Skip to Content

Du Vil Fortryde At Du Mistede Den Pige, Som Bare Ville Være Din

Du Vil Fortryde At Du Mistede Den Pige, Som Bare Ville Være Din

Jeg ved, at du tror, at du ikke vil komme til at savne hende, fordi du nyder dit singleliv nu, men der kommer en dag, hvor du ønsker, at hun var der for dig. Det vil ramme dig, når du mindst forventer det, og du vil ikke kunne gøre noget ved det.

En dag vil du fortryde at du mistede den pige, som bare ville være din.

Du vil ønske, at hun var der, for at lytte på dig, for at fortælle dig, selvom tingene ikke er skinnende lige nu, vil de ændre sig til det bedre.

Du vil savne hendes genert smil, når du kyssede hende og når hun trådte på dine tæer, så hun kunne kramme dig og give dig det varmeste kys nogensinde.

Efter du har brugt tid på så mange piger i dit liv, vil du indse at hun var den rigtige, den der ville vende sin verden på hovedet på grund af dig.

Og når den dag kommer, vil du ikke kunne gøre noget ved det. Du vil bare kunne se hende fra afstand og se hende nyde sit liv med den mand, der vidste hvordan han skulle værne om hende.

Og du vil gerne være i hans sted.

Men du vil ikke have en chance, fordi hun satte et punktum på sit liv med dig. Efter at hun gav dig hendes hjerte og du trådte på det som om det ikke var noget, svor hun at hun kommer over dig.

Tror ikke, at det var let for hende at opgive den eneste mand, hun nogensinde havde elsket, men at bo hos dig og få krummerne fra bordet gjorde ondt mere end at forlade dig.

Hun forlod dig, fordi hun ikke havde noget at holde fast i.

Hun forlod dig, fordi hun havde gode grunde til det. Hun kunne ikke holde ud at tigge om din kærlighed.

Hun prøvede så hårdt at få dig til at åbne dine øjne, men du nægtede at åbne dem og tænkte, at hun altid ville være der.

Du tog hende for givet og se hvad du gjorde nu. Du mistede en pige, der ønskede at være din.

Du mistede en pige, der lagde alle hendes håb i din kærlighed, tænkte at tiden vil ændre dig og at du endelig vil give hende den kærlighed, som hun ønsker så meget.

Hun ville bare have dig til at kæmpe for hende, men du kunne ikke engang gøre det.

Den dag sagde hun, at hun ville forlade dig, var den lykkeligste dag for dig, mens hun foregav at hun var stærk, men i det øjeblik hun vendte ryggen til dig, begyndte hun at græde, tiggede Gud om at du skulle kalde på hende og bede hende om at blive

Hun ville høre, at du havde brug for hende, og at du ikke kunne forestille dig liv uden hende. Men det eneste hun kunne høre var tavshed. En tavshed så skarp at den knuste hendes hjerte mange gange igen og igen.

Den dag du sagde, at du ikke havde brug for hende, var den dag hun døde.

Hun døde indenfor og alle hendes følelser blev følelsesløse. Hun kunne ikke mere føle sig, og hun havde kun det stumme udseende, håbede på at du ville ændre mening. Hun håbede på, at du ville ringe til hende, så hun stirrede på den tomme skærm i dagevis.

Men det var kun hvad hun fik – en tom skærm og en masse smerte i hjertet. Hun kunne ikke tro, at du gav op på kærligheden så let, og ikke engang prøvede.

Hun bad dig ikke om at give hende månen og stjernerne, hun ville bare have et varmt kram og noget trøst når hun var ked af det.

Hun ville bare have din kærlighed, men alt hvad hun fik var smerte og et knust hjerte.

Hun tilbragte så mange dage med at tænke på, hvad hun havde gjort forkert. Hun stillede så mange spørgsmål, men kunne ikke finde svar. Så hun gav endelig op. Hun gav op, fordi du opgav for hende for længe siden.

Nu er hun ikke længere den samme kvinde, fordi hun lærte livslektionen på den hårdeste måde.

Hun gik videre.

Hun gik videre, fordi hun indså, at hun ikke kan blive på samme sted og tro at tingene ville ændre sig. Hun vidste, at hun skulle gøre noget med sit liv for at kunne blive helbredt igen.

Og hvis du så hende lige nu, ved jeg, at du ikke ville kunne genkende hende. Hun er en stærk kvinde nu, en der ikke åbner op til folk så let.

Hun lader sig ikke lokke så nemt, og nu beder hun om bevis for kærlighed, før hun giver den til nogen.

Og dig?

Mens hun er lykkelig nu, er du det samme stykke lort. Du vidste ikke hvordan du skulle værne om den pige, der elskede dig mere end sig selv. Du formåede at tabe den mest dyrebare ting i dit liv, og nu føler du dig ked af det.

Efter så meget tid indså du, at hun faktisk var den diamant, der var groft, en kvinde til at elske og være din bedste ven. Hun forsøgte at redde dig fra dig selv, men hun kunne ikke. Så du skal ikke hade hende fordi hun opgav dig på dig, det gør hende ikke svag.

Det betyder bare, at hun var for stærk for længe. Hun gik ikke væk, du lod hende gå. Og du fortjener at blive mindet om hende indtil slutningen af dit liv.

Og nu, når hun er lykkelig, lad hende leve sit liv. Prøv ikke på noget igen, fordi du ved, at du aldrig vil kunne give hende hvad hun virkelig har brug for.

Lad hende være lykkelig i en anden mands arme, selv du ved, at hun fortjener en bedre mand end dig.