Skip to Content

Det Er Mig Der Endelig Giver Slip

Det Er Mig Der Endelig Giver Slip

Det er endelig mig der er bliver ligeglad med os. Jeg har endelig opgivet dette vilde gåseløb. Jeg løst så mange ting, som var uklart i lang tid. Jeg er så træt af at være den eneste, der investerer i vores forhold og altid går det ekstra skridt for at få alt til at fungere. Jeg er så træt af at tænke og handle for os begge.

Jeg har ikke tilmeldt mig denne slags forhold. Dette er noget, jeg aldrig har ønsket og absolut noget, jeg aldrig havde forventet ville ske for mig. Jeg troede, jeg var klogere end det, men som det viser sig, ved du aldrig, hvad der venter på dig i fremtiden.

Det er endelig mig der skrider til handling. Endelig har jeg realiseret der er kun et liv at leve. Det ramte mig pludselig, at du kun har en chance for at opnå alt, hvad du vil. Så hvis nogen står i vejen i stedet for at du stræber efter mere og gøre dig bedre, er de nødt til at gå. De gør dig ikke glad, og de arbejder ikke for dig.

Jeg indså, at jeg ikke vil spilde min eneste chance for at leve den slags liv, jeg vil leve. Jeg vil have alt, og jeg vil ikke lade dig stoppe mig fra at få det. Sandheden er, at du virkelig fortjener mig ikke. Ikke engang en lille smule.

Det er endelig mig der stopper med at prøve. Jeg er træt af at gøre undskyldninger for dig hver gang du ødelægger tingene. Jeg er færdig med at narre mig til at tro, at du ikke vil lave de samme fejl igen og igen. Jeg er færdig med at forsøge at godkende alt, hvad du gør, bare fordi jeg elsker dig.

Du får ikke nogen andre chancer. Du har ødelagt det så mange gange. Du har drænet mig og min styrke, som jeg satte ind for at redde os og forsøge at få os til at blive noget, der ville vare evigt.

Jeg vil ikke være den større person mere. Jeg vil holde fast i, hvad jeg tror på, og det er, at jeg ikke vil eller har brug for dig mere. Jeg ønsker ikke løbende at sluge min stolthed og bøje mig bagud for dig. Jeg har gjort det så længe, og jeg har fået absolut ingenting tilbage. Nå, ikke mere.

Jeg realiserede endelig hvad jeg vil, og det er ikke et ensidigt forhold. Jeg fortjener så meget mere end det, og jeg vil få det med tiden. Men den første ting på min dagsorden er at slippe af med dig.

Dette er mig der endelig kan se hvem du i virkeligheden er. Jeg blev blindet af kærlighed. Jeg kunne ikke se tingene som de var. Men nu hvor jeg er vågnet op fra den drøm, er tågen væk. Jeg kan se klart og jeg ved hvem du virkelig er.

Jeg kan se lige gennem dine overbevisende løgne og din upåklagelige bedrag. De tomme ord, der kommer ud af munden, betyder ikke noget for mig. Alt du siger eller gør er intet andet end en perfekt konstrueret løgn.

Da jeg først mødte dig, har du foregivet at være noget, som du ikke er. Det var alt et omhyggeligt lavet spil for at charme mig og få mig til at forelske mig i dig. Det var den bedste præstation, du havde gjort indtil videre, og jeg købte den.

Det er endelig mig, der til sidst genvinder en vis selvrespekt. Det er mig der endelig har taget stilling til mig selv. Dette er mig der har stoppet dig med at være respektløs og upåklagelig. Jeg indså endelig, at du aldrig vil være der for mig. Du fejrer ikke, når jeg udfører noget. Du vil ikke være den skulder jeg vil græde på, når jeg fejler.

Du vil altid være et sted i midten, og det behøver jeg ikke. Jeg har brug for nogen, der vil være der på et hvilket som helst tidspunkt i mit liv, hvad enten jeg er glad eller ked af det. Jeg har brug for nogen, der får mig til at tro på mig selv og hvem vil tvinge mig til at kæmpe for det jeg tror på og vil have. Jeg har brug for nogen, som vil pleje mig, og hvem vil hjælpe mit selvværd til at vokse frem.

Det er endelig mig der slutte fred med det faktum, at jeg er så meget mere end du fortjener. Nu ved jeg hvad jeg vil have. Jeg vil have rigtig ubetinget kærlighed, og du er ikke den, der kan give mig det. Jeg vil have en god morgen SMS bare fordi nogen har husket mig. Jeg vil have en person, der aldrig bliver træt af at tale med mig eller høre mig, når jeg har et problem.

Jeg vil gerne have nogen med hvem jeg vil være komfortabel med at dele mine hemmeligheder, min frygt og mine ønsker. Jeg vil have en person, der vil tjene min ubetingede tillid. Jeg vil have nogen til resten af mit liv. Det er desværre ikke dig.

Det er mig der endelig er blevet klar over, at jeg ikke ønsker at spilde mere af min tid på dig eller nogen anden fyr som dig. Jeg vil hellere være selv og vente på den jeg ved, jeg vil bruge resten af mit liv med.

Det er mig der endelig giver op med alle, der får mig til at føle, at jeg er svært at elske. Det er ikke mig, det er dig, der aldrig lærte at elske mig. Men det er endnu bedre på den måde, fordi vi aldrig hørte til hinanden.

Det er mig der endelig har kontrol over mit liv og min lykke. Det er mig der endelig bestemmer, at jeg er så meget mere værd, end du var villig til at indrømme, og det er mig, der giver slip på en følelsesmæssigt umodne mand – dig.