Skip to Content

6 Romantiske Ting, Han Siger, Som Faktisk Er Store Rode Flag

6 Romantiske Ting, Han Siger, Som Faktisk Er Store Rode Flag

Der er nogle ting, enhver pige nyder at høre fra den mand, hun holder af. Sætninger, der sender dig i den syvende himmel i det øjeblik, de bliver sagt.

Men nogle af disse romantiske udsagn kan være potentielt farlige.

Når du graver lidt dybere under overfladen og tænker over deres sande betydning, vil du indse, at de muligvis er store røde flag, du bør være opmærksom på.

“Jeg kan ikke leve uden dig”

Dette lyder ret sødt, især når det kommer fra en fyr, du lige er begyndt at forelske dig i. Du er begejstret over, at han tydeligvis er så vild med dig, at han ikke vil leve uden dig.

Men dette udsagn har som regel en meget dybere baggrund. Det er indlysende, at du er centrum i hans tilværelse.

Så tror du virkelig, at han nemt ville give slip på dig, hvis du besluttede dig for at forlade ham? Eller er det mere sandsynligt, at han ville blive en besiddende og jaloux fyr?

“Jeg vil tilbringe resten af mit liv med dig”

At høre dette fra sin kæreste gennem længere tid er noget af det smukkeste, en pige kan opleve, især hvis du også anser ham for at være dit livs kærlighed.

Ikke desto mindre har denne sætning en helt anden betydning, når den kommer fra en fyr, du lige er begyndt at date.

Jeg ved, at du sikkert tror, at det er kærlighed ved første blik, og at du har formået at slå benene væk under ham meget hurtigt.

Men det er mere sandsynligt, at det er et tegn på fyrens umodenhed. Han har sikkert sagt præcis det samme til alle piger, der har krydset hans vej.

Han tager ikke ægteskabet alvorligt, eller også gør han alt dette for at få dig i seng. Uanset hvad, bør det få alarmklokkerne til at ringe.

“Jeg er ikke nok for dig”

Efter alle de egocentriske fyre, der har forsøgt at nedgøre dit værd, er det rart at møde en, der synes, at du er bedre end ham. Det er i hvert fald, hvad du tænker, når du hører denne sætning.

Du går ud fra, at denne mand har meget høje tanker om dig. Han ser dig som smuk, klog og interessant.

Ser du, det er én ting, hvis en fyr er bevidst om sine fejl. Det er en helt anden ting, hvis han har lavt selvværd.

Dette er en følelsesmæssigt usikker mand, som sandsynligvis vil begynde at projicere sin usikkerhed over på dig før eller senere. Stol på mig: Du har ikke brug for en mand uden selvtillid.

“Jeg vil have, at vi skal være sammen hele dagen, hver dag”

Så længe du kan huske, har du haft at gøre med mænd, der aldrig satte dig i første række.

Disse fyre brugte det meste af deres fritid sammen med deres mandlige venner, gik i byen og udelukkede dig fra deres hobbyer og interesser.

Efter alle disse fiaskoer er han der. Han elsker dig så meget, at han ikke kan få nok af dig. Det ser ud, som om du har ramt jackpot.

Men du kan godt tro om igen. Dette kan enten være tegn på en mand, der ikke har noget liv uden for jeres forhold, eller et rødt flag, der indikerer, at han er en potentiel kontrolfreak.

Uanset hvad er han en person, du ikke vil have omkring dig. Før eller siden vil han gøre alt, hvad han kan, for at begrænse din frihed og holde dig i sit gyldne bur.

“Du er den eneste, der kan redde mig”

Jeg ved, at du ser dig selv som en superkvinde, der har evnen til at løse alles problemer og hjælpe denne fyr med at komme tilbage på sporet. Men det er ikke andet end et forsøg på følelsesmæssig manipulation.

Selv om du har lyst til at gå væk fra denne mand, føler du dig forpligtet til at blive. Ved at sige dette lægger han sit liv i dine hænder, og det er et ansvar, som ingen bør tage.

Han bebyrder dig med en bagage, som du ikke bør bære rundt på.

Desuden er denne mand tydeligvis ret plaget. Han vil have dig til at overtage sine dæmoner og forsøger at trække dig ind i sit mørke.

“Jeg elsker dig… men på min egen måde”

Du må have at gøre med en rigtig sej fyr her. Han er ikke patetisk, og han bruger heller ikke frække sætninger til at udtrykke sine følelser for dig.

Han elsker dig ikke, som andre mænd gjorde. I stedet er jeres romance noget særligt og noget, der kun sker én gang i livet.

Jeg hader at være den, der ødelægger din boble, men det er alt sammen løgne, som denne mand bruger til at maskere sin mangel på kærlighed. Tro mig på det her: Når en mand elsker dig, sørger han for, at du kan mærke det.

Det værste ved disse udsagn er, at de faktisk er farligere end dem, der helt klart er giftige fra starten. Derfor skal du være ekstra forsigtig, når du hører hver enkelt af dem.

Vær realistisk, og lad ikke dine følelser forhindre dig i at se sandheden!