved at du har følelser for ham.

Lad være med at spille skuespil og vær ærlig omkring dine følelser for ham.

Vis ham at du er heldig med at have ham ved din side og du værdsætter hans tilstedeværelse i dit liv.

Hvis i er i et længerevarende forhold så skal du sørge for at han ved at du ikke kan forestille dig at være med nogen andre og at du elsker ham mere end ord kan beskrive.

Husk en ting – bare fordi en fyr ikke viser dig at han gerne vil have din kærlighed og lidenskab så betyder det ikke at han ikke higer efter det.

Tro mig – lige som os, så vil de også gerne føle sig elsket, ønsket og værdsat.

3. Smid din følelsesmæssige baggage væk

Hvis du mangler råd for hvordan du beholder en mand ved din side, så er en af de første ting du skal gøre at glemme alt om din fortid og alt hvad der holder dig tilbage fra at give alt af dig selv til ham.

Det gælder især hvis det er et nyt forhold, hvilket aldrig ville fungere hvis en fra din fortid stadig er en del af dig.

Misforstå mig ikke – jeg siger ikke at du bør lade som om du ikke havde et kærlighedsliv før ham, eller at du tålmodigt har ventet på ham lige så længe du kan huske.

Men du kan ikke tillade din følelsesmæssige bagage at have nogen form for indflydelse på jeres forhold.

Sammenlign aldrig din kærste med en af dine ekser, og giv ham ikke følelsen af at han skal konkurrere mod spøgelserne fra fortiden for at få dit hjerte.

Giv ham ikke følelsen af at han er en du har fundet for at du kan hele dine følelsesmæssige sår, for der er ingen der ønsker at blive betragtet som en du bare er faldet tilbage på.

4. Vær ikke for sød

Modsat til hvad mange tror, så kan mænd ikke lide piger der er alt for søde.

Eller lad os sige det på denne her måde: de fleste mænd kan ikke lide piger der lader som om de er utrolig søde bare for at de er mere attraktive for det modsatte køn.

Istedet så forestrækker de kvinder der udfordrer dem.

De kan lide kvinder med en humoristisk sans, seje kvinder som ikke er bange for at konfrontere dem uden at miste deres feminine side i processen.

Kvinder som ved hvad de vil have og ikke er bange for at få det.

Det betyder ikke at vejen til en mands hjerte er gennem konstante skænderier eller at du skal starte en diskussion hver gang du får chancen.

Men der er ingen grund til at du er bange for at udtrykke dine meninger og holdninger og stå ved dem.

Selvom du er klar til at gøre hvad end det kræver for at gøre din mand glad så er sandheden at ingen fyre er interesseret i at date en der altid gør alt for at tilfredsstille andre, og nikker ja til alt hvad han siger.

Hvis der er noget du gerne vil ændre i jeres forhold så sig det, uden at tøve.

5. Vær spontan

Når du forsøger at overvinde en fyr så gør det bedste du kan for at vise ham hvor sjov, afslappet og let omgængelig du er.

Det er selvfølgelig kvaliteter som de fleste mænd gerne ser hos deres potentielle partner.

Livets gang får os selvfølgelig ud i mange situtationer der tvinger os til at miste vores sjæl.

Vi bliver mere ansvarlige, forsigtige og med tiden så vil den afslappede unge person du engang var forsvinde fuldstændigt.

Men hvis du forsøger at finde ud af hvordan du beholder en mand så skal du vide at forblive spontan, selv længere ind i forholdet er nødvendigt.

For en gangs skyld så forsøg at glemme alt om dine forpligtigelser og følg strømmen og vis ham at du ikke er bange for at træde ud af din komfort zone.

I stedet for at være så stiv så slap lidt af, og forsøg ikke at leve hver eneste dag efter bogen og et planlagt skema.

Tøv ikke med at prøve nye ting som helt sikkert vil krydre tingene i jeres forhold.

6. Tag initiativ

Lige så længe vi kan huske er en af de uskrevne regler ved at date at mænd er jægere og vi kvinder er byttet.

