Skip to Content

Før Du Forelsker Dig I En Emotionel Pige Med Et Ængsteligt Sind, Skal Du Vide Dette

Før Du Forelsker Dig I En Emotionel Pige Med Et Ængsteligt Sind, Skal Du Vide Dette

Hvis du er heldig nok til at møde en emptionel pige med et ængsteligt sind, bør du vide at hun ikke er som alle andre piger.

Hun er en kvinde med et stort og godt hjerte, men det er nogle gange svært for hende at vise det.

Hun vil så frygtelig gerne vise andre at hun holder af dem og elsker vildt, men hendes angst gør hende til fange af hendes tanker.

Så, uanset hvad du gør, må du ikke presse hende, og give hende til til at slappe af. Måske det tager lidt tid men jeg formoder du ved hun er det værd.

For at have en god form for kommunikation med hende og et stabilt forhold, er der her nogle ting som du skal være opmærksom på:

1. Hendes angst får hende til at ligne en bitch

glamourøs brunette dame i dyr pelsjakke ser floden

Denne pige vil elske at vise dig hvor meget hun holder af dig, men hendes ængstelige sind har en anden plan.

Hun kan ikke engang sidde roligt når hun taler med dig, og hendes øjne ser altid efter udgangen, fordi der er en chance for at hun får et panikanfald, hvor hun bliver nød til at løbe udenfor for at trække frisk luft.

Hun vil at du kan lide hende, og uanset hvor meget du prøver, føler hun at der er en anden som du bedre kan lide. Det kan såre hende så meget, så uanset hvad du gør, så lad hende ikke lide.

Fortæl hende at hun er noget særligt og unik på hendes helt egen måde, og at du er beæret over at gå på date med hende. Tro mig, det vil gøre en verden til forskel for hende!

2. Hun er utrolig skrøbelig

kvinde i varm jakke lænet på et træ

Selv hvis du ikke føler det sådan, betyder små ting meget for hende. Problemet er at hun ikke kan udtrykke hendes følelser ret godt, så du vil få indtrykket af at hun ikke rigtig er interesseret.

Det er kun hendes angst der taler, så lyt ikke til det. Forsøg at finde en måde at blødgøre hendes hjerte og følelser, og fortæl hende at det er ok at sige det hun har lyst til.

Lad hende ikke tænke for meget, og bekymre sig, og giv hende kredit for blot at prøve at forklare ting til dig.

Det er nødvendigt at du forstår at hun er i kompleks tilstand hvor hendes tanker fortsætter med at flyve rundt, og hun har ikke tid til at behandle dem alle.

Vær hendes støtte ved at give hende al den tid hun har brug for så hun endelig kan blive sig selv.

3. Hun knytter sig altid nemt

sød ung forretningskvinde

Hun er utrolig emotionel, så det tager hende ikke lang tid at lukke dig ind i dit hjerte. Hun er følsom og hun lider når hun ser uretfærdighederne og smerterne i denne verden.

Hvis du lærer hende bedre at kende, vil hun lukke dig ind i hvert et hjørne af hendes hjerte, så du bør gå det ekstra stykke vej for at vinde hendes tillid, og aldrig gøre noget der gør hende ked af det.

Hun er en kvinde der skal elskes og hvis du knuser hendes hjerte, bare een gang, får hun svært ved at komme sig over det igen.

Tag hende ikke for givet, og vær den mand der er ventetiden værd.

4. Hun vil bekymre sig konstant

pige går rundt i byens gade

Bekymring om ubetydelige ting er en del af hendes daglige rutine.

Hun vil være bekymret over det nye projekt på arbejdet, hun vil være bekymret om hun har nok penge til at betale regninger og endnu mere bekymret om du elsker hende.

Hvis hun blot bemærker at du ikke er så knyttet som tidligere, vil hendes ængstelige sind forestille sig et brutalt scenarie hvor du er hende utro. Og jeg må indrømme at det er svært at leve sådan.

5. Hun er bange

kvinde klædt i trendy jeansjakke

Hun er den person der tror at hun ikke er god nok til dig, og at du kan erstatte dig med en anden kvinde.

Hun ved at hun er en smule ødelagt, og det er derfor hun tror at der kommer et tidspunkt hvor du bliver træt af hendes usikkerheder.

Men inderst inde, er hun en løvinde der kæmper for det hun vil have med alle nødvendige midler. Hun skal bare grave lidt dybere og trække al den positive energi ud.

6. Hun vil elske dig ubetinget

dame læner sig til mands skulder, mens han krammer hende

For at være helt ærlig, så er det den eneste måde hun kan elske. Hun er en kvinde med hjertet uden på trøjen, og hun giver altid mere end hun tager.

Hun vil give dig alt hendes kærlighed, men hun ønsker også at det er sådan du føler sådan. Hendes bløde hjerte kunne ikke klare at du gjorde nar af hende, og lovede hende noget du ikke kan give.

7. Hun spiller efter hendes egne regler

kvinde, der bruger smartphone, mens hun ligger på sin seng

En pige som hende er temmelig stædig. Hun vil nogle gange gøre ting der måske ikke er den bedste løsning, men hun vil forsøge hendes held, da hun har en god fornemmelse.

I al rodet med dating og kærlighed, stoler hun altid på hendes sjette sans og lytter ikke til andre.

Så, hvis du var heldig at møde en pige som hende, så værdsæt hende som var hun en sjælden juvel, for hun er en af den slags piger du ikke møder to gange i livet.

Hvis du virkelig elsker hende, så beskyt hende mod alle de dårlige ting der kan ske hende, og lær hende at, med den rigtige mand kan hun endelig være sig selv!

Før Du Forelsker Dig I En Emotionel Pige Med Et Ængsteligt Sind, Skal Du Vide Dette