Skip to Content

Før Du Forelsker Dig I En Pige Der Overlevede Følelsesmæssigt Misbrug, Så Skal Du Vide Dette

Før Du Forelsker Dig I En Pige Der Overlevede Følelsesmæssigt Misbrug, Så Skal Du Vide Dette

Lad os slå en ting fast – kærlighed er en fantastisk ting! Men nogle af os forelskede os så meget i en fyr, at vi var for blinde til at se at han udnyttede os, og bevidst blev ved med at såre os.

Den rigtige mand vil aldrig misbruge hans kvinde følelsesmæssigt. Faktisk vil han aldrig misbruge hende på nogen måde.

Hvis der er noget han ikke kan lide, vil han forsøge at tale om det, men hvis tingene ikke fungerer vil han hellere forlade hende end skade hende.

Men sandheden er at der er mange kvinder i dag som er blevet misbrugt følelsesmæssigt, og til alle de mænd der vil date sådan en pige, er der nogle ting de bør have med i tankerne.

1. Hun har brug for at høre at hun er værdig

trist pige på vindueskarmen og kigger ud gennem vinduet

Hvis du sætter dig selv i hendes situation, vil du forstå hvorfor jeg nævner det her. Hun er en gang faldet for den forkerte, ham der gjorde hendes liv elendigt, og fik hende til at tro at hun ikke var god nok.

Og nu, vil hun ikke have at det samme sker igen. Så, vær ikke for hård ved hende. Giv hende tid til at hele og lær hende at elske sig selv igen.

Fortæl hende at hun er smuk og speciel, præcis som hun er og at du ikke ønsker at hun ændrer sig medmindre hun vil.

2. Hun er ekstra forsigtig

ung kvinde nær vinduet derhjemme

Når du bruger tid med en misbruger, lærer du at gå på æggeskaller.

Alle kvinder der er blevet misbrugt følelsesmæssigt ved det. Hun ved at hendes mand kan være humørsyg, og at hun er den der betaler prisen i sidste ende.

Der er derfor hun altid er forsigtig. Hun lader dig ikke gå ind i hendes liv så nemt hvis du ikke ved hvordan du viser hende hvor meget du holder af hende.

Det er helt normalt, og jeg håber blot at der er nogle fyre derude som ved hvordan man behandler hende med respekt. Fordi det er hvad enhver kvinde fortjener.

3. Hun er nogle gange forvirret

trist kvinde dybt i tanker

At være i et forhold med misbrug, har bestemt efterladt nogle ar inderst inde. Derfor, vil hun nogle gange blive forvirret over ting som hun gerne vil, eller ikke ved.

Hun har været i helvede og tilbage igen, så hun har brug for lidt ekstra tid til at indse hvem hendes prioritet og valgmulighed er.

Når hun er færdig med det, vil hun sige det til dig. Så, hvis du virkelig holder af hende, så giv hende tid til at beslutte sig. Og husk på, store ting sker ikke på en nat!

4. Hun er utrolig emotionel

kvinde sidder nær vinduet

Hvis du kender hendes historie, så ved du også at hun har været en del af noget dramatisk og slemt. På grund af alle disse ting er hun mere emotionel end andre piger.

Måske kan det såre hende, med den måde du siger noget med en hævet stemme. Eller hun bliver måske fornærmet hvis du ikke ringer når du sagde du ville.

Små ting som det, kan enten redde hendes dag eller ødelægge den. Så hvis du gerne vil beholde hnede, så vær forsigtig med de små ting, da de tæller mest.

5. Hun er en kriger

Kvinde, der arbejder på en computer

Hun har været igennem så mange ting der har gjort hende stærkere. Hun er ikke den samme pige som hun var sidste år.

Hun skriver ikke til dig hver dag, blot for at minde dig om at hun eksisterer.

Hun ønsker ikke at være et offer længere, og hun vil gøre alt i hendes mangt for at det ikke gentager sig.

6. Hun vil at det skal være anderledes denne gang

alene sensuel pige på stranden

Sådan en pige har været igennem et levende helvede, så hun ønsker at tingene er anderledes denne gang.

Hun vil have alt det hun ikke kunne få i det tidligere forhold, og hun stiller sig ikke tilfreds med mindre end det hun fortjener.

Hendes historie var smertefuld, men hvis hun finder en mand hun kan tro på og en der vil gøre hende lykkelig igen, holder hun sig helt sikkert til ham. Det er i sidste ende, det hun har ønsket sig hele livet.

7. Hun vil at du accepterer den måde hun er på

kvinde sidder i et græs på solskinsdag

Hun er klar over det faktum at hun noglegange er rodet, og der er ok hvis du går. Men inderst inde ville hun elske hvis du bare ville blive og kæmpe for hende.

Hun vil have en rigtig mand der accepterer alle hendes fejl, fordi de gør hende til den kvinde hun er i dag!

Før Du Forelsker Dig I En Pige Der Overlevede Følelsesmæssigt Misbrug, Så Skal Du Vide Dette