Skip to Content

Hun Ønsker Ikke Andet End At Du Får Hende Til At Føle Sig Ønsket

Hun Ønsker Ikke Andet End At Du Får Hende Til At Føle Sig Ønsket

Er du bange for at indlede et forhold med den pige, du kan lide, fordi du ikke ved, om du vil være i stand til at opfylde hendes forventninger?

Føler du nogle gange, at du bare ikke kan forstå, hvad hun vil have af dig eller jeres forhold?

De fleste mænd siger, at det er så svært at forstå, hvad en kvinde virkelig vil have. De siger, at kvinder er ubeslutsomme, for komplicerede og alt for mystiske.

For at være ærlig, og jeg vil sige det på en meget enkel måde, så er alle disse teorier noget lort. Det eneste, en kvinde virkelig ønsker, er at føle sig ønsket … at føle sig elsket og respekteret.

Der er intet kompliceret ved en kvindes behov. Du har ikke brug for en manual til at guide dig gennem at forstå, hvad en kvinde har brug for og ønsker fra en mand.

Du behøver ikke at lede efter en nøgle for at komme ind til hendes hjerte. Hvis du beviser over for hende, at dine intentioner er ærlige, og viser hende, at hun kan stole på dig, så er det nok.

Det er den eneste nøgle, du behøver for at vinde hendes hjerte for evigt.

Du skal bare lytte

Hvis du har kæmpet med at forstå din piges behov, kan du slappe af nu og holde op med at bekymre dig så meget om det, for det er faktisk ikke så kompliceret.

Det eneste, du skal gøre, er at lytte. Lyt til, hvad hun har at sige, og lyt aktivt, for kvinder er nemlig slet ikke mystiske.

For kvinder er kommunikation alt i et forhold. Hvis hun vil have noget, vil hun fortælle dig det eller i det mindste give dig et signal.

Derfor er du virkelig nødt til at lytte, når hun taler. Vær ikke kun fysisk til stede, men også følelsesmæssigt.

Den første ting er forbindelsen

Hun ønsker at opbygge en stærk følelsesmæssig forbindelse mellem jer to.

Hun vil have dig til at gøre lige så meget indsats som hun gør i jeres forhold for at skabe et så stærkt bånd, at intet og ingen nogensinde vil kunne bryde det.

For en kvinde er en følelsesmæssig forbindelse meget vigtigere end en fysisk forbindelse.

Hun ønsker at forbinde sig med dig på et dybere sjælsniveau før alt andet … at forbinde sig på en måde, der går ud over alt det fysiske.

Hun har brug for at vide, at hun er dit første og eneste valg

Dette er en anden del, som mænd misforstår om kvinder. En kvinde vil aldrig bede dig om at gøre hende til din eneste prioritet i livet, men hun vil gerne være øverst på din prioriteringsliste, og hun har al mulig ret til at blive sat på den plads.

Hun vil aldrig acceptere at være en mulighed eller dit andet valg. Hun vil føle sig ønsket, hun vil være din første og din sidste… Nå, men skidt med det, hun vil være dit ENESTE valg.

Vær hendes ven

En kvinde ved, at de smukkeste og mest kraftfulde forhold er dem, hvor to mennesker ikke kun er elskere, men også bedste venner.

I vil opbygge tillid på denne måde, og jeres venskab vil være det stærkeste fundament for jeres romantiske forhold.

Hun har brug for at vide, at hun er tryg ved dig, og at hun kan fortælle dig alt uden at være bange for, at du vil dømme hende eller forråde hende.

Hun har brug for, at du først er hendes bedste veninde og derefter hendes romantiske partner.

Og tro mig, det gælder begge veje. Hun vil også blive din kammerat, hun vil blive den bedste ven, du nogensinde har haft, og hun vil aldrig nogensinde svigte dig eller din tillid uanset hvad.

Hun skal føle sig tryg ved at åbne op over for dig

En kvinde vil være sikker på, at hun kan stole på dig med alt. Hun har brug for at vide, at hun kan komme op til dig, når hun har et problem eller blot ønsker at dele noget med dig.

Hun har brug for en skulder at græde ud ved, når hun går igennem nogle svære perioder.

Hun har brug for en fortrolig person; en person, som vil være i stand til at fortælle selv sine mørkeste hemmeligheder og være sikker på, at hendes hemmeligheder vil være sikre hos denne person for altid.

Hun ønsker, at du skal være hendes havn i en storm

Hun har brug for at vide, at hun er i sikkerhed hos dig. Dine arme vil blive hendes sikre sted, og du bør aldrig få hende til at tænke anderledes.

Vær der altid for hende. Hun skal være klar over, at du altid er bag hende og holder øje med hende fra ryggen og ikke tillader, at noget eller nogen kan skade hende.

Selvfølgelig skal hun først og fremmest føle sig elsket

Frem for alt er det eneste, en kvinde virkelig ønsker fra en fyr, at han gengælder hendes følelser. Hun ønsker at føle den samme kærlighed, som hun giver dig.

Hun vil have, at du elsker hende på den rigtige måde og af alle de rigtige grunde. Hun ønsker at føle sig accepteret i alle sine forhold og elsket på trods af alle sine fejl.

Ser du, det er slet ikke kompliceret at forstå en kvindes behov. Vis hende ægte kærlighed og respekt, og behandl hende på den måde, hun fortjener. Vælg hende altid, på trods af alt og alle.