Skip to Content

9 Tegn På, At Han Har Dybere Følelser For Dig, Selv Om Han Aldrig Har Sagt Det

9 Tegn På, At Han Har Dybere Følelser For Dig, Selv Om Han Aldrig Har Sagt Det

Det er næsten som om, der er noget inden i mænd, der forhindrer dem i at tale om deres følelser.

Det virker som om, de har en vis frygt, når det kommer til at sige “Jeg elsker dig”, selv om de fleste af dem ikke vil indrømme det.

Jeg tror, at de bare er anderledes skruet sammen. Eller måske er de endnu mere bange for at blive såret, end kvinder er.

De vil ikke ud med deres følelser, før de er 100 % sikre på dem, eller før de føler sig sikre nok til at gøre det.

Men én ting, der er bedre end at tale om følelser, er at vise dem, at afsløre dem gennem handlinger, og det er mænd mestre i.

Det er altid vigtigere, hvad en mand gør, end hvad han siger. Ord kan være bøjede, men handlinger er altid sandfærdige.

Hvis han virkelig har dybere følelser for dig, end han lader forstå, vil han helt sikkert matche de fleste af de tegn, der er anført nedenfor:

1. Det er alt sammen i hans berøring, kys, den måde han kigger på dig på…

Han stirrer på fregnerne på din næse, fordi han synes, de er yndige. Han lægger dit hår bag dit øre, så han kan få et bedre kig på dit smilende ansigt.

Han trækker dig tæt ind til sig, når han føler hengivenhed over for dig på grund af noget, du har sagt. Han vil kramme dig og kysse dig ofte, og det vil være intenst.

Han kan ikke holde øjnene fra dig, uanset hvem der er i nærheden. Han kigger på dig, som om du er den smukkeste kvinde i verden. Behøver jeg at sige mere?

2. Han deler en masse med dig

Han spørger dig om din dag, og han fortæller dig altid, hvordan hans gik. Han vil gerne vide noget om dit liv, fordi du er en stor del af det.

Han fortæller dig om sin dag, sine problemer, sin fortid, sine drømme og sine tanker, fordi du betyder meget for ham, og fordi du allerede er i hans hjerte.

3. Han gør en indsats for at holde kontakten

Han viser dig sin kærlighed hver morgen ved blot at ville vide, om du har sovet godt. Han viser det hver aften ved at sende dig en simpel sms med et godnatkys.

Ved at gøre disse simple ting fortæller han dig, at du er i hans tanker, og at han ikke kunne forestille sig sine morgener eller nætter uden dig i dem.

4. Han giver dig sin tid

Uden at du overhovedet behøver at bede om det. Han finder altid tid til at være sammen med dig, uanset hvor travlt han har.

Han lader dig vide, at du betyder noget. Du kan tydeligt se, at han ikke kan vente med at være sammen med dig.

Det er egentlig ligegyldigt, hvad I laver, eller hvor længe I er sammen, så længe I er sammen, er det sjov og lykke hele vejen igennem.

5. Han går op i de små store ting

Han viser dig, at han holder af dig, når han kommer og banker på din dør med kyllingesuppe til afhentning, mens du er syg.

Hvis han ikke kan gøre det, sender han i det mindste en sms for at tjekke op på dig og se, hvordan du har det.

Han vil huske alle de historier, du har fortalt ham. Han vil spørge dig om ting – private, personlige ting.

Han vil huske, hvordan du tager din kaffe, og hvorfor du ikke kan lide ananas på pizza.

Han vil huske det, fordi han er opmærksom på den, han er forelsket i.

6. Han skjuler dig ikke

Tværtimod er han stolt af at have dig i sit liv. Du har allerede mødt nogle af hans venner, og han præsenterer dig altid som sin kæreste, selv om det fremkalder rødme i kinderne.

Han lægger billeder med dig op på sine konti på de sociale medier.

Og det er ligegyldigt, om det er ét billede eller tonsvis af dem – du kan ikke måle kærlighed på den måde. Det vigtige er, at han ikke skjuler dig for folk i sit liv, ikke engang virtuelle.

7. Han bliver ved din side, lige meget hvad

Han er der, når du er ked af det. Han løber ikke væk fra dig, når det bliver svært for dig. Han bliver, og han støtter. Han ved, at alt ikke kan være perfekt hele tiden.

Han giver ikke op, når du er vred på ham, eller når I lige har haft et skænderi. Han gør altid sit bedste for at tale tingene igennem og løse alle de problemer, I måtte have.

Hvis han indser, at han tog fejl, vil han uden problemer undskylde og gøre sit bedste for ikke at gentage noget, der har såret dig.

8. Han ser frem til visse ting i fremtiden

Han taler om en koncert eller en filmpremiere om et par måneder. Han taler med dig om sommer- eller vinterferien, og hvor du gerne vil tage hen.

Han lægger planer på forhånd, selv for en middagsaftale i næste uge. Han gør en indsats for at vise dig, at han ser dig ved sin side i det lange løb.

9. Han fortæller dig faktisk en masse – du skal bare stoppe op og lægge mærke til

Hvis han gør de fleste af de ting, der er nævnt ovenfor, er du en af de heldige. Han får dig til at mærke sin kærlighed, og det er noget mere kraftfuldt end alle ord i verden.

Og når man tænker over det, virker det så almindeligt og simpelt blot at tale om sine følelser. Dette er ti gange bedre.