Skip to Content

Hvad Hans Kramstil Siger Om Hans Følelser For Dig

Hvad Hans Kramstil Siger Om Hans Følelser For Dig

Mænd er ikke særlig højlydte, og de går ikke rundt og udtrykker åbent deres følelser over for kvinder; de fleste mænd i hvert fald ikke.

Derfor er den eneste sandhed, at deres handlinger taler højere end ord.

Den måde, de opfører sig over for dig, er den første og vigtigste indikator – den måde, en mand behandler dig på, hvor meget han investerer i dig og det forhold, han opbygger med dig.

Der er dog også nogle mere søde indikatorer, som hans kropssprog, berøringer, kys og krammer.

Selv når han ikke er villig til at sige noget højt, fordi han tror, at det vil gøre ham mindre mandlig, vil hans kramstil tale for ham:

1. Knudret kaos

Han ved ikke præcis, hvad han vil have, men han vil have dig der, derfor er hans kramstil lidt rodet.

Han vil have dig tæt på, men ikke for tæt. Så til tider vil han afprøve kramstillinger med dig, indtil I finder den, der passer perfekt.

Hvis han er lige så ubeslutsom af natur, som han er med kælen, kan det tage et stykke tid, før han afslører sine sande følelser for dig.

2. Ansigt til ansigt

Ikke alene er han forelsket i dig, men han føler sig også som den heldigste mand i verden at dele det øjeblik med dig.

Han kigger på dit ansigt, så han kan se dine reaktioner, mens han blidt kærtegner din arm, han vil nyde dit smil, mens I taler, og han vil bare se på dig i et stykke tid, fordi der i hans øjne og i hans hjerte ikke findes nogen smukkere person.

Endnu vigtigere er det, at når en mand og en kvinde er vendt ansigt til ansigt mod hinanden, er det et tegn på tillid.

3. Dit hoved mod hans bryst

Han holder dig metaforisk og bogstaveligt talt tæt på sit hjerte. Han ønsker, at du skal føle dig tryg ved ham, og han har denne medfødte og sandsynligvis ubevidste trang til at beskytte dig.

Han vil sandsynligvis gerne tage sig af dig, bære dine indkøbsposer, være din handyman i huset osv.

Når I er involveret i noget hed action mellem lagnerne, vil han gerne være ovenpå og være mere dominerende, men der er dog noget fantastisk ved det.

4. At han læner sig op ad dig

Hans hoved ligger måske på dit bryst eller i dit skød, og du stryger ham over håret og får ham til at føle sig godt tilpas.

Hvis dette er hans yndlingsstilling til at kæle med, siger han, at han har brug for dig. Han vil have en stærk, uafhængig kvinde, som han kan læne sig op ad.

Han kan virke lidt trængende, og han søger opmærksomhed, et ego boost og lidt vejledning. Hvis du er en dominerende kvinde, er han den rette mand for dig.

5. Enarmede kram

Dette er en vanskelig en. Han er tydeligvis ikke til kram, så han giver sit absolutte minimum. Det har to mulige betydninger.

Den første kunne være, at han har erkendt, at du har brug for at kramme og vil gøre en indsats, selvom det ikke er hans ting.

Den anden er ikke så rar at høre, men han er måske ikke så vild med dig, så han vil ikke engang prøve.

6. Han sked dig i ske

Hans yndlings kramstilling kan beskrives som sammenkrøllet krop mod krop. Det indebærer som regel, at din numse er lige i den rigtige position … presset mod hans manddom. Og hans hænder er frie til at udforske foran.

Det første, han siger ved at gøre dette, er, at han er meget optaget af dig seksuelt.

Hvis han er i stand til at udtrykke sine følelser ved at vælge de rigtige handlinger i andre aspekter af jeres forhold, ud over at nusse, er det et klart tegn på, at han føler sig tæt på dig.