Skip to Content

En Dag Bliver Du Alt Det Som Den Person Ledte Efter

En Dag Bliver Du Alt Det Som Den Person Ledte Efter

En dag, vil du være grunden til at en person er glad igen.

Du vil bringe lyset tilbage ind i den persons mørke verden igen. Du vil være der på den rigtige tid og sted.

Du vil være grunden til at den person tror på kærlighed igen. Du vil få den person til at huske hvorfor de er elskværdige.

Du vil bringe deres kærlighed til sig selv tilbage, du vil få dem til at se deres mistet potentiale og deres storhed. Du vil få dem til at indse at de fortjener det hele.

En dag vil du gøre en lykkelig efter meget lang tid.

Du vil få ens knæ til at ryste det øjeblik de ser dig. Du vil få deres hjerte til at slå hurtigere når de ser dig ind i øjnene.

De vil se dig som deres perfektion, noget de har ledt efter hele livet.

De vl aldrig lade dig gå for du er perfekt for dem. De vil gøre alt for at beholde dig, fordi de er klar på noget langvarigt.

En dag, vil du være ens skulder at græde ud ved.

Du vil være en andens safe zone, et sted hvor de kan være den de virkelig er. De vil vide at du er der for dem uanset hvad.

Hvis de har det svært, vil de vide at de kan stole på dig. De ved at de kan græde foran dig. Det generer dem ikke. Deres sårbarhed er noget de gerne vil dele med dig.

En dag vil du hele en andens hjerte.

Du vil være den person som tager deres smerte væk. Du vil være den pige som gør at alle deres fejl bliver til det rigtige.

Du vil hjælpe dem med at samle de ødelagte brikker af deres hjerte op, og sætte dem sammen igen, lige som et puslespil. De kan ikke gøre det færdigt uden dig, fordi du har altid den sidste brik.

En dag vil du være den der er ansvarlig for at de bliver.

De løber aldrig væk igen, fordi du viste dem hvad ægte kærlighed er. Du gav dem troen tilbage. Du fik dem til aldrig at ville gå andre steder hen igen.

For første gang i lang tid, har de kun brug for en person – og det er dig. Og de er ikke bange for at acceptere det.

Du vil være den der får dem til at slå sig ned. De vil ikke ønske sig mere fra livet. De vil endelig føle sig komplette, og det samme vil du.

I vil være et klassisk eksempel på de historier om lykkelige par der er perfekte for hinanden, dem du hører om men aldrig møder. Nej, du vil ikke se eller høre det – du vil opleve det.

En dag vil du være grunden til at kærlighed blev nemt igen. Det er ikke giftigt, misbrugende og ensrettet. Det er fuldstændig uskadeligt, langvarigt og ubetinget.

Det er evig kærlighed. Det er nemt – det er naturligt. Med andre ord, det er rigtigt.

En dag vil du være grunden til at en person får troen igen. Du vil vise dem at der er personer der fortjener deres tillid og ærlighed. Det bliver ikke nemt. De vil ikke åbne sig med det samme, men bliver du længe nok, vil de lukke dig ind i deres hjerter og de vil vise dig deres tillid.

De vil lukke dig ind fordi de værdsætter din tilstedeværelse. Du er grunden til de føler sig levende igen.

De vil være forvirret og de vil stille spørgsmålstegn ved hvad de har gjort får at fortjene en som dig i deres liv. Men svaret er nemt.

De gjorde ingenting. Det var meningen at i skulle mødes lige siden i blev født.

Alle de ting der er sket har ført dig til det øjeblik vores jeres øjne mødtes første gang. Det var det. Det var begyndelsen på resten af jeres liv sammen.

En dag vil du gøre en taknemmelig for at han mødte dig – hans soulmate.

Du vil gøre at den person værdsætter hver eneste aften de ligger sig til at sove ved din side og vågner op ved den igen. Du vil være den er er ansvarlig for at de smiler, selv når at smile er det sidste de har brug for.

En dag vil indse at alle de mænd der forlod dig, var nød til at forlade dig. Ellers ville du aldrig have fundet den person hvis liv du ændrede, og den person der ændrede dit liv.

Du ville aldrig have mødt den person der får det bedste frem i dig – den person der gør at du er den bedste version af dig selv.

En dag, vil dig og den person vinde livets kamp. I vil finde hinanden og klare den til det sidste.

Ikke flere tårer, ikke flere hjertesorger. Kun jer to, resten af livet.