Fyre tager det første skridt, dem der ringer første gang, dem der inviterer på date den første gang, dem som indleder næsten al fysisk kontakt.

Til trods for kvindernes frigørelse så har moderne dating ikke ændre ret meget.

Hvis du gerne vil vide hvordan du beholder en mand så skal du ikke tøve med at være aktiv og du skal ikke være bange for at tage føringen. På den måde vil han se dig som en ligeværdig partner i forholdet og han vil se at du også er interesseret i at forbedre forholdet, i stedet for at forvente at han gør det hele.

Initiativ i soveværelset er noget fyre godt kan lide.

Tro mig – din kæreste vil aldrig overveje at forlade dig hvis han kan se at du gør en indsats for at gøre jeres sexliv bedre.

7. Vis interesse i ham

En af de mest enkle måder at holde en mand interesseret er ved at vise ham interesse.

Det er ikke egoisme og i stedet for at vise ham at du er interesseret i hvordan hans dag var, og vis ham at du er interesseret i hans fritidsinteresser og at du gerne vil være en del af hans liv.

At være hans ven, ikke kun hans elsker.

Nej, jeg siger ikke at du skal lade som om du kan lide noget du ikke kan, bare for at behage ham, glemme dine egne meninger og præferencer og bliver hans andet ego.

Jeg råder dig bare til at vise ham at alt omkring ham er vigtigt for dig. Lyt til ham og vis ham at han kan stole på dig og fortælle dig alt, uden at være bange for at blive dømt.

For eksempel, hvis din kæreste kan lide en bestemt form for sport eller musik, så gør en indsats for at lære lidt om det.

Tag med til en kamp engang i mellem når hans yndlingshold spiller eller arranger en date til koncert med hans yndlings band, selv hvis du ikke kan lide de samme ting.

På den måde giver du ham følelsen af at han betyder noget for dig og du vil vinde ham på ingen tid.

8. Vær rar mod hans venner og familie

Når du elsker en mand så forsøger du også at elske dem han elsker.

Og hvis det ikke er muligt så skal du i det mindste respektere dem, fordi de er en del af din partners liv og hjerte.

Så hvis du gerne vil vide hvordan du bevarer hans interesse, så er en af de mest effektive måder at være rar overfor han venner og tætteste familie.

Jeg siger ikke at du skal behage dem eller stalke dem bare for at være tæt på ham, men gensidig respekt og værdsættelse er altid et plus.

Selvfølgelig er det bedre hvis du klikker med dem og nyder deres selskab.

Det sidste du skal gøre er at kvæle din kæreste ved at forvente at han tager dig med til alle familiesammenkomster, eller hver gang han går ud med vennerne.

Men du bør uden tvivl gøre en indsats for at opnå en vis form for forbindelse med dem, og bruge tid på dem.

Hvis din kæreste og dig skulle ende med at gifte jer, så vil de være en del af dit liv, på den ene eller anden måde så hvorfor ikke forsøge at få et forhold til dem nu?

Og, tro mig at hvis han ser at du forsøger at få et forhold til dem han holder af, så vil det betyde alt for ham, for det vil være et tegn på at du har følelser for ham.

9. Stop aldrig med at forføre ham

I begyndelsen af et nyt forhold gør vi kvinder altid en indsats for at se godt ud og opføre os perfekt overfor vores kæreste.

Vi er altid pæne i tøjet, har make up på og forsøger at være i godt humør sammen med ham.

Men der hvor mange piger begår en fejl er at de ændrer sig drastisk når honeymoon fasen er ovre.  

Uanset om vi ønsker at indrømme det eller ej, så vil vi med tiden begynde at tage vores partner for givet – vi ved at han elsker os uanset hvad og at han ingensteder går.

Vi har allerede vundet ham så vi behøver ikke at forsøge så hårdt længere.

Lad mig give dig et vigtigt råd til hvordan man beholder en mand er at fortsætte med at forføre ham gennem hele forholdet.

Du bør aldrig stoppe med at minde ham om hvordan sommerfugle i maven føles, for det er den eneste måde du kan stoppe ham i ikke at være forelsket længere.

