Skip to Content

5 Ting, Du Aldrig Ville Sige, Hvis Du Virkelig Var Lykkelig Med Ham

5 Ting, Du Aldrig Ville Sige, Hvis Du Virkelig Var Lykkelig Med Ham

Hvis du skal overbevise dig selv om, at dit forhold er lykkeligt, og at du har fundet den rette mand, er du sandsynligvis ikke så tilfreds, som du gerne ville være.

Hvis du befinder dig i situationer, hvor du bliver ved med at finde undskyldninger for, hvorfor tingene ikke er så pivringe længere og konstant prøver at få dig selv til at tro, at det er sådan, det skal være, så er du nok ikke så lykkelig med ham længere.

Når du skal overbevise dig selv om, at du er lykkelig, er det et klart tegn på, at dit forhold ikke længere er tilfredsstillende.

Her er 5 ting, som folk kun siger, når de ikke længere er lykkelige med deres partner, men forsøger at overbevise sig selv om det modsatte.

Lad være med at lyve for dig selv længere, og find ud af, hvad der gør dig lykkelig. Så gå efter det!

1. “Når man har været sammen i et stykke tid, er det meningen, at spændingen skal forsvinde.

Det er umuligt at have den første-date nervøsitet og sommerfugle i hele jeres forhold. Det sker som regel i starten af forholdet, mens I stadig er ved at falde for hinanden.

Men det betyder ikke, at du skal holde op med at være spændt på at se din mand! Han er stadig den, du kommer hjem til hver dag, og hvis tanken om at se hans ansigt ved slutningen af en lang dag ikke får dig til at smile, er du nok ikke så lykkelig, som du tror, du er.

Din mand er en person, der skal få dig til at føle dig varm og glad for at være hjemme, ikke en person, hvis tilstedeværelse irriterer dig og gør dig skør eller endnu værre – uinteresseret. Det er et tegn på et større problem.

2. “Arbejdet stresser os bare, det er det hele.

Du vil gå igennem udfordringer i livet. Det vil ikke altid være nemt, og I vil ikke altid være glade for hinanden. Alle forhold går gennem op- og nedture, men det vigtigste er, at I begge har lyst til at arbejde på det.

Men hvis I bliver ved med at give ydre påvirkninger skylden for jeres evindelige problemer, kan det betyde, at der er noget større galt. Når du altid finder en god undskyldning for, hvorfor du og din partner har mistet forbindelsen – som arbejde, familie og andre ting – vil du aldrig blive lykkelig. Du lyver bare for dig selv.

Prøv at finde det virkelige problem her, og hold op med at give jeres ulykkelighed med hinanden skylden for ting, der ikke har noget med det at gøre. Hvis I to simpelthen ikke fungerer længere, og der ikke længere er nogen gnist eller gensidig respekt, er det bedre at sige stop end at blive ved med at finde undskyldninger.

Du gør dig selv mere ulykkelig, end du behøver at være.

3. “Jeg vil ikke genere ham med mine problemer; det er ikke vigtigt.

Din mand er dit fristed. Han er den person, der skal være der for dig og være din hjælpende hånd gennem livets uforudsigelige storme.

Du bør altid have lyst til at lufte dig for ham og dele dine dybeste og mørkeste problemer med ham, fordi han bør være der for dig i tykt og tyndt.

Hvis du ikke har lyst til at åbne dig over for ham, men i stedet taler med dine venner og familie, mens du holder ham i mørke, føler du dig sandsynligvis ikke længere forbundet med ham og skal revurdere jeres forhold.

4. “Vi skal nok klare det på et tidspunkt.

Hvis I har problemer i jeres forhold, skal I tage jer af dem omgående. At udskyde tingene og ikke tage fat på dem, mens følelserne stadig er friske, vil lægge en dæmper på jeres forhold.

At være engageret i hinanden er ikke ensbetydende med at være uden problemer. Det betyder, at man skal håndtere dem på en sund måde og ønsker at kæmpe for hinanden – altid.

Hvis I ikke har lyst til at tale om tingene længere og hellere vil feje tingene ind under gulvtæppet, vil det til sidst besegle aftalen – og ikke på en god måde.

Enten kan I tale om jeres problemer og arbejde på jeres forhold, eller også kan I bryde det og fokusere på at finde en person, der vil give jer lyst til at arbejde på det.

5. “Det giver bare mening at blive sammen af praktiske årsager”.

Hvis du kun bliver sammen med ham på grund af ting, der ikke har noget med kærlighed og respekt at gøre, er du i det af de helt forkerte grunde.

Bliv ikke ved med at være i et kærlighedsløst forhold, bare fordi det er mere praktisk på den måde! Hvis I to bor sammen, og det bare ville være så kompliceret at flytte ud og finde et nyt sted, bør du bryde det hurtigst muligt.

Du fortjener at være sammen med nogen af kærlighed og ikke af praktiske årsager! Alt kan løses. Lad dig ikke nedslå, bare fordi det virker lidt kompliceret lige nu. Træf den bedste beslutning for dig selv, og bliv ikke hængende, bare fordi det giver mere mening på papiret.

Lyt til dit hjerte, og gør det, der føles rigtigt – ikke det, der føles praktisk.