Skip to Content

Den Barske Virkelighed Af At Elske En Person, Du Ikke Har Nogen Fremtid Med

Den Barske Virkelighed Af At Elske En Person, Du Ikke Har Nogen Fremtid Med

Du blev forelsket i ham. Det var svært. På den måde, man kun forelsker sig i den eneste ene.

Du blev forblændet af hans kys og kram, og du kunne ikke se, at de aldrig blev givet til dig på grund af ægte kærlighed, men på grund af lyst.

Du ignorerede alle røde flag om, at han ikke elsker dig. Selv hvis du så ting, du ikke kunne lide, besluttede du at ignorere dem.

Fordi du blev så forbandet afhængig af ham. Han var den luft, du ikke kunne leve uden.

Han var den eneste person, der kunne gøre din dag god ved bare at smile til dig. Han var en mand, der havde så meget kontrol over dig, men du fandt ud af det for sent.

Hele tiden, hvor du levede sammen med ham, troede du, at du havde det hele. Du troede, at du havde alt under kontrol.

Men du tog så fejl.

Og ved du, hvad det værste er? Selv om du ved det hele lige nu, giver du stadig ikke op over for ham.

Du er stadig overbevist om, at han er din lykkelige mand, og at I to er bestemt for hinanden.

Du har stadig håb og drømme for jer to. Du forestiller dig stadig, at han vil fri til dig med den kæmpe ring, som du så i butikken forleden dag.

Du har lyst til at tro, at han bare ikke ved, hvordan man viser kærlighed. Du tror, at han elsker dig, men at det nogle gange er svært for ham at udtrykke sine følelser.

Ved du, hvad du også drømmer om? Det lille hus på hjørnet, som du kan lide. Du drømmer om, at det bliver dit hus en dag.

Du kan allerede høre stemmerne fra dine børn, der løber i baghaven. Du har hele billedet i dit hoved. Alt er forberedt til et eventyr.

Der mangler kun én ingrediens. Ham. Men desværre har han det ikke på samme måde som dig.

Han vil aldrig binde sig til dig på den måde, som du ønsker det. Han har aldrig taget dig for alvor.

Du har altid været den sjove pige for ham, den der gav ham alt det, han havde brug for. God sex.

Høj adrenalin. Et ego boostc . Men aldrig den følelse af at høre til nogen.

Han har aldrig set dig som den, han ville gifte sig med på et tidspunkt. Han så dig kun som en, som han vil have det sjovt med. Han ser ikke sorgen i dine øjne, når han mishandler dig.

Han kan ikke se, at du er ked af det, fordi du venter på, at han skal tage sig sammen.

For fanden, der er dage, hvor han slet ikke ser dig. Han er ikke opmærksom på, hvad du har at sige.

Han er ikke opmærksom på dine behov og dine ønsker. Og du ved det hele.

Du ved det alt for godt. Men af en eller anden grund, som du ikke kan forklare, er du stadig der, kravler ind foran ham og tigger ham om lidt opmærksomhed.

Du er der stadig for at fortælle ham, at det er okay, hvis han ikke kunne ringe til dig hele dagen.

Du er der stadig for at fortælle ham, at du forstår, at han har travlt, og at det ville gøre hans chef sur, hvis han talte med dig, mens han er på arbejde.

Du er der stadig til at trøste ham, fordi han ikke er dygtig nok til at forbedre sig på arbejdet. Så det ender med, at det er dig, han råber ad, fordi han har problemer på jobbet.

Du er der for at fortælle ham, at det hele går over, og at du er stolt af ham, hvis det betyder noget for ham. Men det gør det ikke. Og det vil det heller aldrig gøre.

En mand som ham har aldrig haft til hensigt at gøre dig glad. Han er ikke en person, der vil sætte en ring på og gøre dig til sin kone.

Nej, han er ikke den type mand. Han er en kujon, fordi han ikke giver slip på dig, men han gør heller ikke fremskridt i jeres forhold.

Og så snart du indser det, vil du kunne bryde dig fri af de lænker, han har lagt om dine ben.

Han ønsker så gerne at holde dig tæt på sig, fordi du får ham til at føle sig godt tilpas. Men ikke godt nok til virkelig at binde sig til dig.

Han er den mand, du ikke har nogen fremtid med. Og det ved du alt for godt.

Du prøver bare at se, om noget vil ændre sig, fordi der stadig er et håb inderst inde om, at han måske vil indse, hvilken slags kvinde han har ved siden af sig selv.

Men det gør han ikke. Han vil aldrig se, hvor fantastisk du er. Han vil aldrig give dig anerkendelse for alle de gode ting, du har gjort.

Han vil give den til en anden. Måske til den, der ikke vil elske ham halvt så meget, som du elsker ham. Men af en eller anden grund vil det være nok for ham.

Han vil aldrig være en mand, der vil vække dig om morgenen og bringe dig varme donuts og kaffe i sengen. Han vil aldrig være den mand, der vil holde om dig, når du er syg.

Han er ikke den mand, der vil tage sig af dig, eller den, der vil forsvare dig.

Han er den slags mand, der vil opgive dig så let, som om I aldrig har delt en utrolig kemi sammen. Han er den, der vil være dig utro, så snart han får en chance.

Han er den slags mand, der vil drive dig til vanvid, og som senere vil få dig til at tro, at det er dig, der er den skøre.

Han er den, der vil ødelægge dig totalt, hvis du tillader ham det.

Han er ham, der ikke ved noget om dig, men som alligevel vil have dig til at gøre ham til den vigtigste person i dit liv.

Han er ham, der vil have det hele uden at have til hensigt at gengælde det på samme måde.

Men jeg ved, at der vil komme en tid, hvor du vil åbne dine øjne og se tingene klart. Jeg ved, at der vil komme et tidspunkt, hvor du vil se, hvor lidt du betyder for ham.

Og jeg ved, at du i det øjeblik vil beslutte dig for at give al den kærlighed, der er i dig, til den vigtigste person i dit liv. Jeg ved, at du vil give den til dig selv.

Og kærlighed?

Kærligheden vil komme, når du tror, at du ikke er klar til den. Den vil ramme dig, og du vil ikke engang være klar over det.

Men ved du hvad? Det vil være det bedste, der er sket for dig. Den vil endelig være ægte.