Uanset hvor længe i har været sammen, så fortsæt med at overraske ham i sengen, vis følelser offentlig og fortsæt med at forføre ham så meget som muligt.

Gør alt hvad du kan for at undgå at jeres forhold går dødt og sørg for at han aldrig stopper med at se dig som den attraktive kvinde du er.  

10. Forsøg ikke at ændre på ham

Desværre begår nogle af os kvinder en alvorlig fejl i begyndelsen af nye romantiske forhold, hvilket er dømt til at fejle fra begyndelsen.  

Vi falder for mænd vi faktisk ikke kan lide.

Ja, der er tydeligvis noget vi kan lide ved dem, men sandheden er at mange kvinder har en tendens til at være sammen med en mand hvis personlige egenskaber de forventer at ændre i fremtiden, og ser det ikke som noget problem.

Det er noget du aldrig bør overveje at gøre hvis du er i tvivl om hvordan du beholder en mand.

Selvfølgelig når du er i et forhold med en så går du på kompromisser, hvilke nogle gange inkluderer at ændre ting ved dig selv.

Og din kæreste gør det samme med tiden.

Men du skal glemme alt om at ændre essensen af hvem han er og gøre ham til en fuldstændig anden person, fordi din kærlighed kan ikke ændre en mand medmindre han beslutter selv at gøre det.

Hvis det lykkedes dig at ændre ham and han gør det for at behage dig så vil han begynde at føle sig utilpas med sig selv og afsky dig for at tvinge ham til at miste sig selv.

11. Pas på ham

Selv om de fleste sikkert aldrig vil indrømme det, så er sandheden at mange mænd gerne vil have en kæreste der passer på dem.

Nej, det betyder ikke at du skal være mor for en umoden unge eller sørge for at alle hans behov bliver dækket, men hvis du tænker over hvordan du holder på en mand så skal du helt sikkert vise ham at hans velbefindende betyder noget for dig.

Spørge til hans dag, passe ham når han er syg eller spørge om han har spist er uden tvivl noget enhver mand vil værdsætte.

Det er faktisk ret enkelt – han vil elske at vide at der er en der er bekymret for om han er kommet godt hjem fra arbjede eller om han er træt.

Men husk altid at være forsigtig, for det vigtigste ved at passe en fyr er ikke at overdrive det.

Det sidste du ønsker er at kvæle ham ved at behandle ham som et lille barn der ikke er i stand til at klare sig selv.

At lave hans yndlingsmad til ham engang imellem eller hjælpe ham med at vælge tøj til en større begivenhed er noget andet.

Men at behandle ham som et barn eller forkæle ham til et punkt hvor du bliver hans personlige assistent er noget helt andet.

Gør dit bedste for at have balance mellem at vise ham at han kan regne med din hjælp når han har brug for den, uden at forsøge at tage hans selvstændighed væk, og uden at give ham muligheden for at udnytte din venlighed.

12. Yd den samme indsats som ham

En af de største fejl du kan begå i et forhold, uden at være klar over det, er at give for meget af dig selv for hurtligt.

Når du elsker en så ønsker du naturligvis at de mærker dybden af dine følelser og de er klar til at gøre hvad der skal til for personen.

Men du skal være forsigtig med ikke at yde for meget i forholdet uden at få noget tilbage, fordi det kan give bagslag.

Når det sker vil du blot give din kæreste grønt lys til at udnytte dig og begynde at tage dig for givet.

Det der er vigtigt i alle forhold og specielt i romantiske forhold er aldrig at tillade dig selv at være den eneste der prøver.

Husk at opbygge et forhold kræver to personer, og begge er ansvarlige for at få det til at fungere.

Så det bedste du kan gøre er at yde det samme som din kæreste når det kommer til forpligtigelse og indsats.

Hvis du giver for lidt af dig selv så begynder han måske at føle sig overset følelsesmæssigt og har retten til at tvivle på dine følelser.

På den anden side hvis du forsøger for meget så sætter du ham automatisk højere end dig og giver ham den bedste hånd – balance er afgørende.

13. Boost hans ego

Mænd kommer måske fra Mars og kvinder kommer måske fra Venus, men uanset hvad er vi meget mere ens end vi tror.

