Skip to Content

Hvis Han Ikke Vil Være Sammen Med Dig, Så Tving Ham Til At Blive

Hvis Han Ikke Vil Være Sammen Med Dig, Så Tving Ham Til At Blive

Læg din telefon væk. Send ikke en sms. Ring ikke til ham. Spørg ham ikke om at komme over. Plag ham ikke om at tale med dig. Han fortjener ikke din indsats.

Tør dine tårer væk. Spild dem ikke på ham.

Stop med at kæmpe så hårdt for at holde ham ved din side. Det er ikke nødvendigt. Du skal blot give slip på alle dine følelser.

Lad ham være. Lad ham gå. Hvis han kommer efter dig, er han måske din indsats værd, måske er der stadig noget.

Måske har du stadig en chance. Hvis han ikke gør, så var det ikke meningen alligevel.

Og jeg ved at det er lettere sagt end gjort, men der er kun én sandhed når det kommer til kærlighed – kærlighed bør aldrig være af tvang.

Du bør ikke strække dig så lang for at blive bemærket. Du bør ikke tigge om hans tid. Du bør ikke blive fraget hans hengivenhed.

At holde kontakten burde ikke være så forbandet hårdt. At være der for dig burde ikke være en pligt. Det burde være noget, han gør frivilligt.

Du kan ikke gøre ham klar til et ægte og engageret forhold, hvis han ikke er klar til det.

Du vil gør ikke dig selv, eller ham en tjeneste ved at vente.

Måske bliver han aldrig klar, og du vil ende med at vente for evigt. Du vil blive hængende i et dårligt forhold, hvor du kommer til at være alene.

Hold ikke vejret og tro at tingene ændrer sig. Håb ikke på, at han vil behandle dig bedre og være mere opmærksom på dine behov.

Håb ikke på at han dedikerer sig til jeres forhold eller vil være mere stede i det.

Det var allerede meningen at han skulle have gjort det, og være den mand der gjorde det, for længe siden. Hvis der ikke er nogle ændringer indtil nu, så kommer de aldrig.

Du bør ikke ændre dig for at han bliver tiltrukket af dig. Han skal elske og værne om dig, ligesom du er. Han skal acceptere dig ligesom du accepterer ham, med alle hans fejl og dyder.

Kærlighed handler ikke om at få stykkerne til at passe sammen; Det handler om at stykkerne passer sammen naturligt.

Det er så simpelt og så sandt, men vi glemmer det naturlige og ubesværet forløb. Vi glemmer, at kærlighed skal komme fra begge sider. Vi glemmer at tage, fordi vi er så vant til at give.

Kærlighed bør ikke være svært. Det bør ikke føles som en uendelig kamp, som vi altid ender med at tabe. Det burde ikke give os flere tårer end latter. Det er bare ikke rigtigt.

Nogle gange bliver vi så indviklet i tanken om kærlighed, at vi virkelig begynder at tro, at kærlighed involverer smerte og lidelse.

Vi vil så gerne have tingene til at fungere, så vi accepterer, hvad vi kan få, selv om det kun er stumper og stykker af det vi fortjener og har brug for.

Sådan bør det ikke være, og det vil du indse, når du finder din forevige person. Du vil se, hvorfor det hele skulle gå ske på denne måde. Du vil se, at du måtte kysse nogle frøer, før du fandt din prins.

Du vil se at kærlighed, når den er rigtig, bare glider.

Når kærligheden er ægte, og I begge er klar til det. I giver og tager. I møder hinanden halvvejs uden at skulle tvinge nogen til noget.

Når to mennesker elsker hinanden, drages de mod hinanden. De finder tiden og gør en indsats uden at blive bedt om at gøre det.

De får det til at fungere, fordi de begge vil; fordi de begge føler noget så dybt for hinanden, at de formår at overvinde enhver forhindring.

Alt går ikke altid glat, men kærlighed, hengivenhed og opmærksomhed må aldrig tvinges, og det er det vigtigste.

Og selvom alt ikke ender som du havde forestillet dig det, så får du noget endnu mere fantastisk når du har den rigtige person ved din side, mere end du nogensinde kunne have forudsagt.

Så kom af med alle og alt, der skal tvinges, og giv plads til det rigtige. Vent på den kærlighed, der glider.