Skip to Content

6 Afgørende Ting, Der Påvirker Kemien Mellem To Mennesker

6 Afgørende Ting, Der Påvirker Kemien Mellem To Mennesker

Vi kender alle til den følelse, vi får, og den gnist, vi føler, når vi møder en person, som vi straks føler os godt tilpas med.

Det er som om, at chokbølger sendes gennem hele kroppen, og du er imponeret over den forbindelse, som to mennesker er i stand til at dele!

At opleve den næsten håndgribelige kemi med en person, som man er forelsket i, er det, som drømme er lavet af.

Du kan ikke fake det, men du kan helt sikkert bede om det.

Så når det sker, priser man Herren og ønsker, at det aldrig vil forsvinde.

Men vidste du, at der er visse personlighedstræk, som i høj grad påvirker kemien mellem to mennesker?

Jo mere du og din partner ligner hinanden på visse områder af jeres liv, jo større er sandsynligheden for, at I deler den utrolige kemi!

Nu er dette ikke noget, du selv kan påvirke, desværre.

Og det er netop derfor, at der var nogle mennesker i dit liv, som du bare ikke kunne klikke sammen med, uanset hvor meget du end ville.

Så hvis du er lykkeligt forelsket og føler den fantastiske kemi med ham, er det sandsynligvis fordi I deler nogle af disse vigtige personlighedstræk.

Og hvis du ikke kunne finde ud af, hvorfor der ikke var nogen gnist med en person, som du desperat ønskede at føle det med, vil du nu endelig forstå hvorfor.

Disse 6 personlighedstræk er det, der påvirker kemien mellem to forelskede mennesker:

1. Gensidige interesser

Det er det, der er med til at opbygge den smukke kemi mellem mennesker. Det kan hjælpe at have selv ens interesser.

At dele den samme humoristiske sans gør hele forskellen. At grine sammen med den person, du elsker, er en af livets største glæder.

Så når du finder en person, hvis humoristiske sans passer perfekt til din, føles det som at vinde i lotteriet.

Det er også vigtigt at have samme musik- og filmsmag, for lad os se det i øjnene – halvdelen af tiden er det eneste, man laver, at se Netflix (og slappe af).

Og det er netop det, der gør dig glad for at se denne person i fremtiden, hvilket kun styrker jeres bånd yderligere – og sådan er det!

Kemien er i top!

2. Fuldstændig gennemsigtighed

Når du er i stand til at være fuldstændig ufiltreret og rå over for din partner, er det der, du ved, at du har fat i den ægte vare.

At være ærlig og åben over for hinanden er med til at skabe en følelse af et trygt miljø, hvilket uddyber jeres kemi.

Når du ved, at du kan sige og gøre alt foran din partner, får du mere lyst til at være sammen med ham eller hende.

Og det faktum, at I begge er på denne måde, gør følelsen gensidig. Og det er det, der hjælper jer til at holde sammen og forblive lige så stærke som nogensinde.

3. Varme

Hensyn, venlighed og empati ses alle som store faktorer, der afgør den gensidige tiltrækning mellem to mennesker.

Og varme er prikken over i’et. Det er det mest ønskværdige træk hos en partner, for helt ærligt, hvem nyder ikke at være sammen med en varm og indbydende person?

At have en partner, som du deler dette træk med, skaber tillid og en følelse af tryghed.

Du er meget mere tilbøjelig til at tælle sekunderne, før du ser en varm og venlig person, der får dit hjerte til at springe et slag over, end en person, der er ligeglad med dig.

4. Intimitet

Du kan være tæt på en person, men at være i stand til at blotte alt (både fysisk og følelsesmæssigt) betyder at have den forbindelse, der er nødvendig for et ægte, dybt forhold.

Og når først din intimitetsbarriere er blevet overskredet, opbygger du den kemi, som du ikke kan dele med hvem som helst.

Har der været mange mennesker, som du har følt dig fuldstændig åben og intim med i den forstand, at du har kunnet være nøgen og føle dig godt tilpas og sige hvad som helst og føle dig accepteret?

De mennesker, der giver dig det, er sjældne, og det er dem, du opbygger den kemi med.

Det er derfor, det ikke er til stede i alle dine forhold. Det kræver meget at opnå det, og det er ikke alle mennesker, der kan klare opgaven.

5. Matchende livsmål

Mennesker, hvis livsmål er meget forskellige, vil før eller siden gå fra hinanden.

At finde en partner, der deler dine mål for fremtiden og har de samme moralske overbevisninger og værdier, er det, der driver et forhold til et højere niveau af intimitet.

Og det er det, der i sidste ende skaber den særlige kemi.

Det er højst usandsynligt, at du vil være i stand til at ændre en person og ændre den i overensstemmelse med dine præferencer.

Det er alligevel ikke meningen, at disse mennesker skal være i dit liv i lang tid.

Kun dem, der matcher dig i de vigtigste aspekter af livet, er i stand til at dele den smukke kemi med dig.

Og det bør du være taknemmelig for.

For hvis det ikke var for disse upassende partnere, ville du ikke være i stand til at værdsætte den kemi, du senere finder med en person, der er på din bølgelængde.

6. Fysisk tiltrækning

Og til sidst skal man ikke ignorere fysisk tiltrækning.

Det er den første ting, der tiltrækker dig til din partner, så det er naturligvis det, der fortsat er en faktor for, at I to bliver sammen.

Det er ekstremt vigtigt, at du finder din partner tiltrækkende og attraktiv, for det er det, der skaber den seksuelle kemi, som beriger jeres sexliv.

Og sex er en afgørende del af et vellykket forhold.

Personen behøver ikke at være en supermodel, for at du kan finde vedkommende attraktiv. Skønhed ligger i øjet på den, der ser den.

Så hvis det, der trak dig til din partner, stadig er der, vil du have det sjovt at intensivere den følelse til højere niveauer.