Du ved selv hvordan du har det når du er lykkelig når din mand giver dig komplimenter og giver dig følelsen af at være attraktiv.

Så din kæreste nyder når han hører de samme ting fra dig, selvom han nok aldrig vil indrømme det.

At forstå mænd betyder at du ved at de har et skrøbeligt ego, specielt når de lader som om at de er seje.

Så hvis du undrer dig over hvordan du beholder en mand så er en af de bedste måder at booste hans ego, give ham komplimenter og give ham følelsen af at han er den bedste fyr i verden.

Jeg siger ikke at du skal overdrive når du giver ham et egoboost men forsøg i det mindste ikke at gøre hans selvværd mindre, da det kun vil skubbe ham væk fra dig.

Fornærm eller nedgør ham ikke, specielt ikke overfor andre.

Sammenlign ham aldrig med din eks eller ydmyg ham på en måde der kan påvirke hans manddom negativt.

Det betyder ikke at du skal tie stille omkring de ting der generer dig bare for at undgå han føler at han ikke er god nok.

Men du skal altid sikre dig at du vælger dine ord korrekt, for det sidste du ønsker er at han begynder at stille spørgsmål til hans eget værd.

Når du taler til ham så brug et af de vigtigste kærlighedssprog—bekræftigelse.

For at sige det enkelt – så vis ham at du respekterer ham og forvent den samme behandling fra ham.

14. Vær dig selv.

Det råd du er ved at læse er ikke kun relateret til hvordan du bevarer en mands interesse – det handler om alle forhold i dit liv, inklusiv de romantiske, og det er at du altid skal være tro mod dig selv.

Det er fuldstændig naturligt at du ønsker at den mand du er sammen med kan lide dig så meget som muligt.

Men det betyder ikke at du nogensinde skal tillade ham at ændre på dig eller få dig til at passe ind i hans standarder, for det er ikke vejen til en rigtig mands hjerte.

Bortset fra at det er skridt for dig at lade en fyr forme dig til den han vil, så viser dem ham hvor svag din karakter er.

Husk at han faldt for hende du var da i mødtes, så du behøver ikke at blive til en anden.

Tro mig – hvis det lykkedes ham at ændre dig vil han være tilfreds med det han har opnået i lidt tid.

Men hvis han ser at du er en pige der ikke er klar til at blive en hun ikke er, bare for ham, så vil han helt sikkert respektere dig meget mere på den lange bane.

Han vil respektere dig mere som en person og han vil aldrig overveje at manipulere med dig i fremtiden.

15. Elsk og respekter dig selv

Hvis du spørger mig hvordan du beholder en mand og gør at han altid elsker dig, så siger jeg dig det her: elsk og respekter dig selv, og han følger helt sikkert efter.

Når en fyr først ser at du værdsætter dig selv og han ser at du sætter dig selv først så vil han vide at du er en pige der kender dit værd og han vil aldrig forsøge at nedgøre det.

Det lyder måske som en cliché eller en anden tom frase, men det er sandhenden.

Uanset hvor vigtig en mand er for dig så bør du aldrig elske ham mere end du elsker dig selv.

Til trods for alle dine følelser for ham så bør en fyr aldrig se at du har brug for ham og at hans tilstedeværelse i dit liv er afgørende for din eksistens.  

Vær sikker på at han altid ved at du valgte ham fordi du gerne vil være sammen med ham og ikke fordi du ikke kan leve uden ham.

Vær sikker på at han ved at du virkelig holder af ham men at du vil fortsætte med at være en hel person hvis i skulle gå fra hinandne.

At du ikke er følelsesmæssig afhængig af ham og at du kan klare dig selv, uanset hvad der sker mellem jer.

Det er uden tvivl den eneste effektive måde at sikre sig at en fyr aldrig tager dig for givet og konstant vil forsøge at være sammen med dig.

Det du skal gøre hvis du ikke ønsker at han mister interessen og vil bevare hans interesse.

Hvordan Du Bevarer En Mands Interesse: 15 Effektive Måder At Gøre Det På