Skip to Content

Du Fortjener At Være Sammen Med En Som Syntes Du Har Værdighed

Du Fortjener At Være Sammen Med En Som Syntes Du Har Værdighed

Du fortjener at gå på date og blive elsket af en som syntes at du er mere end god nok. Det gør vi alle.

Det er en form for kærlighed du sikkert ikke er vant til. Fordi det er kun få mennesker der er i stand til at elske sådan.

Du fortjener en som ikke forlader dig. Du fortjener en som er tålmodig og som venter på dig uanset hvor lang tid det tager.

Du fortjener en som nægter at forlade dig selv når du har besluttet dig for at skubbe ham væk.

Du fortjener en som ikke bliver skræmt af de mure du har omkring dig, og du fortjener den form for kærlighed der vil nedbryde de mure du har opbygget.

Du fortjener en som ikke vil gøre dig bange for at blive forladt. Du fortjener en som du kan stole på, en som du ved der ikke vil forlade dig, uanset hvad.

Du fortjener den kærlighed som vil føles som et trygt sted, og den kærlighed som ikke vil få dig til at stille spørgsmålstegn ved dig selv eller din værdi.

Du fortjener en som anerkender dine fejl og alligevel beslutter sig for at elske dig for den du er.

Du fortjener en som gør at du føler dig ønsket. Du fortjener at være den første person som der bliver tænkt på om morgenen og den sidste der bliver tænkt på om aftenen før han sover.

Du fortjener en som ringer til dig først, og en som skriver til dig fordi han gerne vil høre fra dig.

Det dejlige par bruger tid sammen og smiler

Du fortjener en som du ikke skal tigge om opmærksomhed fra.

Du fortjener en som er interesseret nok. Du fortjener at blive elsket af en som bliver bekymret når han ikke hører fra dig en hel dag.

Du fortjener en som virkelig holder af dig.

Du fortjener kærlighed fra en som er interesseret i at høre hvordan din dag var, og gerne vil vide hvad du har lyst til.

Du fortjener en som elsker dig betingelsesløst. Du fortjener en som taler pænt om dig når du ikke er der, og en som påpeger de dine negative egenskaber overford dig når i er alene.

Du fortjener en som hvisker søde ord til dig, samtidig med en som kan lide at sige noget frækt til dig.

Du fortjener en som åbner døren for dig og som vil klappe dig let i numsen når du går foran ham. Du fortjener en som vil være din bedste ven, og din elsker på samme tid.

Du fortjener en som syntes du er den vigtigste person i denne verden. Du fortjener ‘at være ens ja, og ikke et måske.

Du fortjener at blive prioriteret, og ikke et alternativ. Du fortjener at blive valgt til hver eneste dag af en som mener du er værdig.

Du fortjener at finde en som aldrig ser din kærlighed som en byrde, en som ikke syntes du er for meget eller at din kærlighed er for meget. Du fortjener en der vil tro på dig og som tror på jer.

Du fortjener en som er bange for at miste dig fordi han ved hvilken fantastisk person han har ved sin side. Denne mand er den eneste person som fortjener din kærlighed.